hur man håller borta förkylningar, influensa och andra bakterier

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-03-03
Ingen i ansiktet av planeten gillar att vara sjuk. Om du inte är psykiskt störd. Jag hatar det. Riktigt illa. Jag är en person som verkligen gör en insats för att hålla bakteriefri utan att gå alldeles för överbord i en Howard Hughes typ av väg. Jag är ingen expert. Men, jag har inte haft en vanlig förkylning eller influensa i år. Så i den här artikeln jag ska dela några av mina metoder

Du behöver:.
Hand sanitizer
. antibakteriell tvål i badrummet och duschen.
ett vakande öga.
vitaminer.
tranbärsjuice.
apelsinjuice.
lite vilja att utöva.


1.
Först är det viktigt att alltid se upp för människor som är sjuka. Du vill naturligtvis att undvika dessa människor. Men kan bakterier spridas även om folk inte är sjuka.
2.
Håll lite hand desinfektionsmedel i bilen och i fickan om möjligt. Efter att ha gått in i någon plats jag kommer alltid att använda en del hand sanitizer när jag kommer tillbaka till bilen. Speciellt om du är i en livsmedelsbutik och med hjälp av en vagn . . dessa saker är riden med bakterier.
3.
Tvätta händerna efter att du använt badrummet. Du har ingen aning om hur många gånger jag har varit på en offentlig toalett och killar kommer att avsluta sin verksamhet och bara gå ut. Även på restauranger när några av dem kommer tillbaka till bordet. Det är absurt. Och lata. Kom ihåg att alltid tvätta upp när du använder badrummet. Snälla.
4.
Jag är inte en total hälsomedvetna person . . Jag menar jag vill vara så frisk som möjligt. Men, jag äter fortfarande hamburgare . . . dricka milkshakes . . . och motionerar inte så mycket som jag borde. Men varje morgon tar jag en multi-vitamin för män heter "Mega Man med GNC". Det ger mig med alla vitaminer jag behöver och de avgörande att hjälpa till att bygga upp ditt immunförsvar.
5.
Med vitamin Jag dricker ett glas tranbärsjuice. Tranbärsjuice har en naturlig antibiotika i det . . plus massor av vitamin C. Dricka ett glas apelsinjuice här och där också hjälper till att bygga ditt immunförsvar.
6.
Motionera så mycket som du kan. Jag har inte mycket tid och inte gör tillräckligt med tid för motion. Men, iallafall varannan natt ska jag ta itu med några armhävningar och sit ups. Promenader och jogging är också bra för immunförsvaret och allmänna hälsa. Klämma in så mycket av sånt som möjligt.
7.
Försök att äta så många grönsaker som du kan. Om du gå till en restaurang och beställer en biff . . få några bra grönsaker med den. Du behöver det där och det hjälper ditt system förbli starkt.

Tips och varningar


 • inte gå överbord med grodden sak . . kan det leda till många problem. Gå och se filmen Aviator. Du vill inte hamna skiter i burkar kan möta världen utanför på grund av din rädsla eller bakterier.
 • Om du inte blir sjuk . . Stanna hemma. Inte gå ut offentligt sprida din bakterier. Snälla. Var inte oförskämd.


 • Previous:nothing Next:hur man får ett sjukt barn att dricka mer vätska

  Relaterade artiklar


 • hur man skapar ett blad medicin påminnelse
 • hur man ska gå i vila utan receptbelagda läkemedel
 • hur man gör de 12 stegen
 • hur man kan minska migrän
 • hur man kan bota den snarka
 • hur man stanna hydrerade under vågor sommarvärmen
 • hur man handskas med svettiga bröst (bröst)
 • hur du ger dig själv stygn
 • hur du kan förbättra din kost genom att ändra mjöl du använder!
 • hur man kan vara lycklig som lever ensamma
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com