hur man håller maten allergiska barn säker på Halloween

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-03-30
Den fruktansvärda roliga Halloween bus eller godis att göra denna semester bland de flesta barns favorit festligheter. Det anses också vara en av de farligaste nätter på året för barn, särskilt om de lider av allergier och /eller känslighet. Denna skrämmande statistik är tillräckligt för att spook de mest lugna och kollektiva förälder (s). Men, det finns många saker som du kan göra för att minska de faror som är förknippade med denna semester

Du behöver:. .
Planering
Alternativa godis. .


1
före Halloween natt:?

Kontrollera alla livsmedel som förpackas i olika storlekar för speciella tider på året. Till exempel kan semester godis mat, inte alltid bearbetas eller förpackas på samma plats eller med samma ingredienser och /eller utrustning som sina andra motparter.

? Kom ihåg, bulk eller kastas i papperskorgen mat eller godis, t. ex. som lagrats i hinkar eller påsar, kan bli över förorenade i hantering eller skopor används tillsammans med andra "osäkra" godis. Färdigförpackade alternativ är säkrare.

? Kontrollera källor och material i ditt barns kostym, smink, smycken, etc. ansiktsmålning, kostymer, dekorationer kostym smycken är alla potentiella källor av allergener, inbegripet latex nickel. Tänk också på att semester kostym tyg ofta är färgade med billigare klass färgämnen, eftersom kostymer bara bärs ett par gånger, och kan därför vara mer benägna att irritera känslig hud. Om möjligt, låta dina barn att kortfattat bär plagget för att minska risken för förväxling en allergisk reaktion plagget med en från en matrester.

? tillhandahålla säkra behandlar till betrodda vänner grannar att dela ut till dina allergiska barn. Placera objekt i en tättslutande plast med blixtlås påse. Tydligt märka påsen med ditt barns namn, typ av kostym och någon annan kompletterande information. Detta kommer att minska risken för ditt barns behandlar allt blandas ihop eller försvinner. Den blixtlås påsen kommer också att fungera som ett hinder, och bidra till att förhindra korskontaminering med andra allergiframkallande föremål.

? Överväg alternativa verk för godis. Klistermärken, böcker, kritor, små leksaker och stenciler är bara några förslag. www. orientaltradingcompany. com erbjuder en mängd små leksaker och semester tema varor till ett rimligt pris. Mellanmål storlek säckar med säker pretzels, chips, lönnsocker godis eller russin också kan vara lämpliga substitut. Som alltid, kom ihåg att bekräfta någon post som du köper är fri från dolda allergener.

? Kontakta ditt barns skola eller daghem och begäran att få delta i parti planering eller som en hjälpare när partiet sker. Många välmenande föräldrar kan oavsiktligt tjäna ditt barn fel mat, särskilt om du inte är närvarande.

? recension akuta åtgärder med ditt barns skola eller dagis anläggning. Halloween kostrelaterade Hantverk Parterna är sannolikt tillfällen när reaktioner kan förekomma.

? Kontrollera ditt barns medicin väska före att gå bus eller godis. Kontrollera produktens utgångsdatum är aktuella och göra vissa påsen väl är -/mån. Även om ditt barn
2
Halloween natt:.

Under Halloween barn ofta presenteras med en hink med godis att välja sina godsaker. Detta kan medföra möjliga korskontamination på ytan av förpackningar från andra barns händer eller oavsiktlig resterna av en konsumeras objekt som ditt barn är allergisk eller intolerant till.

följa med ditt barn om hans eller hennes bus eller godis äventyr. Detta gör att du hela tiden övervaka behandlar ditt barn får, och ger dig möjlighet att omedelbart reagera på en allergisk reaktion.
Dubbelkolla alla godsaker innan låta ditt barn att konsumera dem. Om du är osäker om ett objekt, har ett lager hög med säker behandlar att ditt barn har till hands, och byta ut godsaker för en säker produkt. För äldre barn, ta med dem till affären i förväg, och låta dem välja en påse eller två av säkra godis som du kan använda för att "handel" för osäkra godis med sig hem från bus eller godis. För yngre barn kan du engagera sin fantasi genom att låta dem lämna sina osäkra godis för "Pumpkin Fairy" eller "The Great Pumpkin", som kommer under natten och ersätta deras godis med säkra behandlar eller leksaker.
Glöm inte att ta med alla dina barns mediciner våtservetter hand. Kontrollera i förväg att de är uppdaterade
3
Alternativ till bus eller godis. .

Värd en Halloween-fest. Bara tjäna poster som är säkert för ditt barn.
Låt ditt barn att klä ut sig i hennes dräkt och ta honom /henne på middag på säkert restaurang. Glöm inte att ta med några säkra behandlar. Många restauranger delar ut godis till Halloween.
Hitta en åldersanpassad spökhus eller pumpafältet besök den på Halloween.
Kontrollera med lokala köpcentrum för att se om de erbjuder bus eller godis.
Skapa din egen spökhus och at-home Halloweenfirande.


Previous:nothing Next:hur man gör den sittande halv framåt gånger i yoga

Relaterade artiklar


 • hur man sparar pengar på vård i hemmet utrustning för äldre
 • hur man får sand ur ett barns ögon
 • hur man klär sig varmt när man arbetar ute på vintern
 • hur man bada när barnet har en gjuten
 • hur man köper kontakter på nätet
 • hur man hittar bra naturlig hudvård och hårvårdsprodukter i ditt eget kylskåp
 • hur du hittar din maxpuls
 • hur man kan förstå vilka typer av störningar barndomen sömn
 • hur gå ner i vikt med vatten aerobics
 • hur man kan bota en baksmälla
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com