hur man köper en elektrisk bröstpump

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-20
Elektrisk pump återger suger rörelse som ditt barn gör vid amning och är ett användbart verktyg som är lätt att använda. De flesta elektriska pumpar kan transporteras runt lätt som är bekvämt om du behöver använda en elektrisk pump på jobbet. Du kan använda en flaska för att samla in och lagra mjölken. Vissa elektriska pumpar erbjuder också påsar för insamling om det är mer bekvämt

Du behöver:.
Mobiltelefon
. Mace.
Pepparspray.


1.
Köpa en elektrisk pump på ett sjukhus eller en vård centrum. Ett sjukhus betyg pump kan vara lämpliga för mödrar som ofta använder pumpen uttrycka bröstmjölk. Sjukhus-grade pumpar är mycket tung och svår att bära med sig. Den typiska prisintervallet för ett sjukhus-grade elektrisk pump är $ 600 till $ 1000. Köp en personlig elektrisk pump om du vill använda det på jobbet eller när du reser. Personlig elektriska pumpar kommer ofta med tillbehör som biladapter och batteriet för din bekvämlighet. En high-end personlig pump kostar ca $ 200 till $ 300.
2.
Hyra en elektrisk pump om du inte vill betala en massa pengar. Du betalar vanligtvis upp till $ 3 per dag för att hyra en elektrisk pump. Fråga amning personalen om huruvida de hyr ut elektriska pumpar.
3.
Välj en elektrisk pump som låter dig justera Sughastighet. Du kanske vill justera Sughastighet att matcha din bebis sugande rörelse. Vissa pumpar levereras med enkel eller dubbel pumpning alternativ. Om du vill använda en elektrisk pump på jobbet, det kanske mer lämpligt att använda en pump med dubbla pumpar alternativ.
4.
Välj en elektrisk pump som är lätt att rengöra och lätt att ta isär för rengöring, undvika en pump med alltför många delar, vilket kan göra det svårt för att städa upp och sätta ihop delarna. Se till att uppsamlingsröret är lätta att rengöra eftersom mögel kan växa i sidan uppsamlingsröret om de inte rengörs ordentligt. Läs pumpen manualen för att se om pumpen är lätt att använda, många människor blir förvirrade när pumpen har för många finesser. Välj ut den som är ljus. Se till att din elektriska pumpen levereras med en väska.
5.
Prata med vänner eller familjemedlemmar som har använt elektriska pumpar och be om deras åsikter och råd. Inte alla elektriska pumpar är desamma. Vissa kan vara smärtsamt att använda.


Previous:nothing Next:göra med en oplanerad graviditet

Relaterade artiklar


 • hur man använder vridning innebär i yoga för att förbättra matsmältningen
 • hur lätt klara ett drogtest
 • hur man håller nagellack från Chipping
 • hur lätt menstruationskramper
 • hur man kan jämföra tänder blekmedel
 • hur man kan bli av med magen fett
 • hur man sparar pengar på barnmat och mata ditt barn friskare alternativ!
 • Hur identifiera symtom
 • hur man kan stoppa användningen av preventivmedel att bli gravid
 • hur man köper kontakter på nätet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com