hur man äter hälsosamt måndag till fredag

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-02-07
Du behöver inte svälta dig själv eller spendera en massa pengar att njuta av en god, hälsosam lunch varje dag i veckan. Allt som krävs är förberedelse, disciplin och ett kreativt sinne att äta hälsosamt mån-Fre. Din belöning: Korv, nachos, pizza och öl på helgerna! . Försök att inte gå alltför galen på helgerna

Du behöver:
lite tid
. En hel del disciplin.
Ett kreativt sinne


1
Baked Måltider -. . Det finns många olika hälsosamma recept på din lokala affär som är enkla. Jag gillar Campbells Super bakar. Allt du behöver är boxen från butiken och 4 kycklingbröst (få kycklingbröstet på försäljning och frysa dem-tina innan du är redo att baka). Super Bakes är en smula hög natriumhalt, men låg fetthalt. Grädda enligt anvisningarna och efter en episod av George Lopez, har du 4 portioner redo att gå. Också få fryst kyckling eller färsbiffar kalkon. Toss 4 biffar i ugnen och efter en repris av Scrubs, har du 4 lättare att fixa hälsosam lunch när du lägger en bulle och putsning du vill. Obs: Använd inte mer än göra det på smaktillsatser! De flesta kryddor är höga i socker eller fett. Använd BBQ-sås som en god och kalorifattig alternativ
2
Förberedelser inför veckan -. . På söndag kväll, föreslår jag att du förbereder minst 5 olika måltider för dig och din familj. Jag vill göra jordnötssmör och sylt (PB J) också. Det är mycket protein och jordgubb bevarar är mycket höga i vitamin C. Plus, PB J mackor är en välsmakande lunch eller mellanmål. Lägg kyckling /kalkon burgare från Steg 1 i baggies (hålla beslag i separata behållare för att förhindra BUN från att bli blöt). Placera Super Bakes i 4 olika Gladware behållare (om du köper lunch kött för smörgåsar, du kan återanvända Gladware eller Reynolds behållare från vissa behållare lunch kött). Sätt 4 PB J mackor baggies (få generiska baggies på din lokala affär att rädda pengarna). Med att du har 12 portioner. Det är mer än nog för ett par för veckan. Justera enligt antal familjemedlemmar
3
Ytterligare snacks -. . Du vill aldrig bli alltför hungrig och ni vill aldrig vara för full. Dessutom äter inte om du inte åtminstone lite hungrig. Här är en bra artikel om hungerless äta: http://www. poweringmuscles. com/article. php?id=40. Detta bidrar till att öka din ämnesomsättning så att du maximera förbränningen av kalorier under dagen. Därför måste du snacks för att inte bli alltför hungrig hela dagen. Äpplen är ett bra mellanmål. Dessutom bekräftade Mythbusters att ett äpple väcker dig bättre än en kopp kaffe: http://mythbusters-wiki. discovery. com/page/Apple+vs. +Coffee+as+a+Wake+Up+Call?t=anon Andra bra grab-and-go snacks färdigförpackade morötter, nektariner, plommon, bananer och andra grab-and-go frukt. Du kan köpa Nature Valley Trail Mix, eller stänger granola samt för ett hälsosamt mellanmål. Slutligen, om du älskar chips som jag älskar chips, gå till Costco eller Sam's Club och köpa styckförpackade Bakad Lays.
4.
Glöm inte sallad. Jag köper barnet greenerna sallad eftersom det är näringsrikt. Kalori-count. com gav baby greens ett "A" för nutrition. Jag köper färdigförpackade ekologiska Ralph varumärke. När du får barnet greenerna hem, lägga alla salladen i särskilda behållare och plats i skarpare. Jag gillar att använda Smart Spin behållare (sparar utrymme, kan diskas i diskmaskin och ganska tålig). Du kan hitta smarta Spin på asseenontv. com för ca 20 spänn, plus frakt. För att hjälpa motverka bitterhet av några av de baby greenerna, lägga tomater, gurkor eller i separata behållare. Försök att undvika att förband på din sallad som mest är fulla av socker och FAT. Om du måste lägga till dressing, lägg till en balsamvinäger med olivolja. Lägg den i en separat behållare för att hålla barnet greenerna fräsch och lägg förbandet när de är färdiga att äta. .
5
Gör det enkelt-göra det så enkelt som möjligt för nästa dag. Ännu bättre ännu, innan du går till sängs, sätta din lunch i en säck så den är redo att ta tag och gå på morgonen. Glöm inte din lunch! Sätt din lunch på dörrhandtaget när du är redo på morgonen eller placera den direkt framför dörren när du vaknar eller när du kommer ihåg innan du reser. Detta kommer att hindra dig från att glömma att ta din lunch till jobbet på morgonen.

Kom ihåg att mellanmål under dagen. Ät inte allt på en gång. Börja med en banan på morgonen, en Nature Valley Trail Mix bar en timme senare, kanske en sallad en timme senare, för att sedan Campbells Super Bakes till lunch, en nektarin på eftermiddagen, och kanske ett äpple på skjutsen hem hålla Känner ni på vägen och inte alltför hungrig. Antingen hoppa middag om du fortfarande inte är hungrig eller har hälften av en PB J för att hålla magen från muttrande på natten.

Göra dessa steg och du kan också äta hälsosamt och spara tusentals dollar året (per person) i livsmedel kostnader enligt en artikel från Wall Street Journal med titeln "Bagging Lunch: I inflationsrapporten Effect. "Äta ute är inte bara typiskt ohälsosamt, det är mycket dyrt.

Tips och varningar


 • Glöm inte att motionera minst 3-4 gånger per vecka för att hålla formen. Göra hjärt och blanda i lite ljus styrketräning för att öka ämnesomsättningen och bränna fett.
 • Take flera vitimins som ett komplement. Försök också fiskolja (för att hjälpa till med korrekt blodflödet). Vad mer, om lederna ont under träningen, prova Glukosamin. Även utbildning för ཁ LA Marathon, skulle min lederna värker illa. Min kiropraktor (Rod Chapman av Sunland Chiropractic) rekommenderas glukosamin. Sedan tar glukosamin ཁ, upplever jag inte det obehag längre.
 • Få familjen inblandade . . . Detta kommer att bygga familjesolidariteten och hjälp form goda matvanor för framtiden. Överväga att ge varje familjemedlem ett avsnitt i kylen för deras specifika vecka luncher. Eller skapa ett löpande band och arbeta som ett team för att göra varje vecka luncher. Sätt på lite musik i bakgrunden, ta en öl eller ett glas vin (om du är av rättslig dricka ålder) och gör det roligt.
 • Innan på någon diet eller träningsprogram, bör du kontrollera med din läkare eller söka en personlig tränare för en riktig kost eller motion för dig.


 • Previous:nothing Next:hur man lever med en äggallergi

  Relaterade artiklar


 • hur man behandlar en mild stroke
 • hur man förebygger mardrömmar
 • hur man får tillräckligt med sömn
 • hur man ska se till att du har friska barn
 • hur man älskar din kurviga kropp
 • hur man ger en pojke en massage
 • hur man kan hantera ett missfall
 • hur man handskas med en läkare som inte kommer att tro dig
 • hur man får bättre sömn
 • hur man ökar barnets hjärnkapacitet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com