hur man hittar en bra frisör

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-23
Ingenting är mer skrämmande än att låta en salong i tårar eftersom en frisyr du bara betalat bra pengar för är hemsk och inte vad du frågade efter. Så om du letar efter en ny frisör, se till att du gör din läxa innan du försöker någon ny. Om du har farhågor om att försöka hitta någon att klippa håret, vidta nödvändiga åtgärder för att undersöka olika salonger och frisörer i ditt område innan ett möte. Ju mer forskning du gör, desto mer bekväm du kan när du använder en ny frisör.

Hur man hittar en budget Hårstylist


1
Bestäm vad din budget är för din frisyr. . Är du villig att spendera $ 15 eller $ 100 för en ny frisyr? Detta kommer att avgöra vilken typ av stylister du behöver för att söka efter.
2.
Om du letar efter en budget frisyr, besök salonger som inte kräver utnämningar som Sportsclips eller Supercuts. Oftast kan nedskärningar springa från $ 15 till $ 30 per klippning.
3.
Ring salong i förväg och beskriva vilken typ av skär du söker. Tala om för receptionisten vilken typ av hår du har. Förklara om du vill ha en bob, lång skikt, en fade eller annan trendig stil. Tala om för receptionisten om du har rakt, lockigt eller afro-amerikanska hår. Varje stylist kommer att ha sin specialitet.
4.
Ställ en samråd möte med stylisten rekommenderas av receptionisten. Ta en bild på snittet som du vill och prata med stylist. Fråga dig själv om du är bekväm med att lita denna person med verkställande den stil du har valt.

Hur du väljer en High-End Stylist


1.
Leta efter stilar du vill på andra när shoppa eller äta ute. Var inte blyg att fråga någon varifrån de får sitt hår cut. De flesta människor blir smickrad och ger dig namnet på sin stylist.
2.
Ring en high-end hotell i ditt område och be att få tala med concierge. Fråga dem vad salong hon rekommenderar och om hon kan rekommendera en specifik stylist. Oftast är dessa vaktmästare mycket kopplade i samhället och kommer att ge goda referenser.
3.
Leta efter rekommendationer för high-end stylister i trendiga magasin som Lucky eller Elle. De kommer ofta nämner high-end stylister i olika städer.
4.
Fråga efter samråd med den föreslagna stylist innan ett möte. Ta bilder av vilken typ av stil du söker efter.
5.
Be att få se en portfölj av hårstylist du vill använda. Förnämsta stylister kommer att ha en fotobok av stilar som de har arbetat.

Tips och varningar


 • Ju fler bilder och exempel du tar till ditt besök, desto bättre chanserna din stylist kommer att utföra den stil du vill.
 • Du får vad du betalar för. Räkna inte med vita handskar behandling på salonger budget hår. Du kan fortfarande få en bra frisyr från en stylist på salonger budgeten håret, men du måste vara väldigt specifik om vad du vill få de resultat du vill ha.


 • Previous:nothing Next:hur man identifierar piller märkningar

  Relaterade artiklar


 • hur man åtgärda flatulens hos spädbarn
 • hur man kan bli av hemorhiods
 • hur man kan behandla intrahepatisk kolestas av graviditeten
 • hur uttrycka dina känslor
 • hur passa utöva i en hektisk livsstil
 • hur man gör en bro i yoga
 • hur man bli gravid utan en man
 • hur dra nytta av exponering för negativa joner
 • hur man köper en elektrisk bröstpump
 • hur man blir en vårdgivare för din närmaste familj
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com