hur man minimerar hudbristningar

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-03-14
Stretch märken är ett beklagligt faktum. De inte diskriminera när det kommer till ålder eller kön och kan påverka en ludna tonårig pojke, lika lätt som en 30-årig gravid kvinna. Hudbristningar orsakas ofta av snabb viktminskning eller viktökning, sprutar tillväxt, graviditet, hormonella förändringar och genetik. Även om det finns inget sätt att bli av med hudbristningar det finns saker du kan göra för att minimera deras utseende
1
<. . br> Titta på din vikt. Medan situationer, till exempel graviditet och vissa sjukdomstillstånd, att utvecklingen bristningar nästan oundvikligt, upprätthålla en konsekvent vikt kommer att hindra huden från stretching snabbare och därför minska dina chanser att få hudbristningar. Gravida kvinnor kan minska mängden hudbristningar som kan utvecklas genom att följa en hälsosam kost som ger en långsam och gradvis viktökning.
2.
Hålla huden hydrerad. När huden är släckt, är det mer elastiskt än torr hud och kan minimera uppkomsten av hudbristningar. Drick mycket vatten och återfukta dagligen med en lotion som kakaosmör. Gravida kvinnor bör konsultera sin läkare om ingredienser i vissa moisturizers att se det kommer inte att skada ditt ofödda barn.
3.
konsultera en hudläkare. Det finns olika typer av behandlingar som kan ges eller ordineras av en hudläkare, såsom glykolsyra behandlingar och förfaranden laser, för att minska uppkomsten av hudbristningar. Diskutera dina alternativ med din läkare och välja den som är bäst för dig. Tänk på att vissa behandlingar kan vara tidskrävande och dyrt.
4.
Täck dem med make-up. Det finns en mängd av vattentät och sweatproof produkter på marknaden som kan dölja uppkomsten av stretch märken på varje del av kroppen. Diskutera de olika produkterna med din hudläkare eller kosmetiska konsult.
5.
Sluta betona om dem. Bristningar är ett av liv liten ondska och verkan de flesta människor någon gång i livet. Låt inte deras existens hindrar dig från att leva det liv du vill leva.


Previous:nothing Next:Hur berätta om ett barn behöver mer sömn

Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga snarkning
 • hur man håller barnen hydratiserade i sommar
 • Så för att lindra skuldra
 • hur man gör Nyttigare skollunch
 • hur man kan förbättra kvaliteten på din röst
 • hur man kan förebygga Crohns sjukdom
 • hur man kan förbättra synen med övningar
 • Hur man undersöker din prostata hälsa
 • hur man gör en vuxenstorlek haklapp.
 • Hur du tar en välförtjänt paus
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com