hur du lyssna på din kropp att hålla sig friska

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-14
Det verkar som vi människor har så mycket att vi bara fat igenom dagen utan att lyssna på vad våra kroppar eller själar tänker på det hela. Jag tycker även när jag ta tid att checka in, är min kropp ständigt skicka mig nyhetsrapporter som jag ofta antingen inte bry sig eller bara figur jag har inte tid för. Och det är hur jag kan få sjuka och skadade. ! Så här är en artikel om hur du lyssnar på din kropp att hålla sig frisk att denna skribent måste ta till sig, alltför
1.
Om du känna dig lite dimmigt, svaga eller trötta utan en riktigt bra anledning, försöka ta extra C-vitamin och en del förkylning eller influensa förebyggande behandling . Ofta din kropp börjar lägga energi på avvärja en infektion. Vila och dricka mycket vätska. Om du hjälpa din kropp att bekämpa off sjukdom tidigt som detta, kanske du vet aldrig om du verkligen började bli sjuk. Men du kommer inte att vara sjuk! Ta en dag eller två för att skämma bort dig själv säker beats förlora en vecka eller mer att vara sjuk! Lyssna på din kropp kan hjälpa dig att vidta försiktighetsåtgärder i tid.
2.
När du tränar är det lätt att skaka av ett styng eller dra. Men det är lätt att skada dig själv om du inte är mycket uppmärksam på. Om kroppen säger "Det här känns som för mycket" eller "det känns fel", lyssna. Du kan göra mer skada på dig själv försöker driva igenom. Utmana dig själv med en annan övning som kan vara svåra, men ändå känns "okej".
3.
Ibland tänker jag att jag må få en migrän HUGG eller en muskel kan vara på väg att kramp . Jag är nog rätt till minst 80% av tiden. När jag tvivla på mig själv jag ångrar det vanligtvis. Men om jag vidta åtgärder för att hantera problemet tidigt, innan saker och ting verkligen komma igång, jag nästan alltid undvika smärtan. Min kropp säger oftast-om jag bara är beredda att lyssna
4
Våra kroppar kommunicerar med oss hela tiden. . . Allt vi behöver göra är att stanna upp och lyssna. Jag förväntar mig att vi alla kunde spara tid, smärta och pengar genom att "trimma in" när våra kroppar komma ur balans genom att fånga problemen tidigt. I en värld där allt handlar om "prestation", är det inte intressant hur lätt det är att glömma hur alla våra resultat är kanaliseras genom och bestäms av våra kroppar?
5.
jag ta mitt eget råd oftare! Jag hoppas att detta kan gynna dig också! För mer information om att lyssna på din kropp att hålla sig frisk kan du kolla in de ytterligare medlen nedan.


Previous:nothing Next:Hur man testar dricksvatten

Relaterade artiklar


 • hur man utför mun till mun-metoden
 • hur man kan förebygga fall hos äldre
 • hur du avgör om du kommer att ha tvillingar
 • hur du lever ditt liv
 • hur man kan förbättra din beröring
 • hur man identifierar ett tecken på hjärnhinneinflammation
 • hur man identifierar autoimmuna hudsjukdomar
 • hur man byter batterier i rullstol
 • hur man säkert ta ut något i ögat
 • hur du skyddar dig från matförgiftning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com