vad man ska ta med till sjukhuset när du är i arbete

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-03-31
När du flyttar in i din åttonde månaden av graviditeten, är det dags att börja planera för din sjukhusvistelse. Med bara några veckor kvar är det inte alltför tidigt att packa det nödvändigaste. Du behöver tre väskor: en för arbetskraft, en för postpartum och en annan för barnet. Minska stressen genom packa väskor tidigt. När arbete påbörjas, kommer du att känna rusade även om allt sitter vid ytterdörren. Ta dig tid nu att se en positiv arbetsmarknad och födelseprocess erfarenhet

Du behöver:
hårborste och pannband.
Chapstick.
Sockerfritt tuggummi eller godis.
Magazine.
MP3-spelare med öronproppar.
Tennisbollar.
Massage lotion.
Glasögon, tandkräm och borste.
Facial våtservetter.
Kläder artiklar för mamma.
Kläder artiklar för barn.
Kosmetika och hygienartiklar.
Hårtork /locktång.
Lista med telefonnummer.
Bilbarnstol.
Spädbarnsvård objekt.
Video eller stillbildskamera.

Funderar of Labor


1.
Pack arbetsmarknaden väska med din komfort i åtanke. Labor kan vara lång och tröttsam, särskilt om det är ditt första barn. Start vid ditt huvud och arbeta nedåt, inklusive objekt för att göra arbetsmarknaden underlättas.
2.
Lägg i håret väsentligheter klipp eller barrettes att hålla ditt hår tillbaka eller ett pannband kommer att ha nytta när arbetsmarknaden blir intensiv. Facial våtservetter gör dig frisk tillsammans med din favorit läppbalsam. Nariga läppar är ett vanligt klagomål av kvinnor under förlossningen. Lägg till en förpackning med sockerfritt tuggummi eller ett fåtal sockerfritt godis. Äta är inte ett alternativ under förlossningen.
3.
Köp en favorittidning nu att läsa under värkarna i ett tidigt skede av arbetet. Alternativt kommer en MP3-spelare laddad med dina favoritlåtar hjälpa fördriva tiden.
4.
Ta med objekt din födelseprocess partner kan använda för att lindra din obehag under förlossningen. Ett par tennisbollar till massage på ryggen eller en kavel för att hålla vattnet kan växelvis ha varmt och kallt vatten för lugnande ryggmassage. Packa en tub lotion för arbetskraft gnuggar.
5.
Planerar att bära glasögon istället för kontaktlinser under förlossning.

Tänk Essentials förpackningsgrupp efter förlossningen Bag


1.
Packa kläder saker du bära hem. Välj en outfit man kan ha när du var gravid i sjätte månaden. Inkludera strumpor, skor och ytterkläder. Pack minst två behåar, en bör vara behå om du ammar
2
omfatta de punkter som får dig att känna dig bekväm tills du och din nya bebis ledighet. . sjukhuset. Vissa sjukhus tillåta nya mammor att bära sina egna löst sittande kläder, men de flesta insistera på att du bär deras smickrande klänningar. En morgonrock och tofflor från hemmet kommer att öka din komfort.
3.
planerar att använda den personliga hygienartiklar från ditt arbete väskan men packa en extra kosmetiska väska med din egen schampo och hårtork, om så önskas. Du kan använda makeup just nu. Kom ihåg deodorant och hårspray.
4.
Lägg en lista med telefonnummer i väskan. När bebisen kommer är det dags att ringa familj och vänner. Fråga sjukhus om de tillåter användning mobiltelefon, annars tänker använda telefonen sjukhussal.

Bring Baby Home i Style


1.
Välj ditt barn # x2019, s hemkomst outfit, paketerar, tillsammans med ytterligare nyfödda strumpor, undertröja, filtar och ytterkläder. Kontrollera om extra mjuka tyger.
2.
Toss i ett par nappar och objekt komfort. Babyservetter är avgörande för snabb rensas och skonsam lotion kommer att hålla ditt barn innehåll. Sjukhuset kommer att ge några blöjor men det gör inte ont att ha mer händig.
3.
Säkra din nya bebis bilbarnstol i baksätet på din bilen innan du åker till sjukhuset. I många stater, det är en lag som nyfödda skjuts hem i en godkänd bilbarnstol. Om du har några frågor om detta, kontakta nyfödda ammande samordnaren när du förregistrera på sjukhuset.

tips och varningar


 • Uppmuntra din partner födelseprocess att packa sin egen väska med saker de behöver under förlossningen. En video-eller stillbildskamera, snacks, grooming Essentials och en mobiltelefon är bra val.


 • Previous:nothing Next:hur du tala med din läkare

  Relaterade artiklar


 • hur man organiserar ett sovrum för bättre sömn
 • hur man förebygger hellp syndrom
 • hur man kan förhindra uttorkning hos barn
 • hur man identifierar symptom på en öroninflammation
 • hur man massera svullna bröst under graviditeten
 • hur du gör din bad en oas av njutning
 • hur man använder makt rullstolar
 • Hur man blir hyper
 • hur man undviker dolda gifter i de vanligaste hushållsartiklar.
 • hur man ska leva livet på sina egna villkor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com