hur man kan vara lycklig som lever ensamma

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-02-21
Någonsin undrar hur äldre människor verkar klara sig bra själva eller utan en make? Rädd för att du kan få tillbringa resten av ditt liv själv när du blir äldre? Har du oroar vara singel och inte ha en betydande andra? Läs den här artikeln för information om hur man kan vara lycklig som lever ensamma

Du behöver:.
Ett hälsosamt tänkande
hälsosam livsstil.
Fritidsintressen.
Böcker.
Medlemskap.
Dofter, ljus, etc.
.
Ett husdjur (om möjligt).


1.
En frisk Mindset
En av de viktigaste saker som du behöver för att hålla upp är ett hälsosamt sätt att tänkande. Det är mycket viktigt att vara lycklig. Det är oerhört viktigt att älska dig själv. Vissa människor tror att älska dig själv är en synd. Egentligen älska dig själv är en gåva till dig själv. När man älskar sig själv, är du fokuserad på din hälsa, din attityd, du sätt att tänka, och du har även möjlighet att se helheten. Du har även möjlighet att nå ut och älska andra lätt. Loving själv är inte självisk. Det är raka motsatsen. Du kan lägga positiv energi till världen. När andra ser på det sätt du anser liv och din lycka, vill de något av det sätt att tänka. När du ler, andra leende. När du älskar dig själv kan du ge mer, eftersom du vet vem du är och har inga problem med vem du är, fel och allt. När du älskar dig själv, du är mer angelägen om att saker som är missnöjd eller som kan göra dig olycklig i ditt liv, och du är BLE att avhålla sig från dessa saker, (människor, platser eller saker). När du är frisk i kropp, själ och ande, lever du längre och starkare. När du lever längre och starkare du har möjlighet att hjälpa andra utan problem. Du har också möjlighet att hjälpa dig själv.
2.
Hälsosam Livsstil
Äta rätt, med frukt och grönsaker på din dagliga meny, ger en hälsosam livsstil. Med dagliga promenader eller gör din träning också hjälper. Försök att få in i en livsstil att arbeta ute minst 30 minuter om dagen av varannan dag. Det är bra för dig. Skratta åt sig själv, det är hälsosamt också! Investera i komedi visar för ett gott skratt, hjälper det livet ska vara kul . . . även själv!
3.
Hobby
Hitta hobbies som intresserar dig. Gillar du att rita? Ta upp en natt kurs i konsten. Gillar du att motionera? Promenad i parken, eller ännu bättre, gå med i en trevlig gym. Försök att få ett gym som erbjuder allt du letar efter. Du kanske är intresserad av att lära sig simma (det är aldrig för sent att lära sig det mesta). Övningar stärker sinnet liksom kroppen och tar hand om en hel del stress.
4.
Books
Tillbringa lite tid i biblioteket om möjligt. Du kanske tänker, "jag tycker inte om att läsa. " Jag föreslår att ge behandlingen en chans ändå. Reading är en fantastisk tillflyktsort som inte bara är billig (om du kolla in en bok från biblioteket), men det hjälper dig att bli kreativt och friska. Det hjälper dig också att ta dig bort från dig själv och dina bekymmer. Om du har en stor hobby, gå till biblioteket och läs mer.
5.
Medlemskap
Som nämnts tidigare, prova att gå på gym eller YMCA på aktiviteter som stärka din kropp och själ. Gå med i en kyrka organisation, eller en kvinnas /herrklubb. Du kan även träffa några vänner på vägen. Gym kan vara en stor hälsovinst. När du är också hemma, försöka göra några av övningarna du lärde i gymmet. Moving är en bra sak. det håller dig från att tänka som lever ensamma på ett negativt sätt.
6.
hålla huset rent och snyggt
hålla huset rent och snyggt kommer alltid att uppmuntra dig att njuta av avskildhet i ditt eget hem. Jag föreslår också dofter som får dig att känna dig speciell runt huset. Vissa människor gillar doftljus. Jag uppmuntrar inte dem, eftersom de inte är min grej, men någon annan kan få en hel del fred och lugn ut av ljus med aromer. Jag älskar glade dofter, men försök att passa en doft som fungerar för dig. Det gör att komma hem lite mer attraktivt, oavsett om du är med någon eller av dig.
7.
Ett husdjur, (om möjligt)
Jag har läst en hel del undersökningar , från Oprah tidningar, bättre hus och trädgård, om hur husdjur kan göra ditt hem mer attraktivt, fridfull stämning och kärleksfull. Husdjur kan vara som barn . . . . de tar en hel del arbete, beroende på temperament av djuret. Men villkorslös kärlek är vad du får när du hand om ett husdjur. Jag har också läst artiklar om hur djur kan verkligen göra en Lone Ranger känna sig speciella.
8.
Detta steg är bara ett fåtal av de saker du kan göra för att njuta av att vara ensamma. Ensamboende behöver inte vara tråkigt, och du behöver inte känna sig ensam. Du kan göra ditt hem ditt rike. Så skaffa dig en bra bok (eller två), hyra ett par enastående filmer, arbeta på ett stort pussel för att stärka ditt sinne, få doftande arom och njuta inuti levande, äta hälsosamt, gå till sängs tidigt, hitta en hobby i dina drömmar och njut när du kan, och mest av allt, älska dig själv. Tack så mycket för behandlingen.

Tips och varningar


 • Jag nämnde inte att du alltid kan ringa en vän. Men den verkliga poängen levande själv är också att njuta. Det är därför "ringa en vän" inte nämndes. Men om du ringer en vän gör dig glad, ring en vän! Säg åt henne /honom att jag sa "Hej!"
 • jag vilja be eller bara meditera. Jag älskar lugn och ro som det ger mig.
 • Få lite solsken! Ta en härlig promenad i parken!
 • Försök att inte överdriva dina övningar eller pressa dig för hårt.
 • Försök att hålla dig borta från snacks (chips och dipp och godis). Håll hälsosam mat i ditt kylskåp och skafferi så ditt hjärta kommer hålla sig frisk. Att vara frisk i sinnet hjälpa oss att avoide deprimerande tankar. Detta är en bra vana oavsett om du är ensam eller med någon.
 • Så njut av livet, och viktigast njut Loving You! Tack!


 • Previous:nothing Next:Hur du tar försiktighetsåtgärder när du använder läkemedel

  Relaterade artiklar


 • hur du utför en massage
 • hur man ska behandla passiv aggressivt beteende
 • hur man vet vilka eteriska oljor är säkra för barn
 • hur man undviker sömnproblem
 • hur man behandlar tår med svamp under tånageln
 • hur man håller sval i varmt väder
 • hur man skapar en ägglossning kalender på en dator
 • hur man handskas med åldrande föräldrar
 • hur man sparar pengar på receptbelagda läkemedel
 • hur ska skyddas från mobiltelefon strålning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com