hur man ska hjälpa barnen att förebygga förkylningar naturligt

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-09
I denna guide kommer du få lära sig att hjälpa barnen att förebygga förkylningar naturligt. Som föräldrar och vårdnadshavare till barn, det vet vi alla och förstår att det inte finns något botemedel mot kylan, eller influensa. Det finns flera saker som kan göras en gång ett barn kontrakt en kall för att göra dem mer bekväma, eller att kämpa mot det virus kylan är ett resultat av, så det är viktigt att vi fokuserar på förebyggande som en första försvarslinje. Här kommer jag dela några effektiva strategier för hur man kan hjälpa barnen att förebygga förkylningar naturligt.
1.
Innan jag hänge i det naturliga metoder som du kan lära dina barn när det gäller att förebygga förkylningar, jag vill använda detta steg för att informera du att få ditt barn i en influensa skott varje år är viktigt. Detta är din första och mest effektiva hoppas på en nivå som försvar när influensa säsongen börjar. Allt du behöver göra är att diskutera bilden med din barnläkare och de kommer att kunna ge mer information, eller administrera skottet.
2.
Det är absolut viktigt att du uppmuntrar dina barn att tvätta händerna regelbundet. Bakterier är fjädrande små organismer som kan överleva ganska länge på olika poster och inom vissa områden. Denna typ av sjukdom kan faktiskt spridas relativt snabbt, när det gäller bakterier är oroade över att leva för att skapa sjukdom. Barn bör lära sig att tvätta händerna på ett sätt som de skura och använder en antibakteriell tvål, såsom Dial. Utöver detta kommer du vill köpa en liten flaska hand sanitizer att dina barn kan bära med dem. I dagens marknad finns det sanitizers utformade för barn som är färgad, och finns i ett sortiment av roliga dofter.
3.
Nästa förebyggande åtgärd som du kan använda för att lära dina barn är att ingjuta i dem viljan och behovet av att dricka mycket olika vätskor, speciellt vatten. Vatten har varit känd för att rensa systemet och eliminera all gifter som kan öka och stärka i kroppen. Försök att få ditt barn att konsumera minst 60-70 dl vatten på en daglig basis. Detta kommer verkligen bidra till att ge en "boost" för att deras växande kroppar och deras kamp mot bakterier som kan orsaka en förkylning.
4.
Nästa förebyggande åtgärd är oftast inte svårt när det kommer till barn. Det är att uppmuntra dem att leka utomhus så att de får en hälsosam dos av ren, ren luft. Studier har visat att när en person är inomhus under de månader som kräver användning av värme kan värmen faktiskt resultera i en form av uttorkning. Det är ett känt faktum att torr luft kan resultera i groddar ackumulation. Den fuktiga luften utomhus, och solen kan visa sig vara mycket fördelaktigt när det gäller att förhindra influensa eller förkylning.
5.
Nästa naturliga sättet att förebygga förkylningar hos barn är att överväga kosten. En av de mest effektiva livsmedel som kan konsumeras är yoghurt. Detta beror på att det finns en typ av "goda" bakterier i produkten som uppmuntrar ett positivt svar av systemet för det organ som ansvarar för immunitet. Det finns många olika typer av yoghurt som finns idag som kan visa sig vara ganska effektivt för att locka ditt barn till produkten.
6.
Nästa sak du kan göra när det gäller att förebygga förkylningar naturligt, och även att förhindra spridning av förkylning, är att uppmuntra ditt barn att bära vävnad om de hosta eller nysa. Utöver detta är det viktigt att lära ditt barn att hosta eller nysa insidan av armbågen område snarare än handen. Detta förhindrar att bakterier från att spridas.

Även dessa steg är väldigt grundläggande karaktär, det finns föräldrar där ute som vill minska komplikation att ha sitt barn kontrakt en förkylning. Om du är en av dessa föräldrar är det viktigt att veta att det finns andra tips som sträcker sig ut härifrån. Var noga med att lära sig så mycket du kan om hur man hjälper barn att förebygga förkylningar naturligt!


Previous:nothing Next:hur man kan sluta röka och sluta för alltid som du lovat dig själv

Relaterade artiklar


 • hur man kan förutspå din menstruationscykel
 • hur man ska gå i vila utan receptbelagda läkemedel
 • hur man detox kroppen: lätt och billigt sätt
 • hur man får tuggummi ur håret
 • hur man hanterar nefropati
 • hur man sparar pengar på medicin
 • hur man får mer motion
 • hur att ta reda på effekterna av rökning under graviditet
 • hur man gör en logg familj hälsa
 • hur man hanterar förlust och smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com