har en bebis utan att använda fertilitet piller

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-16
Vad gör Jane Seymour, Christie Brinkley, och Courtney Cox-Arquette har gemensamt förutom sin karriär? De har alla kämpat med fertilitet problems. Trying att tänka kan vara en mycket svår och frustrerande process för många par. De som tycker att bli gravid tar mycket längre än de hade planerat får börja tänka på att ta fertitly piller eller söka andra fertilitetsbehandlingar, såsom in vitro. Även om dessa metoder kan öka ett par chanser att bli gravid, bör de se till att de har försökt varje fysisk tillgängliga alternativet innan du går denna väg.

Du behöver:
rutat papper (valfritt)
. Basal termometer.
Penna.
Alarm.
Multi-vitaminer.
Chasteberry ört.


1.
Lär dig att spela in och läsa din basala kroppstemperatur. Du kan göra diagram med rutat papper, beställa dem från en familjeplanering företag, eller spela in dem elektroniskt på nätet. Oavsett diagram du valt att använda, är det mycket viktigt att du tar din temperatur varje morgon vid samma tidpunkt. Det är bäst att använda en väckarklocka så att du vaknar vid samma tidpunkt varje dag. När du lär dig hur du tolkar temperatur mönster, kommer du att kunna berätta när du är mest fertil varje månad. Denna praxis kan också hjälpa dig att identifiera eventuella problem du kan tänkas ha, exempelvis anovulatoriska cykler (cykel som du inte ägglossning).
2.
Övervaka din livmoderhalssekret. Samstämmigheten i ditt livmoderhalssekret kan också berätta för dig när du är mest fertil. Detta bör göras varje gång du går på toaletten, especailly efter en avföring. Du är oftast på topp fertilitet när din slem bli mycket stretchig och liknar eggwhites.
3.
förlora eller vinna vikt som behövs. Kvinnor som är mycket underviktiga eller överviktiga har visat visat sig ha en mycket svårare tid att bli gravid.
4.
Ta en multi-vitamin, samt ört Chasteberry. Det rekommenderas att kvinnor som försöker bli gravida bör ta ett kosttillskott som innehåller folsyra, B6 och B12. Prenatal vitaminer har ofta en lämplig balans av vitaminer och mineraler för kvinnor som försöker bli gravid. Chasteberry är en naturlig ört som har visat sig ha många fördelar för kvinnor, och även hjälpa dem regelbunden ägglossning. Även om doseringen kan variera beroende på varje enskild behov, kvinnor i allmänhet tar denna ört varje dag tills de tror att de har ägglossning. Om graviditet uppnås, avsluta användningen. Om graviditet inte uppnås, börjar ta ört när en ny cykel börjar. Det bör noteras att Chasteberry kan behöva tas för många månader att bli effektiv.
5.
Anpassa din kost. Den bästa mat att äta är grönsaker, fullkorn och frukt. Kött kan ätas också, men bör tas med måtta. Vissa studier har visat att mjölkprodukter, citrusfrukter, ananas, och jams kan öka en kvinnas fertilitet. Livsmedel och ämnen som bör undanröjas omfatta caffiene, alkohol, raffinerade kolhydrater, socker och transfettsyror.
6.
Älska med mannen ovanpå. Medan alla lägen kan uppnå graviditet, är det en vanlig uppfattning att samlag med mannen på toppen är det mest effektiva sättet för spermierna att nå ägget.

Tips och varningar


 • Kvinnor är inte de enda som bör vidta åtgärder för att öka sin fertilitet. Män kan förbättra sin spermier och motilitet genom att ta vitaminer som innehåller kalcium, antioxidanter, vitamin C, och D-vitamin Män bör också avstå från att bära snäva underkläder och från att ta mycket varma duschar eller bad.


 • Previous:nothing Next:tänka efter preventivmedel

  Relaterade artiklar


 • hur man allergi bevis ett barn
 • hur man hittar tid att sova middag
 • Hur man använder en detox-program för barn
 • Hur man vet om du är gravid
 • hur du håller din hygienen upp
 • hur man hanterar arteriell emboli
 • Hur vet man att barnet är beroende
 • hur man kan förebygga återkommande blåskatarr
 • hur man undviker sömnproblem
 • hur man använder en period kalender
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com