hur man hittar hjälpa om du är gravid och oförsäkrade i Virginia

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-05
Du är i en prekär situation. Du kommer inte hitta någon medicinsk försäkring eller företag som kommer att erbjuda dig en försäkring som täcker din graviditet. Så slösa inte din tid att gå on-line att försöka få "citat" eller information om politik sjukförsäkring /planer. Du kommer att få bombarderas med samtal, och inte får vad du är ute efter. Däremot har du flera alternativ att överväga, så misströsta inte. Översyn stegen nedan för att ta reda på dina alternativ och där man kan vända sig för hjälp

Du behöver:.
Telefon
. en dator med internetuppkoppling.


1.
Du kan få stora medicinska försäkringar genom Blue Cross Blue Shield. Denna politik anser inte ditt nuvarande hälsotillstånd eller tidigare sjukdomshistoria, så du är "garanterade" (med några icke-medicinsk undantagen) att vara godkänd. (Dessa planer inte erbjuder någon ersättning till agenter och mäklare, så gör de flesta antingen inte vet om de planer eller inte bry sig om att berätta om dem. ) Kommer dock att din graviditet betraktas som ett redan befintligt skick och kommer inte att omfattas. Ändå att du ska ha täckning för någon eller alla andra frågor som kan uppstå. Kontakta Anthem (1-800-304-0372) eller om du är i Fairfax området runt Washington, DC, kontakta CareFirst (1-866-520-6099). Fråga Anthem för "Standard" planer och CareFirst för den enskilde "Open Enrollment" planer.
2.
Kontakta Virginia Institutionen för medicinsk assistans. Denna webbplats har en enorm mängd information och anvisningar om Virginia för att hjälpa dem som behöver sjukvård. http://dmas. virginia. gov 1-804-786-6145.
3.
kontaktfamilj tillgång till medicinsk Försäkring Security-FAMIS. Fråga om FAMIS Moms programmet. Håll också FAMIS ihåg när ditt barn är fött, de ger hälsa täckning och wellness-program (som Smiles Barn tandvård) för barn. http://www. famis. org 1-866-87FAMIS.
4.
Om du har recept kostnader som är ohanterliga, kolla de olika programmen genom partnerskap för Prescription Assistance. http://www. pparx. org
5.
Utnyttja federalt finansierade vårdcentraler. Du betalar vad du har råd baserat på din inkomst. Du kan hitta garderoben Station (er) till dig på http://findahealthcenter. hrsa. gov
6.
Tänk som din sista alternativet, en rabatt plan. Även om du kommer fortfarande att vara ansvarig för alla kostnader i samband med din vård, ett bra ansedd rabatt plan spara en betydande summa pengar. Kolla Ameriplanusa. com, Maternitycard. com och Maternitysavings. com.

Tips och varningar


 • När ditt barn är fött, din graviditet inte längre hindra dig från att få sjukförsäkring. Nu är det dags att gå online och söka och få täckning. Kontakta en auktoriserad, oberoende agent sjukförsäkring för hjälp. För en vanlig människa, försöker förstå och välja en politik på egen hand är inte alltid klok sak att göra.
 • Leta efter arbetsgivare som har bra försäkring program. Grupp hälsa har inte kvalificerat "del (med undantag för anställningsvillkor) som individens hälsa har. Om det är tidigt i graviditeten, med rätt arbetsgivare kan du ha möjlighet att omfattas om du kan få hyras och få på sina försäkringar innan ditt barns födelse.
 • Svälj din stolthet. Vi alla behöver hjälp då och då i olika grad, kolla in alla alternativ och utnyttja alla fördelar där ute. Få den vård du behöver genom alla tillgängliga program för att hålla dig och ditt barn friska.
 • Om din graviditet går bra, överväga att använda en "födelseprocess centrum" i stället för sjukhuset. Det kan spara dig tusentals dollar. Rådgör alltid med din läkare om en fråga som denna.
 • Om du har eller får "Standard" eller "Open Enrollment" täckning under din graviditet, leta efter andra täckning när ditt barn föds. Du bör kunna hitta bättre täckning för mindre pengar.
 • besöka platser som babycenter. com, babyresource. com och baby-place. com för "massor" av information.
 • Var försiktig med okända rabatt program. De nämnda dem är välkända och välrenommerade. Använder sina webbplatser (Provider Sök eller hitta en leverantör) för att kontrollera din läkare är i sitt program eller så har läkarna i närheten dig som accepterar deras kort. Kontrollera alltid i förväg vilka leverantörer acceptera rabattkort innan du köper och försöker använda den.


 • Previous:nothing Next:hur man kan minska bristningar under graviditeten

  Relaterade artiklar


 • hur man får över influensa snabbt
 • hur man förebygger liktornar
 • hur man känner igen tecken på anorexia nervosa
 • hur man förebygger en baksmälla
 • hur man hittar tid att sova middag
 • hur de ska hålla rökfri
 • hur man kan bli av psoriasis under naglarna
 • hur man återfukta fet, flagnande hud
 • hur man går vidare genom antagningsprocessen till ett vårdhem
 • hur man hanterar ilska
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com