behandla PMS eller PMDD med naturligt progesteron

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-20
Behandlingen av PMS eller PMDD (premenstruell dysfori) med naturligt progesteron är en lösning att föredra jämfört med syntetiskt progesteron behandlingar såsom Provera som används av många kvinnor i dag. Den naturliga behandling orsakar färre biverkningar eftersom det är en exakt matchning till de organ som "progesteron. Den härrör från en vild jams rot och sojabönor i Mexiko. Med rätt diagnos och hjälp av denna naturliga hormonet, din kropp kan minska lidandet som en följd av PMS och PMDD.
1.
Överväga att vidta behandlingar. Om du har PMS eller PMDD symptom som börjar mer än en vecka innan du period och sedan sluta när mensen kommer, kanske du saknar nödvändiga hormoner. Du kan också behöva behandling om din mens är oregelbunden och du inte vill ta p-piller (om du vill bli gravid). Naturligt progesteron kan även hjälpa till med förebyggande av vissa cancerformer, artrit, cystor på äggstockarna, åderbråck och till och med klimakteriebesvär.
2.
Se din gynekolog eller läkare innan du använder något. Du måste ha en korrekt diagnos för behandling för att hjälpa till. Om din läkare talar om att ge dig ett recept för Provera, Duphaston eller Primulut, låt henne veta att du är mer intresserad av ett naturligt progesteron behandling.
3.
Välj önskat behandlingsform. Naturligt progesteron är vanligt att använda en kräm. Du kan även få naturligt progesteron i en muntlig form, men det är mycket dyrare.
4.
gnugga på progesteron. Progesteron är lätt att använda. Du gnuggar den på kroppen på olika områden (ansikte, bröst, inre lår och armar). Din kropp kommer helt enkelt att absorbera grädde. Eftersom diagnosen varierar, vissa kvinnor kan behöva använda krämen mer än andra att bli av med sina symptom. De la hormon gäller naturligtvis där det behövs.
5.
Håll koll på dina doser inom de första tre månaderna. Börja med en liten mängd ungefär två av tre uns av grädde i månaden. Sluta att använda i ca fem dagar varje månad. Om du behöver mer eller mindre, justera din användning.
6.
Se upp för biverkningar av naturliga och syntetiska progesteron. De biverkningar av naturligt progesteron är få jämfört med syntetiska. Obehaglig PMS symtom kan förekomma och förändrade nivåer för användning kan avsevärt ändra påverkar på kroppen. Syntetiskt progesteron kan orsaka huvudvärk, leverproblem, depression, akne, sömnlöshet och vikt förändras, för att nämna några.

Tips och varningar


 • Detta får inte befria alla symptom på PMS eller PMDD, men det hjälper med hormonell obalans, vilket kan påverka många områden av kroppen. Dessa områden inkluderar huden, dina nivåer energi och även dina känslor.
 • Om du blir gravid medan du använder progesteron, konsultera en läkare innan avbryta behandling. Plötsligt stannar kan orsaka missfall.


 • Previous:nothing Next:hur kan man få ett tillägg barn utan medicin

  Relaterade artiklar


 • hur man introducerar sensorisk integration aktiviteter i klassrummet
 • hur man ska leva med en sesamfrön födoämnesallergi
 • hur man ser ung och lever längre (den hemliga vägen)
 • hur du gör din kortare
 • hur du tar bort vax i spädbarn
 • hur man hittar BPA-fria dryckeskärl
 • hur man åldras med värdighet
 • hur man identifierar pierre robin syndrom
 • hur man bäst bekämpa åldrandet
 • hur man kan bli av hicka, var som helst, och när du har inget vatten!
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com