hur de ska hålla beslutna att utöva - 7 sätt

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-03-05
Detta är rätt artikel för dig om du har gjort livsavgörande beslut för att få friska och du är ute efter att lära sig några av de bästa sätten hur du håller din träning engagemang. Det är viktig information för nya utövare och särskilt för dem som "jojo" i och ur utövar regelbundet

Du behöver:. .
Att först bestämma att vilja leva längre och må bättre
.
Att vara beredd att arbeta hårt för att uppnå dessa mål.
.


1.
1. Vet att din skyldighet att få i din vanliga träningsrutiner är icke-TILLVAL (så länge du är frisk och läkaren rekommenderar dig att delta i ditt träningsprogram av, förstås). Fundera på det i jämförelse med dessa situationer: Om du har räkningar att betala, så MÅSTE du gå till jobbet för att kunna betala räkningarna-eller vad som händer? Om du vill behålla dina tänder, måste du borsta tandtråd dem-eller Vad händer? Så, om du vill kunna bilden själv har ett hälsosamt liv, leva tillräckligt länge för att njuta av dina barnbarn och göra de saker du drömma om att göra under de kommande åren, då du motionerar regelbundet måste. Om du inte gör det, vad som händer, eller hur? Vissa saker som sannolikt kommer att hända är: diabetes, hjärtsjukdomar, benskörhet, högt blodtryck, och så vidare. Ja, det är verkligen svårt att nu göra utöva så viktigt i ditt liv, men studier säga att om du kan stanna med det under minst tre månader kommer det att bli lättare för motion för att bli en vana för dig.
2.
2. Håll koll på ditt arbete-outs. Som du har säkert insett vid det här laget, vilket gör att du håller dig till din åtagande utövar regelbundet har varit hård. Livet händer bara, och överraskningar med arbets-och familjeliv garanteras för alla. Så, nu när du har gjort ett åtagande om att hälsosam livsstil förändringar i dina dagar, måste du sätta gränser för vad du låter inte komma i vägen för din nya åtaganden.

Om du inte har gett det ett försök, så gör den här nästa vecka: Skriv ditt arbete i förtid på ett papper schema (eller i din björnbär eller planerare bok). Efter slutet av veckan, gå tillbaka och checka av om du gjorde ditt arbete-outs. Om du hade svårt att hålla sig till det i det förflutna, är detta sannolikt att hjälpa dig. Du kan naturligtvis hålla reda på detaljerna i ditt arbete-outs. Men för nu, gör detta i en separat plats, som ett träningspass logg. Att ha en regelbunden, mycket lättillgänglig plats att ge en snabb titt för motivation är perfekt.
3.
3. Prioritera. Om du menar allvar om att bli friskare, måste du göra dig en prioritet i ditt liv. Såvida det inte är en nödsituation, saker (och människor) kan vänta en halvtimme eller så om du beger dig ut på en promenad eller att göra din styrketräning. Kom ihåg att sätta dig själv först betyder inte att du är själviska! Att bli pigga och friska är verkligen en underbar gåva att ge till dig själv. Dina nära och kära kommer också att dra nytta av de levande exemplet du anger och från hur mycket mer du kan vara där för dem, nu när du väljer att vara friska. Tänka tillbaka och minnas vad saker har kommit mellan dig och ditt engagemang för träning. Sedan sätta gränser för vad du INTE kommer att låta i vägen för er längre.
4.
4. Få din sömn. Det är väl dokumenterat att om du inte får tillräckligt med sömn, kommer du inte vara lika produktiva och ditt humör kommer sannolikt att påverkas. Sömnbrist kan också ålder du förtid och främja uppkomsten av allvarliga sjukdomar. Sätt upp ett mål för en stabil 7-8 timmar varje natt. Om du inte sover tillräckligt, kommer dina muskler återhämta inte från ditt arbete-outs ordentligt, och du kan drabbas av kronisk ömhet. Ditt immunförsvar skyddar dig inte så bra mot sjukdomar som går runt-året det finns saker du kan fånga-om du inte låter din kropp åter-avgiften. Så, om du bli sjuk flera gånger om året, som kommer att ställa tillbaka dina framsteg med ditt arbete i förtid, diet, etc. , och slutligen ställa tillbaka din totala viktminskning eller wellness framsteg. Du kan även gå upp i vikt efter att ha upplagt att återhämta sig.
5.
5. Hydrate. Om du inte dricker runt sex till åtta glas vatten om dagen, är du förmodligen inte dricker tillräckligt. Även svaga uttorkning kan göra att du känner mindre fysiskt motiverade. Levern metaboliserar fett i kroppen, så dricker tillräckligt för att maximera din leverns förmåga och låt den hjälpa avgifta kroppen. Vattenintag kontrollerar även din aptit. Dricka tillräckligt hjälper dig att hålla sig till en kontrollerad mängd och inte äta dessa onödiga mellanmål.
6.
6. Ändra din attityd. Sluta fokusera på "can'ts", "borde inte har", och "bättre inte har", som "Jag borde inte äta dem frites" och "jag bättre inte dricka det soda. "Börja från insidan genom att säga affirmationer när du startar varje dag som" jag är någon som tar hand om min kropp "," Jag är någon som kommer att nå mina mål. "Skillnaden är att den andra uppsättningen uttalanden fokuserar på vem du är och vad du förväntar dig i ditt liv, inte bara den förändring du vill göra. Den affirmationer uppmaning till åtgärder och främja din framgång. Din attityd kommer sannolikt avgöra din framgång på att hålla begåtts.
7.
7. Överdriv inte: Börja långsamt och gradvis gå. Var noga med att inte ångra de resultat du har arbetat hårt för. Motionera för ihärdigt eller alltför ofta kan leda till överdriven ömhet och tendonitits, större problem som muskelskador, artros, och hjärtproblem kommer alla att vänta på dig om du fortsätter att överdriva. Övervaka din kropps begränsningar och samråda med en betrodd fitness professionella när det behövs.

Tips och varningar


 • stanna i spelet.
 • Don " Ge inte upp.
 • Bryt ner de fästen som har hållit dig från att leva ett hälsosamt liv du var menad för.
 • Kom ihåg, från stora kampen kommer stora belöningar.
 • Du förtjänar att må bra och leva livet när den är som bäst.
 • inte ägnar sig åt ett motionsprogram utan medgivande från din läkare.


 • Previous:nothing Next:hur man rengör ditt badrum utan kemikalier

  Relaterade artiklar


 • hur man ska hantera Creutzfeldt-Jakobs sjukdom
 • hur man identifierar autoimmuna hudsjukdomar
 • hur man kan förbättra kvaliteten på din röst
 • hur man ska behandla polydactyly
 • hur man skapar ett elektroniskt journalsystem
 • hur man hittar en specialist för ditt medicinska tillstånd
 • hur bli gravid
 • hur man håller seniorer från att falla i hemmet
 • Hur man vet om du använder tillräckligt solskydd
 • Hur får man en rolig, trygg, gratis, tan
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com