hur man undviker dolda gifter i de vanligaste hushållsartiklar.

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-02-19
Re-dekorera ditt hem med eko-stil

Du behöver:
Bestämning
. Ekologisk resurser.
Williness att spendera tid och göra en del fysiskt arbete för i utbyte mot en sinnesfrid som ditt barn inte utsätts för skadliga kemikalier.
.


1.
Vi är åter dekorera vårt hem. Hej då gamla mattor och tapeter. I allt det bråttom att få allt gjort innan semestern inser jag att jag inte vet vad de ska göra med min sons dagis. Det är fortfarande mycket nytt, eftersom vi endast ställa upp om ett och ett halvt år sedan precis innan han föddes. Att vara helt ovetande om alla gifter gömda i vårt hushåll objekt som vinyl i tapeter, formadehyde i mattor och rynkor resistenta gardiner, måla och laminatgolv vi bara ville att det skulle se söt och ja . . . baby vill.
Men vad måste göras-måste göras! Att gå igenom massor av material att välja mellan jag pekade på de mest grundläggande saker, som mattor, färg, möbler och sängkläder som borde vara lika "rent" som möjligt:
2
golv. . Ja, kanske en mjuk polyester matta i ljusa färger verka som ett perfekt val, men det off-gaserna giftiga kemikalier rätt i luften ditt barn andas. Plastgolv är ett stort no-no. En mycket nyttigare alternativ är en naturlig, lätt att rengöra som billiga och snygga bambu eller andra förbehandlad trägolv. Kasta en matta ovanpå, med icke-sladd undermat, något du kan tvätta och torka då och då.
3.
Möbler. De flesta av möblerna du ser i butikerna idag är gjord med spånskivor och presspan. Det kitt som håller ihop det innehåller formaldehyd som kan off-gas i luften i flera år! Vilket är varför du väljer ett massivt trä eller metall möbler är det bästa hälso-wise. Medan det kan vara ganska dyra, köper begagnade möbler kan spara hundratals dollar. Det enda du får inte bli begagnade är en krubba, av säkerhetsskäl.
4.
Sängkläder och kläder. Visste du att de flesta av baby sängkläder behandlas med brandsäkra kemikalier och det mesta av nya kläder innehåller formaldehyd? Det minsta du kan göra är att tvätta allt innan du använder den för att kunna dra ut skadliga kemikalier. Men ännu bättre, välja ekologiska kläder och sängkläder görs med ekologiska och naturliga fibrer som är utan kemikalier.
5.
Windows. Stick med trä eller metall persienner och köper inte skrynklar resistenta gardiner. Lika söt som de kan se att de bidrar alla till kemikalier off-gas i luften din familj andas.
6.
Personliga hygienprodukter. Saker som luftrenare, mjukgörare och Petrolium baserade kroppsvårdsprodukter innehåller alla potentiella cancerogens och irriterande ämnen. Även shopping, leta efter naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter. Håll dig borta från tunga doftande lotioner, krämer och schampo. De kan innehålla ftalater och parabener, potent hormonstörande ämnen och irriterande ämnen.
När du börjar "grönare upp" ditt hem, möjligheterna är oändliga! Sluta inte där, välj ekologisk och närproducerad mat, använda mindre plast, köra mindre bil. Dina barn kommer att tacka er för detta.

Välsignelser,
Natallia. Ekologiska Mamma och grundare av organiska By Nature Company
http://www. organicbynature. ca

tips och varningar


 • Handla lokalt tillverkade produkter till undvika transporter klimatkompensera och att stödja lokala företag.
 • Titta på lokalt producerade livsmedel. Lokalt odlade persikor eller vattenmelon är bättre för dig (och miljön!) Sedan organiska de från Chile.
 • Välj objekt med mindre eller inga förpackningar på dem för att minska avfall till våra deponier.
 • Läs etiketterna noggrant. "Naturligt" betyder inte alltid "ekologisk".


 • Previous:nothing Next:hur man överlever en panikattack

  Relaterade artiklar


 • hur man upptäcker symptom på springmask hos barn
 • hur man kan förbättra emotionella och sociala utveckling med cerebral pares
 • hur du startar din dag
 • hur man vet vilka eteriska oljor är säkra för barn
 • Hur får man en kirurgisk abort
 • hur man behandlar tår med svamp under tånageln
 • hur man bygger självförtroende
 • hur man gör örat kottar
 • hur man håller svalt under en graviditet sommartid
 • hur man ska vara redo för en sömnapné test
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com