hur kan man få pengar till medicinsk behandling

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-21
Det finns stunder i livet som någon i din familj kan ha en allvarlig sjukdom och kräva specialitet behandling på en vårdcentral som specialiserat sig på en viss sjukdom. Ibland din försäkring kommer inte att betala för behandling, eller kommer bara betala en del av behandlingen. Ibland din försäkring kommer att betala för behandlingen, men du fortfarande behöver resa pengar för bränsle, mat och hotell. Här är några förslag om att få pengar till medicinsk behandling
1.
Ring administratören av din sjukförsäkring plan, om du har ett, och ta reda på exakt vad som omfattas och vad som inte omfattas.

2.
Ring sjukhus du ska besöka. Fråga dem pekade frågor om kostnaden för behandlingen. Fråga dem om de har något program för personer med liten eller ingen sjukförsäkring. Fråga dem om de känner till något ekonomiskt stöd anläggningar relaterade till deras behandlingshem. Om det inte finns några program för ekonomiskt bistånd, fråga dem om de kommer att låta dig göra finansiella arrangemang för att betala eventuella kvarstående balans efter behandling.
3.
Kontrollera med släktingar för att se om någon är i stånd att ekonomiskt hjälpa till med tanken att du kommer att betala tillbaka dem.
4.
Tala med din plats för tillbedjan, om du har en. Ofta kommer de att ha en fond för medlemmar i nödsituationer eller medicinska akutfall. Om din specifika religiös organisation inte kan hjälpa, skicka ett brev till de största religiösa organisationer i din stad förklarade situationen och be om hjälp.
5.
Prata med företagare och fråga dem om de kommer att tillåta dig att lägga en pengar flaska samling plast i sin rörelse. Placera ett brev som förklarar din situation och behov kring flaskan och hoppas att folk kommer att skänka pengar som de kommer och går från anläggningen.
6.
Se om du kan ordna en supé som en chili kvällsmat. Tanken är att få mat organisationer att donera mat och sedan ha volontärer tillaga maten. Vinsten används för att hjälpa dig i samband med andra källor för insamling insatser.
7.
Gör en lista på vänner och bekanta från skolan och kyrkan. Det är inte nödvändigt att du känner dem väl. Slå upp deras adresser och skriva brev förklara din situation. Säg att du ber om ursäkt för att påtvinga sina vänskap men att du känner att du har något annat val än att fråga.
8.
Om du följer stegen ovan, förväntar sig att du kommer att få ekonomiskt stöd du behöver. Alltid förbli sanningsenlig med hänsyn till dina behov. Om du inte har de medel som omfattas berätta och om du gör berätta för folk. Konstant och konsekvent satsning kommer att få jobbet gjort. Ge inte upp även om det kan bli nedslående.

Tips och varningar


 • jämn och ansträngning kommer att få jobbet gjort. Ge inte upp även om det kan bli nedslående.
 • Var ärlig.


 • Previous:nothing Next:kan en äggledaroperation vändas?

  Relaterade artiklar


 • hur man identifierar skallskador
 • Hur man väljer en hastighet promenad partner
 • hur man rensar en mjölk kanal
 • hur man hanterar personer med Alzheimers
 • hur man ska behandla graviditet blödning
 • hur man gör en ört hårbalsam hemma
 • hur du tar bort yttre hemorrojder
 • hur man bli gravid med en retroverted livmoder
 • hur man ska leva med en sesamfrön födoämnesallergi
 • hur lätt menstruationskramper
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com