hur bli gravid!

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-24
Du får lära dig att slappna av och njuta av underverk lära den kvinnliga kroppens förmåga att föreställa sig ett barn. ! Lär dig att känna rätt saker att göra, och undvika de kostsamma misstag

Du behöver:.
Tålamod
Lycka.
Njutning.
Fertilitet Tester.


1.
Första utforma en baby är en underbar upplevelse. Många har upplevt denna glädje och har en svår tid att bli gravida deras 2 eller 3 barn-Många har aldrig upplevt glädjen av graviditeten.
Jag hoppas att mildra sinnen för andra kvinnor där ute som vill och längtar efter att chansen att vara mamma.
Alla antar att befruktningen borde vara enklare-Jag förstår det antagandet! Bör vara enklare, eller hur? Quick one night stands resultera i en graviditet, är varför jag gift och har svårt?
Jag vill att du gå till ett lokalt apotek eller butik och hitta "Clear Blue Easy Fertilitetsmonitor". Denna underbara enhet har vad du behöver för att förstå dina personliga cykel. En chatt rum fullt av andra kvinnor kommer att ge dig sin cykel info, och du kanske tror att du har samma problem eller situation som hon gör-du är annorlunda. Våra kroppar är speciell och mycket unik. Denna monitor är lätt att använda med minimal frågor! Du måste också få en låda av testremsor för det, och jag är förvarning er, detta är inte det billigaste sättet men det är billigare än flera blodprover och läkarbesök. Beroende på din cykel bör du få en bra idé med bildskärmen för vad din cykel är. Testa på eftermiddagen eller tidigt på kvällen-om du testar på morgonen dina nivåer är mycket koncentrerade och kan läsa fel. Kissa i en steril kopp och använda "oljestickan"-metoden-att gå i ån kan orsaka en enda röra och du kan inte få nog till minnet för att registrera korrekt. Försök inte att läsa dessa pinnar själv att spara pengar på bildskärmen-du kommer inte få ett bra resultat. Håll band och bildskärmen tillsammans i ett skåp bort från diskhon området-fukt kan förstöra skärmen.
När du gör testet (efter skärmen uppmanar dig-Använd inte teststickan förrän du har slagit på bildskärmen och det uppmanas du att sätta in minnet) Det finns 3 nivåer-låg fruktsamhet, Medium fertilitet , hög fertilitet-de mäts på skärmen som i en ruta för låg, 2 lådor för Medium, och vid hög bördighet det kommer att vara på toppen och inuti boxen är lite "äggstock" med en punkt i den. Det är din LH-ökning-och det är pengar skjuten
2
När du når denna punkt, bör du märka att ditt livmoderhalssekret (CM) är lite mer riklig och!. det är en hal konsistens och nästan klart. Var uppmärksam på din kropp så mycket du kan! Jag vet att det inte smickrande att uppmärksamma dig själv när du går på toaletten, men om du vill bli gravid kommer du att göra något (inom rimliga gränser) för att få den underbara möjligheten!
När vår kropp förbereder sig för ägglossning, våra hormoner förändras. LH är viktigt att upptäcka eftersom det är vad säger vår äggstockarna att släppa det ägg! För att förbättra chansen att få de mest hälsosamma ägg för att göra resan, ta en flaska prenatala vitaminer. Diskutera detta med din läkare om du är osäker-jag vill inte att någon tar något läkemedel eller vitaminer utan läkare och var medveten om! Prenatal vitaminer har nödvändiga mineraler och näringsämnen som vi behöver för att hjälpa utvecklingsländerna fostret. Folsyra är en viktig del i detta steg-att äta mandel också hjälper det reproduktiva systemet också!
inte douche! Detta är mycket dåligt för våra kroppar! Vår kropp är konstruerad för att spola ut dåliga saker, behöver det inte vår hjälp! Douching orsakar äggledaren problem, ger oss jäst infektioner och kan faktiskt förstöra kvaliteten på livmodern! Om du använder en douche, snälla sluta använda dem. Det kan tvätta sperma bort och göra miljön mindre "baby friendly"
3
Sex -. . Det är den delen som vi gör ett jobb av. Gör inte det. Slappna av och tänka på din partner som något sexuellt-inte som en automat. Tända ljus-sätta på lite musik-dämpa belysningen och njut. Försök att komma ihåg några viktiga saker, men!
Med din kompanjon tränga bakom sätter livmodern och livmoderhalsen i den bästa positionen för befruktningen. Före och under ägglossningen, livmoderhalsen vara öppna mer så att spermierna att komma in i livmodern att resa till äggledarna. Spermier lever i några dagar, men räkna inte med dem som bor och rör sig väl senaste 2 dagarna.
När lagen har slutförts, får inte upp direkt för att använda toaletten-spermierna kan tappa mark. Låg där ett tag, med en kudde under höfterna för att hålla livmodern tippade låta dem sperma till huvudet på rätt sätt! Snuggle ett tag-som hjälper till att fördriva tiden tills du kan få upp. Bo i ett läge med höfterna upptryckt i ca 20 minuter.
Du bör försöka att kopulera varannan dag innan din våg om det alls är möjligt. Du måste se till att du kopulera med den dag då LH-stegringen även nästa dag också. Eftersom ägglossningen inträffar i genomsnitt 12 till 36 timmar efter LH-stegringen, att bidra till att optimera dina chanser.
jag verkligen hoppas att detta ger dig värdefull information och kom ihåg att du är inte den enda i världen att gå igenom månader av att desperat försöka föreställa det dyrbara barn. Håll det enkelt och slappna av-ha roligt och allt har tålamod. Stress gör föreställning svårare än det borde vara och din partner kommer också att få stressad. Sköt om dig och lycka till med hinkar med * baby damm *!!!

tips och varningar


 • Prop dessa höfter i ca 20 minuter efteråt!
 • Har din partner ta zink vitaminer!-att förbättra kvaliteten på spermierna
 • Han borde vara klädd boxare att optimera temperatur
 • ha sex i senare eftermiddagen eller. tidiga morgnar-bäst spermier
 • Använd inte smörjmedel -! gör miljön mindre "spermier friendly"
 • HA ROLIGT njuta av varandra !!!!
 • Inte alla kommer att bli gravid-jag är inte en läkare så jag kan inte förklara några komplikationer såsom låga hormonnivåer, etc. Detta är en artikel för att hjälpa dem av er som har en svår tid att bli gravid efter att ha hört läkare först.


 • Previous:nothing Next:Hur du tar barnets temperatur

  Relaterade artiklar


 • hur man sparar på vårdkostnader
 • Hur identifiera symtom
 • hur man undviker elektronisk smog hemma
 • hur man ska förstå sjukförsäkring
 • hur man ska hantera period kramp
 • hur man känner igen tecken på anorexia nervosa
 • hur man gör en gurka-baserad ansiktsmask
 • hur man kan bota din katt av mjäll
 • hur man kan hantera ett missfall
 • hur man ska behandla vattkoppor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com