hur man hittar orter familjen nudist

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-03-12
Familj nudist orter kan vara svåra att lokalisera. Varför? Icke-nudist tidningar och resebyråer inte kommer att annonsera dem öppet för allmänheten av rädsla att förolämpa folk. För att förvärra denna situation, många människor som besöker orter familjen nudist kommer inte berätta för någon om dem av samma anledning. Så om du vill delta i denna typ av utväg, du måste med större beslutsamhet finna det

Du behöver:
säng, kuddar, filt, bekväma kläder
. .


1.
Ring en resebyrå. Ge honom i uppdrag att leta efter en familj nudist resort. Var noga med att precisera alla andra bekvämligheter som du kan njuta av som en poolområde, på plats massör och gillestugan. Detta är saker som kommer att hjälpa en familj har roligare på en utväg.
2.
Kolla sidorna i en nudist tidningen. De främjar vanligtvis semestrar för människor som lever ett nudist livsstil. Sök indexet för varje artikel om resmål och sedan titta på den mycket sista sidorna i tidningen. De sista sidorna kommer faktiskt att ha reklam från semester fläckar som vill nudister att besöka dem.
3.
Fråga dina nudist vänner. Troligtvis har några av dem gått till en familj nudist resort minst en gång. Så kommer de att kunna ge dig information om vilka utväg är den bästa. Var noga med att fråga dem om de två C: s:. Kostnad och komfort
4
Sök på annons sidorna på din Myspace-sida. . Gå till startsidan och klicka under Fler avsnitt listas på verktygsfältet. Växla ner till sekretessbelagda och klicka på den. En ny sida kommer att dyka upp som gör att du kan placera en annons frågar om nudist orter eller att kontrollera annonserna redan angivits av andra Myspace-användare.
5.
Chatta med en online-grupp. Se till att det är ett som inkluderar nudister. Fråga dem efter information om någon resorts familjen nudist. Säg precis vad du letar efter och inom vilket område.
6.
Söka stöd från American Association for Nude Recreation. De kan ge dig råd om vilka nudist skidorterna är familj orienterade. De kan till och med kunna få dig paketlösning för din semester. Allt du behöver göra är att besöka deras hemsida (se Resurser).
7.
Tala med en expedit på en stor hotell. De brukar få in information om lokala och avlägsna orter. De kommer att kunna besvara din fråga på någon nudist och kära.
8.
Ring en nudist park. Arbetare på en nudiststrand park kan ge dig information om en familj nudist resort. De kan också berätta olika semesteralternativ sport om det inte finns ett där du bor.

Tips och varningar


 • Gör en lista på vad du vill i en familj nudist resort så du kan ha en underbar semester.
 • Nöj dig inte med den första familjen nudist resort du få information om. Försök att titta på minst tre orter.


 • Previous:nothing Next:hur man väljer all-inclusive resorts nudist

  Relaterade artiklar


 • hur du hittar din maxpuls
 • hur man kan bota lindriga fotsvamp
 • hur man gör en logg familj hälsa
 • hur man hittar ett bra hem assistent boende för dina föräldrar
 • Så här beställer glasögon på internet
 • hur man identifierar kronisk gastrit
 • hur du skyddar fönstren till din själ
 • hur man berättar en läkare att du använder illegala droger
 • hur man hanterar CMV sjukdomar
 • hur man förebygger interstitiell cystit
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com