hur du ökar din fertilitet och bli gravid

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-28
Kvinnor över hela världen försöker bli gravid inte är framgångsrika på grund av infertilitet. I den här artikeln hittar du enkla tips och lösningar som kan öka din fertilitet och chanser att bli gravid
1.
hälsosam kost
Vissa näringsbrister har varit kopplade till längre menstruationscykler som orsakar mindre frekvent ägglossning och en risk för tidigt missfall. I din kost se till att inkludera livsmedel som innehåller mycket protein, järn, vitamin C och zink. När dessa näringsämnen finns i din kost dessa risker kan sänkas. Kött, fisk, låg fetthalt dagbok, ägg, nötter och bönor är en bra proteinkälla. En daglig multi-vitamin kan ge alla andra näringsämnen som du kan behöva.
2.
Titta på din vikt
En hälsosam vikt är mycket viktigt när man försöker bli gravid. Övervikt kan orsaka en överproduktion av vissa hormoner som stör ägglossningen. Ägglossning avbrott orsakar cykler mindre regelbundet, och ägglossning mindre. Om du väger för lite kan det medföra motsatt effekt vilket inte är tillräckligt hormon produceras för att åstadkomma ägglossning. Inkludera daglig motion för att bibehålla en hälsosam vikt. Se till att inte mer än göra det. För mycket motion kan göra att du ägglossning mindre eller helt sluta. Rådgör alltid med din läkare för att se vad som är bäst för dig.
3.
Dricka Smarts
Medan du försöker bli gravid så kanske du vill titta på din alkoholkonsumtion. Alkohol förändrar östrogennivåer som stör ägg implantation. De enstaka glas vin till maten kommer inte att ha någon större påverkan. Också titta på koffeinintag. För mycket koffein kan öka dina chanser att en tidig missfall. Håll ditt koffeinintag till motsvarande en kopp kaffe.
4.
Don't Smoke
vi vet redan hur ohälsosamt rökning är att vår kropp. Men det direkta kopplingar till hur rökning kan påverka fertiliteten. Gifter som finns i cigaretter skada ägg och orsakar dina äggstockar ålder. De skador från rökning är permanent utan att sluta kan få lite äggstockarnas funktion tillbaka.
5.
Stress Less
Stress kan orsaka infertilitet problem. Stress och depression påverkar dina hormoner som orsakar oregelbundna menstruationscykler. När jag försöker bli gravid behålla lugnet genom att göra yoga och meditation.
6.
Känna din cykel
känna din cykel kan hjälpa dig att pin punkt när du är ägglossning. En normal cykel är mellan 25 till 35 dagar och börjar den första dagen av din menstruation. Ju längre cykel är, desto mindre du har ägglossning. Om din cykel är för lång bör du tala med din ob-gyn eller barnmorska.
Annan viktig är att hitta din "ägglossning fönster". Dina fertila dagar är oftast den dag då ovulation och de fyra eller fem dagar innan, inte efter. Ägglossning varierar från kvinnor till kvinnor. Över disk ägglossning kit är ett bra verktyg när stiftet pekar din "ägglossning fönstret".
7.
Vara intim
Sex orsakar ökad östrogen nivåer. Se till att ha sex varje 36-48 timmar att göra det bästa av din "ägglossningen fönster". Att ha sex kan orsaka din menscykel att bli mer regelbundna och förutsägbara. Gör inte ha sex en rutin. En studie visade att kvinnor som hade mer sex (ca en gång i veckan) var mer fertila.
8.
Med p-piller
P-piller har några stora fördelar när man kommer till fertilitet . Det kan bromsa åldrandet av dina äggstockar och hjälper till med de villkor som endometrios och livmodern fibriods. Båda dessa förhållanden kan göra det svårt att bli gravid. När du kommer ut p-piller det kommer att återgå till sin normala cykel.
9.
Inte Douche
Douchig rids slidan av både bra och dåliga bakterier. Den vet inte skillnaden mellan de två och din vagaina behöver lite bakterier. När du bort din vagina från goda bakterier du inte bara kommer att orsaka infertilty problem men andra hälsofrågor. Vanligtvis kommer det att orsaka en illaluktande utsläpp som är gråaktig. Om detta händer consuly din läkare.
10.
Your Man's Health
är inte bara din hälsa viktigt men hans måste upp till par också. När det gäller att uppfatta din man har några regler att följa också. Hans kost, alkoholkonsumtion och rökning av cigaretter kan påverka hans spermier. Det tar tre månader för en man att få nya spermier. Så om du gör allt rätt och ändå inte ha någon framgång, prata med din andra.

Tips och varningar


 • Rådgör alltid med din läkare.


 • Previous:nothing Next:hur man befria kroppen från gifter, avlasta trötta ömmande muskler och rena hud

  Relaterade artiklar


 • hur man använder naturligt progesteron
 • Kostnaden för navelsträngsblod bank
 • hur man får tillräckligt med sömn
 • hur uttrycka dina känslor
 • hur man kan bli av springmask
 • hur man förlora övervikt efter graviditet
 • hur du utför en massage
 • hur man kan förebygga snarkning
 • hur man förbereder för en endometriebiopsi
 • hur man hanterar trakeit
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com