hur man bli gravid efter en vasektomi återföring

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-26
Beslutet att genomgå en vasektomi återföring är inte lätt. Medan en vasektomi är ganska lätt, snabbt och smärtfritt, är en vasektomi återföring mycket motsatsen. Den enda anledningen att ha en vasektomi återföring är att föreställa ett barn. Medan återföring operation är smärtsam, det är inte 100-procentig effektivitet. Endast omkring 50 procent går vidare till far barn efter ingreppet. Av denna anledning är det viktigt att göra allt du kan för att öka dina chanser att bli gravid. Mycket av detta preparat är gjort innan faktum. Om du funderar på en vasektomi återföring, kommer den här artikeln att öka chansen för befruktning en baby

Du behöver:. .
Pungen supporter
Vatten.
Boxers.


1.
Schemalägg en fertilitet möte med din partner innan de genomgick en vasektomi omsvängning. Det finns ingen anledning bör du gå igenom en smärtsam förfarande om det finns någon anledning du och din partner kommer att ha problem att bli gravid under normala omständigheter. Se till att kvinnan inte har någon fertilitetsproblem. Om hon inte har fertilitetsproblem, det finns andra alternativ, såsom sperma aspiration och In vitro-fertilisering.
2.
Använd en pung supporter. Dessa kan köpas på läkarmottagning eller en varaktig medicinsk utrustning butik. De bistår med läkningsprocessen och ska bäras under 5 eller 6 veckor efter en vasektomi omsvängning.
3.
Vänta tills din kropp är helt läkt. I motsats till den ursprungliga vasektomi, har en omvänd en mycket smärtsam återhämtning. Faktum är kraftiga smärtor fortfarande kände i pungen område för 3 eller 4 dagar efter operationen. Det kan ta flera veckor för smärtan att avta helt. Under denna tid delta i absolut ingen sexuell aktivitet för att ge din kropp tid att läka.
4.
Använd boxarna i stället för kalsonger snart 6 veckor postoperativ tidsram går ut. Detta håller testiklarna svalare. Kylaren testiklarna, vanligtvis, desto högre spermieantalet. På samma sätt hålla sig borta från bastu eller varma bad av samma anledning. Spermier dör i varma förhållanden.
5.
Drick vatten istället för alkohol medan du aktivt försöker bli gravid. Alkohol och koffein för den delen, lägre manliga spermier. Naturligtvis behöver du inte ta bort all alkohol från din kost, men sänkts kraftigt tillbaka när du vet att din partner har ägglossning.

Tips och varningar


 • vasektomi återföringar avslutas inom 10 år efter den första vasektomi är mer framgångsrika än de som väntar längre.
 • inte förväntar sig en graviditet att hända omedelbart. Faktum är att många framgångsrika vasektomi återföringar arbete efter 6 månader efter operationen.


 • Previous:nothing Next:hur man sätter i mjuka kontaktlinser

  Relaterade artiklar


 • hur man använder makt rullstolar
 • hur man bestämmer ditt blodtryck
 • hur man kan stoppa mögel sprids
 • Hur man använder en detox-program för barn
 • hur man känner igen tecken på torr drunkning
 • Så här beställer glasögon på internet
 • hur man kan bota menstruation rädslor blodförlust
 • hur man skapar en sol box för dina växter
 • hur man kan anpassa verksamheten för att främja omfattande användningen motoriska
 • hur man använder månen kopp för perioder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com