Hur berätta om du är i arbete

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-10
Graviditet är full av glädje och osäkerhet. Och slutet av graviditeten-tillverkning-är inget undantag! Är jag verkligen i arbete? Hur kan jag berätta

Du behöver:?.
Stoppur


1
I arbetskraft värkarna komma närmare och närmare varandra med jämna mellanrum minst vart femte minut. De håller mellan 30 och 70 sekunder. Din livmoder kontrakt i en vågliknande rörelse från topp till botten. De får allt starkare. Och de känns i hela buken och ländryggen. En del kvinnor känner även dem i benen. Braxton Hicks kontraktioner tenderar att vara enbart kändes av i fram-och /eller bäckenregionen. Vilande och dricksvatten har ingen påverkan på faktiska sammandragningar. Walking gör riktiga värkar starkare. Om du måste sluta gå under en av dina sammandragningar är chansen mycket bra du är i arbete.
2.
Mår du fullkomlighet eller tryck mellan benen? Real arbete sammandragningar tryck bebisen ner så att du måste känna trycket i bäckenet eller vagina.
3.
Du kan hitta andningen är faktiskt lättare eftersom barnet är lösa djupare i bäckenet borta från din membran. Men du kan också ha mer gångsvårigheter och behöver gå på toaletten oftare. Kvinnor bär sitt första barn kan uppleva detta så tidigt som fyra veckor innan förlossningen börjar. Men kvinnor som bär deras andra eller senare baby ofta uppleva detta strax innan förlossningen.
4.
Du hittar en stor klump i klart eller rosa eller blodigt slem i dina trosor. Det är trådiga eller klibbigt och kan kvartal till Palm storlek. Detta är din slemproppen som har hållit bakterier ur ditt sköte. En del kvinnor förlorar bitar av den under en period av veckor men om det händer på en gång är det ett säkert tecken på att arbetsmarknaden börjar snart.
5.
Är du upplever illamående, diarré eller kramper? De hormoner som börjar arbete kan ibland orsaka dessa symptom.
6.
Har din nedre ryggen värker? Självklart, det gör det! Du har burit runt en bebis i magen 24 timmar om dygnet! Men om nedre delen av ryggen värker mer än vanligt kan det vara ett tecken på nära förestående arbetskraft.
7.
Vissa kvinnor upplever vad som kallas "bygga bo. " Man kommer till rätta med en plötslig intensiv lust att rengöra sina hus eller koka upp en storm. Om du känner denna drift, gör dig själv en tjänst och spara energi eftersom du kan vara mycket nära arbetsmarknaden.
8.
Har du förlorat 1-3 pounds plötsligt?

9.
Om du har en maskin blodtryck hemma, kan du märka en liten ökning av blodtrycket.
10.
Är ditt barn plötsligt flyttar mer eller mindre än vanligt? En förändring i aktivitetsnivå kan innebära arbete är nära förestående. Börja hålla ett diagram av baby rörelse. Varje gång du känner ditt barn flyttar göra en brädgård och tid. Se Resurser för fullständiga instruktioner om hur du gör detta. Ta denna information till din vårdgivare. Med detta diagram i handen kan du säkert veta om ditt barn rör sig nog.
11.
Märker du ett läckage av vätska som du inte kan sluta, antingen en rännil eller en forsa? Detta skulle vara en bristning i fosterhinnan som ditt barn har utvecklats. Skriv ner tiden för bristning och noterar färgen på vätskan. Endast 20% av kvinnorna upplever hinnbristning innan du går till sjukhuset. Men av dem 80% gå till arbete inom 24 timmar. Se till att ingenting förs in i slidan efter fosterhinnan brustit -. Inget sex, inga douches, ingen bad, inga tentor

Ring din läkare omedelbart är vätskan inte är klar men grönaktig eller brun-eller du har feber.

Om du känner något pulserande i slidan omedelbart sätta sig på golvet med knäna mot bröstet och ringa 911. Din bebis navelsträng kan ha kommit ut och ditt barn kan vara i allvarlig fara.
12.
flera av dessa symtom du har upplevt det mer sannolikt är det att arbetsmarknaden är nära förestående.

tips och varningar


 • Fastställande av huruvida arbetsmarknaden är verklig är inte alltid lätt, så du bör inte känna sig generad om du går till sjukhuset och dina symptom visa sig vara ett falskt alarm.
 • Tveka inte att ringa din läkare om du undrar Oavsett om du är under förlossningen. Tidig förlossning kan vara särskilt luriga. Om du har några tecken på arbetsmarknaden innan 36 veckor-speciellt om de är tillsammans med vaginala stänkblödning-se din vårdgivare till en tenta.
 • Ring läkare om du tror fosterhinnan spricker
 • Ring din läkare omedelbart är fostervatten är inte klart men grönaktig eller brunaktig eller om du har feber.
 • Om du känner att något pulserar i slidan omedelbart sätta sig på golvet med knäna mot bröstet och ringa 911. Din bebis navelsträng kan ha kommit ut och ditt barn kan vara i allvarlig fara.


 • Previous:nothing Next:Hur man vet om du har en flicka eller en pojke

  Relaterade artiklar


 • hur man avgör ägglossning
 • hur man får rabatt läkemedel i delstaten Florida
 • hur man rengör din glasögon
 • hur man använder massage för en god hälsa
 • hur man hanterar Gilberts sjukdom
 • hur man distrahera ett barn på akuten
 • behandlingsalternativ för inåtväxande tånaglar
 • hur man bäst bekämpa åldrandet
 • hur man hittar ett Anonyma Alkoholister möte
 • hur man förlänga livslängden på din maträtt skrubbrar.
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com