hur man njuter av vardagen

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-27
Ibland dagliga rutiner är trist och tråkig, och ibland även deprimerande. Den goda nyheten är att det finns enkla sätt att uppnå en mer lättroad sinnestillstånd. Den senaste forskningen visar att du verkligen kan njuta av livet mer genom att bara anpassa din dagliga rutin. Här är några tips för att göra din dag skina

Du behöver:.
Frisör
. Wide-tandad kam.
Schampo.
Inpackning.
Hälsosam kost.
Vitamin B.
Leave-in balsam.


1.
Bli vän mer en del av ditt liv. Om det har gått ett tag sedan du har kontaktat en gammal kompis, ringa ett samtal. Om du inte har tid för långa besök, ta en snabb kopp kaffe, eller ordna en tid för att träffas och ta en promenad så att du kan utöva och umgås på samma gång. Trettio minuter av raska promenader kommer att öka ditt humör och hjälper dig att må bra.
2.
Lär dig att säga nej. "Ibland överdrivna krav från andra kan en enorm mängd stress på dig. Practice sätt att säga "nej" till extra ansvar.
3.
Ta dig tid att minska stress. Stress försvagar kroppens förmåga att stänga av sina egna inflammatoriskt svar och kan förvärra vissa villkor som innebär överskott inflammation som ledgångsreumatism, multipel skleros och hjärtkärlsjukdom. När du är stressad, krama en älskad hand eller klappa en lurviga vän. Båda är kända för att sänka blodtrycket och hjälper dig slappna av. Få lite extra inspiration. Ny forskning visar att be, meditera, läsa inspirerande citat eller gå gudstjänster kan sänka priserna av många sjukdomar, från hjärtsjukdomar och högt blodtryck till vissa cancerformer.
4.
Ändra din attityd. Om din inställning är negativ, du ser saker negativt. Med ett lyckligt syn på livet kan minska din risk för hjärtinfarkt, stroke, diabetes och andra sjukdomar, lägga tiotals år till ditt liv. Forskare har nyligen upptäckt att lyckliga människor producerar mycket mindre av stresshormonet kortisol. Skriv ner positiva saker som händer dig dagligen. Ofta påminner dig om alla dina goda egenskaper kommer att förgylla din Outlook.
5.
Ta bättre hand om din kropp och själ. Både pilates och yoga kamp spänning genom att införliva djupandning och stretching-ett måste för den totala lämplighet kropp och själ. Hitta en lugn plats där du kan koppla av. Blunda och visualisera något lugnande, som rinnande vatten eller en solig dag på stranden.


Previous:nothing Next:hur man utarbetar om du har en oregelbunden period

Relaterade artiklar


 • hur man skall avgöra huruvida du är gravid
 • hur gå ner i vikt med vatten aerobics
 • Hur får man en saltlösning injektion abort
 • hur man identifierar hand-fot-och klövsjuka
 • Hur du tar kosttillskott som ökar mjölkproduktionen
 • hur man gör en bro i yoga
 • hur man handskas med den första månaden av nya moderskap
 • hur man undviker värme sjukdom
 • hur man sparar pengar på medicin
 • hur man förebygger omphacele
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com