hur lager en första förbandslåda

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-15
Medicinska akutfall kan uppstå när du minst anar. Man måste vara beredd att ge första hjälpen-behandling i hemmet, på jobbet och på vägen. Gör det kan rädda liv genom att veta vad man ska göra och tänka snabbt och tydligt. Se till att familjemedlemmar och medarbetare vet var den första hjälpen kit lagras och att de läser första hjälpen handbok från pärm till pärm för att utbilda dem på olika medicinska akutfall som kan kräva deras hjälp,

Du behöver:
Första hjälpen manual.
Assorted Band Aids.
Gaskuddar.
Kirurgisk tejp.
Instant Cold Packs.
Sax.
Pincett.
Termometer.
Hand desinfektionsmedel.
Finger bettskena.
Tumme stall.
Roll i bandage.
Steril koksaltlösning.
Ögonbad.
Ace bandage.
Antibiotisk salva.
Arm lyftsele.
Säkerhetsnålar.
Tre par engångshandskar av latex.
Glödlampa aspirator för spolning sår.


1.
Köp tre av allting på saker du behöver lista. Köp tomma första hjälpen lådor eller plast som är tillräckligt stora för att rymma leveranser. Du kan söka på nätet eller gå till en medicinsk leverans butik för att se vilka har de bästa kvaliteter och priser.
2.
Pack alla medicinska förnödenheter som du har köpt i varje tomma kit och skriva en inventering av varje att sätta i varje paket så att du kan byta ut varor som de används. Till exempel visar familjen hur du använder steril koksaltlösning och ögondusch för främmande in i ögat. Kom ihåg att gnugga ögat förmodligen kommer att orsaka infektion och bör undvikas.
3.
Instruera din familj om hur man skall reagera i en nödsituation och hur man använder den första leveranserna hjälpen-kit. Till exempel antibiotika kräm ska användas efter rengöring en bränna eller skära för att förhindra infektion. Den kalla förpackningar bör tillämpas på svullna fotleder eller handleder för att minska svullnad. Finger spiltor används för ont i fingertopparna för att förhindra ytterligare skada.
4.
Kontrollera första hjälpen-kit regelbundet för objekt som förfaller som måste användas eller ersättas. Påminn medarbetare eller familjemedlemmar att flagga tomma förbrukningsartiklar och förnya dem direkt. Kontrollera utgångsdatum på antibakteriella krämer och liknande.
5.
Ta en HLR kurs. Hela familjen bör ta denna kurs och få sin certifiering. HLR kan rädda en persons liv i en nödsituation-vara proaktiva, rädda ett liv. Många kontor kommer också att erbjuda en kurs på plats om tillräckligt många anställda uttrycka intresse eller om de är engagerade i arbetet som är mer farliga.

Tips och varningar


 • alltid stanna lugn och cool i en nödsituation
 • Instruera familjemedlemmar hur man använder objekt som lagrats i första hjälpen kit och praktik faux medicinska akutfall som en familj för att finslipa sin teknik. ett roligt och pedagogiskt sätt att förbereda sig för en nödsituation. Kom ihåg att i en nödsituation, minuter räknas. Du kan vara den viktiga länken mellan liv och död.
 • ringa 911 i en nödsituation.


 • Previous:nothing Next:hur man kan bota en svampinfektion i ett barn

  Relaterade artiklar


 • hur de ska hålla rökfri
 • hur man handskas med en förälders död
 • hur man identifierar hand-fot-och klövsjuka
 • hur man borsta kroppen.
 • hur man renar kroppen av rökning
 • hur man blir en före detta rökare
 • hur man organiserar dina piller
 • hur man ska gå i vila utan receptbelagda läkemedel
 • hur du berättar din man att du är gravid med tvillingar
 • hur du håller din energi nivå under amning.
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com