hur man gör med tid att utöva

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-03-04
Vi vet alla hur bra övning är för oss. Men hur många av oss får 30 minuter, 3 gånger i veckan, att våra läkare rekommendera? Inte många! Det kan verka som om du aldrig har tid att sätta fart, men sanningen är, det är lika lätt att få tid att utöva som det är att tänka på ursäkter för varför du inte kan! Ändra din inställning, och du kan vara på väg till ett bättre, sundare kropp och minskad stress

Du behöver:.
Kreativitet
Engagemang.


1.
Välj aktiviteter som du gillar. Om du hatar att köra, till exempel, men bestämmer det är hur du kommer att komma i form, du är mycket mer benägna att komma med anledningar att inte göra det. Om du gillar basket, göra det. Eller dans. Även något så enkelt som en promenad efter middagen bidrar till att stärka ditt hjärta, bygga muskler, och höja din ämnesomsättning och minskar stresshormoner. Är du säker kan inte säga samma sak för att titta på TV!
2.
Enklare är bättre. Ställa upp specialitet utrustning tar värdefull tid (och rum!) Och kan avskräcka även de mest välmenande motionär. Träningsband är lätta, mångsidiga, och lätt att ta med dig. Hemifrån på affärsresa? Träna med motstånd band på ditt hotellrum, och du behöver inte oroa dig för att gå vilse på väg till en okänd gym eller saknas ett träningspass helt. Du kan köpa dem billigt på Wal-Mart, Target och sportartiklar butiker. De säljer även en uppsättning med två, med en hur-till bok ingår, på Barnes and Noble för under $ 15!
3.
Om du bara måste hinna med den nyaste episoden av " House "eller" The Office, anser att "göra crunches i reklampauserna istället för att köra till köket för mellanmål. Du kommer att kunna få flera uppsättningar i vid slutet av showen, och din midja kommer att tacka dig!
4.
Ta barnen i leken. Om du är upptagen att titta på små och inte har en stund för dig själv hela dagen, få dem att gå med dig. Ha en tävling för att se vem som kan göra mest jumping jacks i en minut, eller få dem att göra en övning DVD med dig. De kan vara så sliten ut i slutet att de behöver en tupplur, och du får lite tid för dig själv i alla fall!
5.
Skaffa hund! Hundar, speciellt stora raser som laboratorier, eller energisk raser, som röda och blå heelers, behöver massor av motion för att vara glad och skötsam. Även om du inte kan göra det själv, kan du mycket väl kunna få upp kl 6 för att gå inlines med din nya kompis. Varning: Om du vet för ett faktum att du inte vill eller kan ta en hund på en bra lång promenad varje dag (eller åtminstone de flesta dagar), hoppa över detta steg. Det skulle inte vara rättvist att djuret, och kan leda till allvarliga beteendeproblem.
6.
Byt den! Variety, säger de, är livets krydda. Om du befinner dig slacking eftersom din uttråkad med din rutin, prova något nytt under några dagar eller veckor. Du kommer att arbeta på olika muskler och hålla din hjärna glad också.
7.
Fäst den i där du kan. Det kommer dagar när du är helt bokat, och dagar när du helt är utmattad. Du behöver inte tvinga dig själv att göra en full, 30 minuters träning. Ta trappan istället för hissen (gör det snabbt, så du inte för sent för det mötet!) Eller promenad runt kvarteret på din lunchrast. En studie för några år sedan visade att fidgety folk brände upp till 700 fler kalorier per dag än icke-fidgeters. Du kanske inte kan vicka runt så mycket, men poängen är, varje liten bit hjälper.


Previous:nothing Next:hur man hanterar ett dödsfall i familjen: vad göra när din mamma eller pappa eller någon annan familjemedlem dör

Relaterade artiklar


 • hur man kan bidra till att öka fertiliteten med örter
 • hur man undviker muskelbristning
 • hur man hanterar hälsa på en begränsad inkomst
 • hur till återvinna känslomässigt från ett kejsarsnitt
 • hur man kan bota svampinfektioner på hälarna
 • hur man hanterar hypogonadism
 • hur man kan bota lindriga fotsvamp
 • hur du väljer ett barnläkare
 • hur Kegel
 • hur man beräknar kvinnors ägglossning datum
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com