hur man kan bota en svampinfektion i ett barn

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-15
Jäst infektioner drabbar vanligen män och kvinnor men ibland, småbarn och spädbarn kan utveckla en infektion irriterande också. Det finns många sätt att få en svampinfektion. Ofta, småbarn och spädbarn utveckla en infektion efter intag av antibiotika. Överskott jäst kan växa på tungan och orsaka muntorsk, eller den kan utvecklas på botten och orsaka intensiv klåda och smärta

Du behöver:. .
Mot svamp grädde
Vinäger.
Babypuder.
Varmt bad.


1.
Gör en åtskillnad mellan en blöjeksem och en svampinfektion. Jäst infektioner är ofta förväxlas med blöja utslag. Symptomen är liknande, men jäst infektioner kan vara allvarliga och orsaka extrema obehag. En blöjeksem kan dyka upp plötsligt och försvinner inom ett par timmar eller dagar. Jäst infektioner utvecklas gradvis och småbarn kan få vita fläckar på sin botten.
2.
Applicera en aktuell mot svamp grädde. Over-the-counter anti-svamp krämer kan effektivt behandla barn och spädbarn jäst infektioner. Dessa mediciner innehåller aktiva ingredienser för att döda bakterier och lugna barns hud.
3.
Håll blöjområdet torr. Att bota och förebygga framtida jäst infektioner bör barns blöjområdet förbli torr hela tiden. Bakterien trivs i varma, våta utrymmen. Att hålla en smutsig blöja på ett barn i flera timmar ökar risken för att utveckla en blöjeksem eller svampinfektion. Tillämpa pulver efter varje blöjbyte bidrar till att upprätthålla torrhet.
4.
Bada småbarn i ättika. En naturlig behandling för infektioner barn Jäst är en ättika bad. Fyll ett badkar med varmt vatten och tillsätt en halv kopp ättika. Ättika är en säker och naturlig renare och det kan döda olika typer av mögel, bakterier och svamp.
5.
Besöka en läkare. Om barns svampinfektion inte förbättras inom några dagar, göra ett läkarbesök. Svåra infektioner kräver recept mot svamp medicin.


Previous:nothing Next:hur att hålla formen vid omvårdnad av en nyfödd

Relaterade artiklar


 • hur man gör en het ris väska
 • hur grön din picknick
 • Hur man använder en detox-program för barn
 • hur man kan bli av med magen fett
 • hur man identifierar en lågutbildade vårdgivare
 • hur man gör en havregrynsgröt bad
 • hur man hanterar Klinefelters syndrom
 • hur att upprätthålla en god hygien
 • hur man identifierar akut cerebellär ataxi
 • hur man organiserar ett sovrum för bättre sömn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com