Hur får man en rundare rumpa

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-03
Om du längtar efter ett timglas form, liten midja som smalnar av i ett vackert rundade rumpa, är du i gott sällskap. En av de vanligaste klagomålen en kvinna har om hennes kropp är inriktad på rumpan. Om du är underviktig eller om din vinst har sjunkit lite med ålder, några tekniker kan hjälpa dig att återfå en flickaktig figur
1.
Fortsätt. Din gluteus muskler, den största, mest volym muskler på baksidan av höften som utgör din rumpa, ansluta till din hamstrings, som består av tre stora muskler som löper ner på baksidan av benet. När du flyttar dessa muskler arbetar tillsammans för att flytta samt lyfta din kroppsvikt. När din gluteus musklerna blir starkare, kommer de att sitta högre upp på din baksida. Prova att ta större steg när du går eller går upp steg två i taget.
2.
Gör knäböj och utfall. Bland de bästa övningarna för toning upp rumpa muskler, knäböj arbete den övre delen av gluteus muskeln. Utför knäböj med ryggen rak och kroppen sänks inte längre än horisontalt läge från höfterna till knäna. Försök hålla på en stol eller bänk med en hand till stöd. Spänn buk-och gluteus muskler och undvika lutade sig fram för att skydda dina knän. Se en video om det korrekta sättet att utföra knäböj. (Se Resurser. )
3.
Utfall framåt varannan ben, placera ena foten framför och balansera din kropp när du sänka dig. Stoppet före främre knät når en 45-graders vinkel för att skydda din knäled. Se till att hålla din böjt knä direkt över vristen och dra dina magmuskler för att förhindra över övergripande på ryggen. Se en video om det korrekta sättet att utföra ett utfall. (Se Resurser. )
4.
Hyr en annan "bullar" DVD varje vecka för att hålla din konditionen rutinen från att gå gammal. Det är svårt att göra på samma videoklipp dag efter dag, så gör det inte. Videobutiker lager många fitness DVD och inte bara kommer du njuta av omväxling, kommer du att hitta nya vägar till företag och forma dina höfter.
5.
Ta kampsporter klasser . Det finns en god anledning kvinnlig kampsport experter har välväxt derrieres, de tillbringar timmar sparkar åt alla möjliga håll. Inte bara kommer du stärka musklerna som gör din baksida runda och välformade, kommer du att sträcka och lära sig att hålla dina muskler smidigare. Som ett plus, kan du komma undan med några självförsvarstekniker.
6.
Stretch ordentligt före utför övningar som involverar utfall, knäböj eller sparkar att förhindra en drog muskel. När stretching dina muskler, använd mild spänning i stället för studsar och ta din tid. När dina muskler är smidig kan du utföra övningar med mindre risk för skador. Använd rätt stretching för att undvika en drog muskel. (Se Resurser. )
7.
Hoppa på cykeln och ta en spinn. Ett miljöombyte kan du glömma att din hamstring och gluteus musklerna blir ett träningspass. På dåligt dagar, använder en stillastående cykel och distrahera dig genom att titta på TV, lyssna på musik eller läsa en tidning.
8.
Ät mer protein och minska intaget av stärkelserika kolhydrater, sötsaker och mättade fetter. Muskler är gjorda av protein och de blir starkare när de får mer bränsle. Mättade fetter, finns i vissa köttprodukter, ägg och hela mejeriprodukter, ökar risken för tilltäppta artärer, hjärtinfarkt och stroke. Bli en etikett-läsare när du handlar för hälsosam mat.

Tips och varningar


 • Rådgör med din läkare innan du går på någon protein ändring diet.
 • Kontakta en certifierad tränare när du startar en butt-avrundning motion rutin för att säkerställa att du utför övningarna på ett säkert sätt.


 • Previous:nothing Next:ta blodtryck

  Relaterade artiklar


 • hur man gör tid att träna.
 • hur man identifierar öroninfektioner
 • hur man kan förbättra kvaliteten på din röst
 • hur man håller aktiv inomhus under vintermånaderna
 • hur man ska behandla fotsvamp med munvatten
 • hur man ser ut som du har ett timglas figur och inte ser fett
 • hur man underhåller friska leder
 • Hur vet man att brand din läkare
 • hur man hanterar klimakteriet symtom hemma
 • hur man effektivt behandla huvudlöss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com