hur man kan bromsa och förhindra rynkor - huskurer

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-03-30
Ålder är något som helt enkelt inte kan stoppas. Men vi kan göra allt vi kan göra för att sakta ner. Här är några enkla tekniker för att bromsa tecken på åldrande från rynkor

Du behöver:.
Rynkor
. Solskyddsmedel.
Vitaminer.
Lotion .
Hälsosam mat.
Vatten.
Aloe Vera Gel.


1.
Håll dig borta från solen. Ja som solbränna gör att du ser bra ut! Men är det värt att se ut som en rynkig upp gamla russin senare i livet?
2.
Om du måste gå ut i solen för lång tid, använda solskyddskräm.
3.
Undvik garvning bås. Ja detta gör också att du ser riktigt bra, men tio år från nu när du har alla dessa kråkor fötter kan det inte vara värt det.
4.
Inte rynka pannan eller kisa mycket . Om du måste kisa för att se, kan du behöva få lite glasögon eller kontaktlinser. Ständigt skrynkla pannan eller puckering dessa läppar kan göra skada med tiden.
5.
Var noga med hur du använder den kudden du sover på natten. Genom att trycka ditt ansikte i den kudden på natten kan orsaka rynkor. Försök att sova på rygg.
6.
Motion ofta. Människor som motion har friskare, mer elastiska, tjockare och starkare hud än de som inte utövar. Träning för 20-30 minuter de flesta dagarna i veckan. Du har förmodligen märkt att motion kan göra huden färg-ett tecken på att syre och näring i blodet når kapillärerna i huden
7
rätt
Ät och får massor av. . vitaminer. Pile din tallrik med massor av frukt, grönsaker, nötter och frön. Dessa ger vitamin A, C och E-antioxidanter som blockerar skadliga fria radikaler innan de kan orsaka hudskador. Jag du inte kan äta god hälsosam mat, ta ett multivitaminpreparat
8.
Inte röker om du kan hjälpa det. Rökning är verkligen verkligen dåligt för din hud. Du rynka munnen och läpparna en hel del när rökning som kan orsaka en hel del rynkor. Rökning minskar också blodtillförseln till de små blodkärlen under huden.
9.
Använd mycket fuktighetskräm. Fukta huden innan du applicerar fuktgivande krämer. Gå vidare och massera ditt ansikte med fingertopparna whil du gör detta. Massera kommer att öka blodflödet till ditt ansikte.
10.
Drick mycket vatten. Detta kommer att hålla huden hydrerad.
11.
Skrubba huden två gånger i veckan. Detta eliminerar döda, torra hudceller, och uppmuntrar produktionen av nya friska celler.
12.
Använd färska aloe vera gel. Denna innehåller äppelsyra. Skär av ett blad vid basen. Slit det öppet. Skrapa ur gelen med en sked, ta väl hand att inte brista den gröna skal och tillämpa mot ansikte med fingertopparna.

Tips och varningar


 • Var noga med att få massor av vitamin D. Solljuset ger normalt oss vår källa till D-vitamin så, du behöver dricka mjölk eller att ta en multivitamin.


 • Previous:nothing Next:hur man håller maten allergiska barn säker på Halloween

  Relaterade artiklar


 • hur man ska leva länge
 • hur man dränera en öroninfektion
 • Hur man köper rätt kontorsstol
 • hur man identifierar symtom på kronisk diarré
 • hur man identifierar Tourettes syndrom
 • hur man kan förhindra akut cerebellär ataxi
 • hur du berättar om ditt barn har en matallergi
 • hur man identifierar parasomni oordning
 • hur man tvättar händerna ordentligt för att förhindra spridning baciller
 • hur man kan bryta ditt fall
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com