hur man får män att tvätta händerna

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-16
Få en man att tvätta händerna efter att ha använt toaletten eller innan tillagning kan vara en utmaning, men det är verkligen viktigt. Eftersom män inte kan använda toaletten utan att röra deras hud är det verkligen viktigt att de tvättar sina händer. Tvätta händerna hjälper till att stoppa spridningen av bakterier och bakterier som kan leda till sjukdom och händerna ska tvättas ofta

Du behöver:. .
Paper
Penna.
Intressant eller tilltalande tvål.


1.
Placera en skylt på dörren eller i närheten av diskbänken. Bakom toaletten i ögonhöjd är ett bra ställe att placera en skylt. Det kan vara en enkel skylt som säger "Tvätta dina händer" i stora bokstäver i fetstil. Många driftställen som serverar mat har antagit denna metod och det är ett bra sätt att hålla tanken i mäns huvuden när det behövs mest och de kommer att vara mindre benägna att glömma.
2.

Köp intressant tvål. Det kan tvål som luktar riktigt bra att män kommer att hitta tilltalande. Det kan också tvål som är gjuten i en intressant form som t. ex. fisk eller stjärnor, och det kan också vara i roliga färger. En enkel sak som tvål kan överklaga till män och inspirera dem att använda det.
3.
Vägrar att låta dem i kylskåpet tills de tvättar händerna. Förklara för dem att det finns hälsorisker inblandade i överföringen av beröring mat med smutsiga händer och sedan lägga det i munnen. Förklara för dem att det faktiskt kan faktiskt göra dem sjuka. Eftersom män hatar att vara sjuk och älskar att äta, kommer de sannolikt följa din begäran och gå och tvätta händerna.
4.
Vägra att beröras av dem tills de tvättar händerna. Fast låt dem veta att du vet var deras händer har varit och även om du älskar dem du inte vill ha dessa typer av bakterier på kroppen. Detta är särskilt viktigt om din man är i kontakt med mycket folk eller om det är under förkylning och influensa säsong.
5.
Fråga dem om de tvättade sina händer inför andra människor . Eftersom alla vet att tvätta händerna är viktigt att de inte vill erkänna att de inte tvättar händerna. Det kan genera dem men de kommer också att vara mer benägna att vända runt och tvätta dessa händer. Inte tvätta händerna anses vara grov och äckligt och ingen vill ses som grova och äckligt.

Tips och varningar


 • När du har angivit dessa enkla steg och tekniker, se till att du är konsekvent och hålla sig till dem. Så småningom kommer det att bli vana för männen i ditt liv att tvätta händerna och du kommer inte behöva arbeta så hårt på det.


 • Previous:nothing Next:hur man kan hantera postpartum ryggvärk

  Relaterade artiklar


 • hur man övning med mjölkkartonger
 • hur man dränera en öroninfektion
 • hur man kan anpassa verksamheten för att främja omfattande användningen motoriska
 • Hur vet man att en kvinna har ägglossning
 • hur man undviker typ 2-diabetes
 • hur man håller malkulor borta från barn
 • hur man hanterar förlust och smärta
 • hur man gör en brasiliansk vax för män
 • hur man avvärja säsong sjukdomar
 • hur man får komma i tid till skolan eller arbetet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com