hur har en undervattensfarkost förlossning

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-02-09
Under en vatten födelse, levererar en mor hennes barn sitter i en speciell pool. Underwater minimeras förlossning smärta och tillåter mamman att ha kontroll. Ändå vatten födslar innebär ett mått på risk, och förberedelser är nödvändigt
1.
Ta reda på om du är en kandidat för en undervattens förlossningen. Även vatten födslar är gemensamma, är de inte rekommenderas för alla blivande mamman. Kvinnor med högt blodtryck eller tidigare graviditetsrelaterade komplikationer (blödning, stroke, diabetes) bör inte ha vatten födseln. Dessutom är vatten födda rekommenderas inte till kvinnor som väntar tvillingar eller födda sätesbjudning. Endast en förlossningsläkare kan avgöra om en vatten födseln är säkert.
2.
Välj ett sjukhus med födelseprocess pool. Att ha en undervattens förlossning, måste du leverera barnet inuti en viss typ av pool. Tyvärr har vissa sjukhus inte på plats födelseprocess pool. Prata med din barnmorska och avgöra om de lokala sjukhusen kan ta emot vatten födda. Om det lokala sjukhuset inte kan ta emot en undervattens födseln kan du förbereda att ha en hemförlossning.
3.
Skaffa en barnmorska med vatten födelse erfarenhet. Hem födslar är önskvärda eftersom vatten främjar uteruskontraktioner och slappnar bäckenmuskulaturen, vilket resulterar i mindre smärta under förlossningen. Ändå innebär denna metod risker (vatten kan komma in i blodomloppet, spädbarn aspiration, vridna navelsträng). Det är viktigt att ha en barnmorska hjälpa till med leverans. Innan de fick en barnmorska, kontakta ditt försäkringsbolag. Om din försäkring inte täcker en barnmorska, så måste du betala denna kostnad out-of-pocket. Be din barnmorska rekommendera några barnmorskor.
4.
Köper eller hyr en födelseprocess pool. Det finns olika sätt att få ett födelseprocess pool. Du kan hyra en pool, eller köpa en pool. Uthyrning kosta mellan $ 200 och $ 400. Men om du planerar att ha flera vattnet födslar, att köpa en födelseprocess pool. Om du väljer att hyra en pool, vidta åtgärder för att ha poolen för en fyraveckorsperiod. Således kommer du vara beredd på en tidig eller sen leverans.
5.
Alla som planerar en undervattensfarkost födelse bör bekanta sig med processen och ta en klass vatten födseln. Lokala sjukhus erbjuder klasser, och de är oftast undervisas av en sjuksköterska eller barnmorska. Gå med i Facebook för klasserna under din första eller andra trimestern. Detta ger gott om tid att bestämma om en undervattensfarkost födelse är rätt för dig.


Previous:nothing Next:hur man förebygger interstitiell cystit

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla grå starr med astigmatism
 • hur man hanterar hälsa på en begränsad inkomst
 • hur man hanterar havandeskapsförgiftning
 • hur man känner sig yngre
 • hur du håller din hygienen upp
 • hur man identifierar intrahepatisk kolestas av graviditeten
 • hur man bli gravid utan en man
 • hur man ger en pojke en massage
 • hur man hittar hälsosamma alternativ till din hygien och grooming produkter
 • hur man hittar ett Anonyma Alkoholister möte
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com