hur man kan sluta röka och sluta för alltid som du lovat dig själv

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-09
Skriv ut det här och hålla den med dig. Ännu bättre, skriv din egen personliga skäl som du är att sluta röka för gott, och läsa den när du får ett begär och behöver viljestyrka för att undvika att börja igen

Du behöver:.
Support och viljestyrka
.


1.
viktigaste i att sluta röka är att komma ihåg din VARFÖR. Din Varför är motivation som håller dig uppe. Varför vill du vinna på kontrollen en gång i ditt liv. Det kan vara din hälsa, de pengar du sparar, gör dina barn stolt över dig och föregå med gott exempel som kan hjälpa dem att undvika en vana, eller många andra orsaker du redan vet.
2.
Gör en pro och con lista. Varför vill du hålla rökning, varför vill du sluta? Skälen för att sluta kommer att bli en mycket längre och kraftigare lista. Granska den när ditt beslut försvagas.
3.
Detta är avgörande. När du som mål att sluta låta alla veta. Du behöver deras stöd. Detta omfattar din make /maka, barn, vänner, kollegor och framför dina kompisar röka. Någon du röker med behov att veta att de är vänner och som sådan, snälla hjälp med ditt mål genom att inte röka runt dig tills du är tillräckligt långt bort från det att motstå på egen hand. Om de avslutar med dig desto bättre, men be dem att stödja dig genom att inte röka nära dig i de första kritiska dagarna veckorna och till och med början månader.
4.
Köp inte eller bära cigaretter. Försök att inte vara runt dem. Fråga rumskamrater eller en make att inte ha dem i huset för tillfället.
5.
Inte går att slappna av där folk röker. Undvik din gamla fritidsaktiviteter vanor som barer och dansklubbar för en stund. Istället går där du inte kan röka som en film teatern, biblioteket eller på gymmet. Om du är hemma och kan inte få dig att tänka på cigaretter ta en promenad runt kvarteret, diska, läsa en saga för dina barn, upptar ditt sinne och händer . . .
6.

Om du misslyckas en gång, inte göra det allt eller inget. Förverkliga din prestation att gå 2 dagar, en vecka, eller ens några timmar. Ställ en belöning för mer än din senaste bästa insats, men gör det svårare varje gång. Börja med en en dag belöning. Gå sedan till en vecka. Slutligen, som ett års mål och avsätta vad du skulle ha använt om rökning på en mini semester med dem du älskar och som har stött dig på vägen. Om dina barn känner till ett år märket innebär en 3 dagars helg på Disney Land de kommer att vara där hejar på dig och hjälpa påminna dig varför du vill ha detta och hur viktigt det är.
7.

Good Luck. Du kan göra det om din Varför är tillräckligt stark. Kom alltid ihåg ditt VARFÖR. Låt ingenting hindra dig från det som betyder mest.


Previous:nothing Next:hur man gör det mesta av att vara nybliven pappa

Relaterade artiklar


 • hur man äter soppa om dina händer skakar
 • hur man gör det mesta av din läkare besök
 • hur de ska hålla sig vaken när man är trött
 • hur man organiserar dina piller
 • hur man kan bli av jäst i kroppen
 • hur man köper en protes mage
 • hur man kan förebygga neonatal hypotyreos
 • hur man kan minska sön känslighet
 • hur att läka kroppen efter missfall
 • hur man ska utföra embryot stretch i yoga
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com