Så för att lindra din graviditetsillamående

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-24
Grattis din gravid! 70% av alla kvinnor har graviditetsillamående. Läkare hävdar nu att graviditetsillamående är ett tecken på en hälsosam graviditet. Graviditetsillamående kan börja så tidigt som din 2: a veckan av graviditeten och brukar sluta med din 14: e veckan. Försök att hålla en dagbok över vad utlöser dina graviditetsillamående. Det kan vara doften av parfym eller vissa livsmedel matlagning. Genom att skriva i en dagbok du kommer snart se vad som är kvittning av illamående. Genom min 3 graviditeter upptäckte jag ett par saker som hjälpte lindra illamående. Jag hoppas att detta kommer hjälpa dig också

Du behöver:.
Crackers
. Äppelcidervinäger.
Soda Crackers.
Örtteer.
Citroner.
PSI armband.
Ginger godis.


1.
Äta 6 små måltider per dag istället för 3 stora. Detta kommer att hålla din mage från början tom. Undvika att äta mat som är fet, fet, kryddig eller sura om du tycker att de är besvärande

Morgon sjukdom vanligtvis passerar efter den första trimestern. Jag hoppas att du hittar åtminstone partiell befrielse att hjälpa dem att klara av graviditetsillamående med en eller flera av följande åtgärder.
2.
Prova att äta ett mellanmål vid sänggåendet med lite protein i det. Ost kex med frukt göra en fin mellanmål.
3.
Håll kex på nattygsbordet och äta några kex innan du stiger ur sängen. En kär vän till mig äter popcorn att lösa henne illamående. Också få ur sängen långsamt på morgonen.
4.
Om din prenatal vitamin gör dig sjuk. Prova att ta det med mat på kvällen i stället för på morgonen. Om detta inte hjälper, tala med din läkare om att byta till en annan vitamin. Järnet i vitaminerna tenderar att göra vissa kvinnor sjuka.
5.
Akupressur kallas ofta akupunktur utan nålar. Trycket punkt för illamående är P6. Som ligger 3 fingrar-bredder från handleden veck, mellan de två centrala flexor senorna i handleden. (Gör en stram knytnäve och flexa handleden . . . . du ska kunna känna 2 senor. Knappen går mellan dem. )
6.
Placera bandet akupressur handleden på Point P6. Akupressur PSI handled band för lindring av illamående på grund av morgonen sjukdom, åksjuka /resor, kemoterapi och anestesi.
7.
Ta 1 msk äppelcidervinäger och 1 msk honung i kallt vatten innan sängen. Detta låter brutto men det funkar verkligen. Faktum är att under det amerikanska inbördeskriget, som används soldater ättika för att hindra magsäcken upprörd. Äppelcidervinäger botar fler sjukdomar än någon annan huskur.
8.
Äta citroner har använts som ett botemedel mot åksjuka och sjösjuka. Du kan sniffa dem, suga på dem eller strö dem med salt och slicka dem. Ibland naturliga doften har en lugnande effekt också.
9.
ge efter för dina mat cravings. Om du är carving något sött, ät frukt istället för godis. Försök att ersätta något hälsosamt som ett alternativ till skräpmat.
10.
Peppermint, kamomill, hallon, persika, marshmallow rot ingefära te är bra. Alla dessa teer vet att hjälpa till med illamående. Drick en kopp te om dagen. Om du dricker för mycket kan det orsaka skadliga biverkningar.
11.
Kristalliserad ingefära godis är också bra för att lindra graviditetsillamående hålla ett par i väskan eller på nattygsbordet. Även du kan dricka ginger ale för att lösa ditt illamående.
12.
Med min andra graviditet hade jag graviditetsillamående tills min 7: e månaden. Jag var orolig för att detta skulle påverka mitt barn. Vid ett besök hos min OBGYN sköterskan föreslog att jag försöker vitamin B6. En vecka efter intag av B6 jag kändes underbart.

den rekommenderade dosen för att lätta illamående och kräkningar är 10 till 25 mg, tre gånger om dagen. Men kolla med din OBGYN eller barnmorska först. De kan berätta för dig hur mycket du ska ta. Mängden av vitamin B6 i prenatal kosttillskott varierar från märke du kan behöva mer än beloppet i din prenatal vitamin. Läkare har forskat vitamin B6 i medhjälp graviditetsillamående. De är alla överens det fungerar men kan inte förklara varför. Du kan också använda vitamin B12. Låt din läkare att beräkna dosen för dig.
13.
Ringa doktorn med graviditetsillamående Om

* Den kräkningar har inte slutat

* Du kissar mindre och din urin är mörkt

* Din mun, ögon och hud mår torr

* Du känner dig allt mer trött

* Du kan inte tänka klart

* Du känner dig allt svagare och svag

* Du har inte kunnat hålla ner någonting i 24 timmar.

tips och varningar


 • Kolla själv för uttorkning genom att nypa huden i ett veck på armen. Om huden inte studsa tillbaka innebär detta att det saknar elasticitet. Vilket är ett tecken på uttorkning.
 • Undvik drycker som innehåller caffenine
 • Fråga alltid din läkare eller barnmorska. De vet vad som är säkert för dig och barnets hälsa.
 • allt med måtta.


 • Previous:nothing Next:hur bli gravid!

  Relaterade artiklar


 • hur bli gravid
 • hur man ska utföra barnets poserar i yoga
 • hur man håller barnen passa utan organiserad idrott
 • hur man reser med en bärbar dialysapparat
 • hur man kan bota svampinfektion med gentiana violett
 • hur man har ett relativt olycka fri period
 • hur man snabbare återhämtning från ett brutet ben
 • hur man använder Epsom salt som ett laxermedel
 • hur man eliminerar löss
 • hur man äter hälsosamt måndag till fredag
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com