hur man får information från en läkare med ett barn på sjukhuset

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-02-25
När du har ett barn på sjukhuset, kan du inte alltid kan vara närvarande i ditt barns rum när läkaren gör sin rond för att besöka varje patient. Detta gör det svårt, ibland, att få och ge information om ditt barns sjukdom eller medicinskt tillstånd. Hålla sig informerad dagligen under hela sjukhusvistelsen hjälper dig att se ditt barn är att få rätt medicinsk vård som han behöver. Kunskap kan hjälpa dig att skydda ditt barns hälsa och välbefinnande

Du behöver:.
Stetoskop.


1.
Fråga vilken tid på morgonen ditt barns läkare gör sin morgongymnastik rundor. Du kan prova att vara närvarande på sjukhuset för att be läkaren om information om ditt barn när han är i rummet.
2.
Fråga doktorn att ringa och ge dig aktuell information så snart som möjligt efter att han har sett ditt barn om du inte kan vara närvarande under läkarens rundor.
3.
Fråga läkaren om ditt barns tillstånd har förändrats och på vilket sätt. Fråga om eventuella mediciner kommer att ändras eller ändras. Bad om detaljerad information om alla provningar eller uppföljning tester. Begära att få reda en uppskattning av hur mycket längre sjukhusvistelsen kommer sannolikt att bli.
4.
Tala om för läkaren om något som du kanske märker om ditt barn såsom förändringar i sömnmönster och mat intag. Underrätta honom om alla försämring av symtomen. Låt honom veta på en förbättring av symtomen och sedan medicinering kan behöva ändras eller avbrytas på grundval av förbättringar. Om han begär att få ringa tillbaka, be om en särskild ansökningsomgång tillbaka tiden. Respektera hans tid och kräva respekt för din egen tid också.
5.
Om ditt barn är redo att genomgå en operation, be läkaren om information om riskerna, vad de kommer göra och vilken typ av anestesi kommer att användas. Du behöver veta den ungefärliga längden på operationen också.
6.
På dagen för operationen, be läkaren några nya frågor du har tänkt på. Skaffa en andra och tredje yttrande om du har några tvivel om en operation. All information du får från ditt barns läkare före och efter operationen ser till att ditt barn få den bästa vård som möjligt.

tips och varningar


Ställ
 • frågor eller be om information upprepade gånger tills du får den informationen från ditt barns behandlande läkare.
 • inte lita på andra att förmedla meddelanden till och från din läkare. Vårdpersonal, oavsett hur omtänksam och kvalificerade, kan oavsiktligt glömmer bort att berätta för läkaren om dina problem. Det är därför är det viktigt att utbyta information med den behandlande läkaren dagligen.


 • Previous:nothing Next:hur man spelar guppade för äpplen utan att starta en epidemi

  Relaterade artiklar


 • hur man skapar ett online-hälsa diagram
 • hur man gör en glycerin extrakt av ett naturläkemedel tinktur
 • hur du håller din hygienen upp
 • hur man hanterar urineringsbesvär
 • hur man utöva i värmen
 • Så för att lindra menstruationskramper
 • hur du hittar din vilopuls
 • Hur du tar hand om din kropp och din bil - en och samma?
 • hur man får sand ur ett barns ögon
 • hur man handskas med klimakteriet stress
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com