Kostnaden för navelsträngsblod bank

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-01
Ett viktigt beslut du behöver göra innan förlossningen är om du vill bank navelsträngsblod-blod kvar i navelsträngen och moderkakan kort efter leverans. Rik på stamceller kan navelsträngsblod vara användbart vid behandling av sjukdomar och tillstånd som leukemi, multipel skleros, Parkinsons och diabetes hos barnet, hennes syskon och andra i family. One av de viktigaste faktorerna du nödvändigt att i bank navelsträngsblod är kostnaderna för att samla in, bearbeta och lagra den. Navelsträngsblod samlas inom 15 minuter efter födseln och måste bearbetas kort efter, oftast inom 45 minuter, för att vara användbara. Flera privata anläggningar erbjuda denna tjänst mot en avgift. Det finns olika kostnader för navelsträngsblod bank, betalningsalternativ och för-och nackdelar att överväga
1.
Navelsträngsblod bank är en ganska dyrt och kräver noggrant övervägande och planering. Eftersom du kommer att ådra sig kostnader vid en tidpunkt då du får beklädas med andra betydande kostnader, såsom läkemedel, kostnader sjukhus, dagis och baby objekt åtminstone, bör du tänka definitivt om hur detta kommer att påverka din budget.

2.
Hur mycket kostar det egentligen? Göra matten. Det finns två olika typer av avgifter i samband med navelsträngsblod bank. Den första är den engångsavgift som täcker insamling, bearbetning och lagring av navelsträngsblod för det första året. Detta varierar $ 600 till $ 2,000, beroende på vilken bank du väljer. Den andra avgiften är den årliga förvaringsavgift, liknande den avgift på bankens insättning skåp. De flesta navelsträngsblod bankerna ut en årlig avgift i intervallet på $ 90 till $ 120. Så om du överväga att spara navelsträngsblod i 20 år, skulle din totala kostnaden uppgå till cirka $ 3. 300, förutsatt att den initiala avgiften är $ 1300 den årliga avgiften är $ 100.
3.
Ja, kan ni fortfarande råd med det. Banking navelsträngsblod är liknande för att få medicinsk eller livförsäkringar. Att veta att du har det känns säkrare, ifall du skulle behöva det, även om du hoppas det händer aldrig. Denna säkerhet har ett pris och rimliga priser ofta är avgörande för beslutet. I de flesta fall är det denna avgift som är mest skrämmande. Men många anläggningar erbjuder låga alternativ intresse finansiering som gör att du kan betala i mindre delbetalningar. Även om det totala belopp du betalar kan vara mer än den engångsbetalning, kommer du att få nytta av att sprida ut dina utgifter under en viss tid.
4.
Vissa kritiska faktorer för att tänka på att välja en anläggning är dess ackreditering av hälso-byråer som American Association of Blood Banks, närhet till var barnet ska födas, anseende och erfarenhet av anläggningen och dess finansiella stabilitet. Du måste ge valet av anläggningen noggrant övervägande, eftersom den lagrade navelsträngsblod kan vara en potentiell livräddare ner på linjen, och du vill att det ska vara lätt tillgänglig när du behöver det. Även kostnaden är en viktig avgörande faktor, dessa andra aspekter måste beaktas för att finna en tillförlitlig anläggning.
5.
Veta oddsen. Är kostnaden värt det? Bara du kan svara på den frågan. Vad vill du basera dina beslut på? Här är några proffs, till nackdelarna och pekar överväga. Statistiskt är chansen att barnet eller någon i familjen någonsin kommer att använda navelsträngsblod varierar från 1 i 2. 700 till 1 på 1. 400. Ta hänsyn till din familjs historia och genetik. Även om det finns någon i familjen för närvarande lider av ett allvarligt tillstånd och navelsträngsblod forskning visar lovande resultat i detta område, då du inte får glömma bort möjligheten att använda navelsträngsblod för att behandla den personen. Kom ihåg att navelsträngsblod kan inte vara bra för sjukdomar som är genetiska i naturen eftersom cellerna i blodet skulle ha den genetiska koden för sjukdomen. Navelsträngsblod kan vara lämpligt att behandla sjukdomar som Parkinsons, stroke och leukemi, inte bara i barnet, men också i hans föräldrar, syskon och närmaste familjemedlemmar. Men studier visar att ett barns navelsträngsblod inte kan ha tillräcklig mängd stamceller för att behandla en vuxen som väger över 100 pounds. Även om du väljer att inte bank navelsträngsblod, kom ihåg att det fortfarande finns en ganska stor chans, 75 procent enligt vissa studier, att du kommer att hitta en match i den offentliga eller ideella navelsträngsblod system.

tips och varningar


 • Du måste bestämma om du vill bank barnets navelsträngsblod i god tid före förfallodagen, åtminstone av 28: e graviditetsveckan. Börja göra forskningen om anläggningar i god tid så att du kan fatta ett välgrundat beslut.


 • Previous:nothing Next:hur man kan hantera bröst infektion

  Relaterade artiklar


 • hur man upptäcker symptom på springmask hos barn
 • hur man uppfyller kraven för Medicaid i Texas
 • Hur man rengör en infektion
 • Hur man känner igen inlärningssvårigheter i seniorer
 • hur man håller svalt under en graviditet sommartid
 • hur man använder naturliga oljor för att bota vårtor
 • hur du spårar din historia familj hälsa
 • hur man kan förhindra uttorkning hos småbarn
 • hur man fixar en kvicksilver termometer
 • hur man identifierar symptom på en öroninflammation
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com