hur man handskas med kejsarsnitt födelse

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-28
Ungefär en tredjedel av barnafödandet Cesarean födslar, även känd som C-sektioner. Det finns många orsaker till Cesarean födelse, som en stor baby, barnets position, position i moderlivet (slutstycket) eller en aktiv arbetsmarknadspolitik som inte går efter många timmar. I många fall kommer en Cesarean födseln minska risken för både mor och nyfödda, men eftersom det är en stor operation, bör du veta hur man ska hantera den när den stora ögonblicket kommer
1.
Välj den typ av smärta medicinering under förlossningen, om du redan i förväg vet att du kommer att ha en Cesarean födelse. De flesta människor begäran spinal anestesi eller epidural, så att de kan hålla sig vakna under operationen och se ankomsten av sina barn.
2.
Fråga om din partner eller familjemedlem kan vara med dig under operationen. Vanligtvis barn föds inom 10 minuter efter operationen har inletts. Med din partner eller familjemedlemmar det finns en stor tröst. Du kan också be sjuksköterskorna att låta din partner hålla upp barnet åt dig direkt efter födseln.
3.
Försök att amma ditt barn innan bedövningen inte längre är effektiv.

4.
Efter operationen, undvika att ha alltför många besökare så att du kan få tid att vila. Använd en kudde att stödja buken när du ändrar läge eller sjuksköterska ditt barn. Se till att din läkare vet att du ska amma eller inte så att han kan ordinera rätt smärtstillande medicin, eftersom vissa smärtstillande medel kan störa kvaliteten på bröstmjölk.
5.
Väl hemma, kontakta din läkare om du har feber, smärta i nedre buken eller lakvatten från snittet sajten. Andra symtom som kan behöva medicinsk uppmärksamhet är ett dåligt lukt och en ökning av vaginala blodflödet.
6.
Undvik att köra i flera veckor efter födseln. Undvik att lyfta eller interna arbete. Sexuell aktivitet kan återupptas när både interna och externa snitt läka och vaginala stoppar blodflödet. Det kommer att ta ca 4 till 6 veckor för dig att återgå till normal verksamhet.


Previous:nothing Next:hur man handskas med tidiga arbetskraft

Relaterade artiklar


 • hur du skämma bort dina trötta fötter värker
 • hur man kan förbättra synen med övningar
 • hur man ska hjälpa barnen att förebygga förkylningar naturligt
 • hur man kan vara säker under en värme nödsituation
 • hur man kan bli av med halsont
 • Hur du tar kosttillskott som minskar mjölkproduktionen
 • hur du skyddar dig mot bekämpningsmedelsrester på produkter
 • hur man kan stoppa hicka
 • hur man identifierar en lågutbildade vårdgivare
 • hur man behandlar en mild stroke
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com