hur man kan bli av dålig andedräkt

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-11
Dålig andedräkt kan vara ett hade sak att slåss när du är osäker på orsaken. De vanligaste orsakerna till dålig andedräkt kommer från vad vi äter och dricker inom ut dieter. Däremot kan dålig andedräkt också innebära problem med din kropp. Denna artikel kommer att ge enkla sätt att hålla andan lukta fräscht, samt informerar dig om problem som kan sätta på dålig andedräkt

Du behöver:. .
Floss
Bärbar tandborste.
Resor storlek munvatten.
Tre måltider om dagen.
Persilja.
Kryddnejlika, fänkål, och /eller frön anis. .


1
Ett av de viktigaste sakerna i din morgon rutin bör alltid använda tandtråd flesta människor är medvetna om detta, men människor ofta inte tandtråd efter måltid. Tandtråd efter måltid kan hjälpa en hel del att bli av livsmedel som kan ha fastnat i dina tänder. Den mat som är undanstoppad i utrymmet mellan de bakre tänderna är en grogrund för bakterier.
Du kan hitta tandtråd resa storlek i ditt lokala apotek eller i resursen i den här artikeln.
2.
Tillsammans med tandtråd efter måltider borsta tänderna kan vara lika viktigt. Ta med dig en tandborste resa storlek, och efter varje måltid ursäkta dig till toaletten och borsta tänderna. Det är idealiskt att använda tandkräm, är detta dock inte alltid nödvändigt, är det viktigare att borsta bort maten deltonerna som är kvar på din tandens yta.
3.
Travel Size munnen tvätta är praktiskt och effektivt, skulle jag rekommendera att använda Listerine tanke på att det har anti bakteriell inom dess beståndsdelar. Vad jag älskar mest med bärbara munnen tvätta, är när du har bråttom kan du ta en swag i munnen tvätta och spotta ut det i första soporna kan du se. Är detta mest attraktiva, nej, är det dock snabbt och perfekt när du är på väg tillbaka till arbetet eller till ett möte efter en liten matbit.
4.
Dålig andedräkt kan också orsakas genom att inte äta en hälsosam kost, äta en måltid tre gånger om dagen kan hjälpa till med dålig andedräkt. När man inte äter måltider ofta genom-out dag kommer syror från magen släppa ut gaser som kommer att köras upp genom kroppens system. Din mun fungerar sedan som en ventil för de gaser som kommer att leda till en syra lukta andetag.
5.
Persilja är en underbar garnering till måltider på restauranger, men visste du att den även fungerar som ett andetag luftrenare när man tuggar på? Du kan tugga på en ny bit persilja efter en måltid, vilket i sin tur ta bort dålig lukt från din andedräkt.
6.
Använder kryddor är alltid kul att göra, särskilt när de betjäna mer än ett syfte! Kryddor som kryddnejlika, fänkål eller ens anis kan placeras i en liten plastpåse, som du kan vända sig till efter att ha ätit en måltid. Du kan tugga på en liten mängd av dessa kryddor (som någonsin en man kan gilla mest) och det kommer att hjälpa fräscha upp din andedräkt direkt.

tips och varningar


 • Kom ihåg att hålla vattnet i din kost, är det ett naturligt sätt att skölja kroppen från oönskade partiklar. Det hjälper också att hålla magen ren av skadliga syror som i sin tur kommer att avslutas i dålig andedräkt.
 • Borsta tänderna tre gånger om dagen är alltid rekommenderas av din tandläkare, men glöm inte att borsta tungan så väl. Tungan har bakterier från varje objekt som du dricker och äter under dagen
 • Dålig andedräkt kan också vara ett symptom på problem, såsom. Cancer, tuberkulos, syfilis, uttorkning, och zinkbrist.
 • Penicillamin och litium kan också orsaka dålig andedräkt.
 • Om du är rädd för att din dåliga andedräkt som inte ursprung i ditt sinne, rådfråga din läkare är ett stort steg att ta.


 • Previous:nothing Next:hur man hjälper åldrande föräldrar

  Relaterade artiklar


 • Hur man sköter om solskadad hud
 • Hur man väljer en som kör rutten
 • hur man undviker en tonårsgraviditeter
 • hur man gör hemgjord akne grädde
 • hur man förstår ekologiska livsmedel etiketter
 • hur man ökar ditt immunförsvar
 • hur du håller din äldre friska med bra näring
 • hur man ska behandla menstruationskramper
 • hur man passar i kondition med lätta övningar
 • hur att hålla formen under sommaren
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com