hur kan man få ett tillägg barn utan medicin

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-20
Att ha ett barn med Attention Deficit Disorder, eller lägga till, kan vara känslomässigt frustrerande för alla föräldrar. Efter första diagnosen, du lyssna på ditt barns läkare och medicinera dem, bara för att upptäcka att biverkningarna av dessa läkemedel är värre än diagnosen i sig. Så om du vill höja din ADD barn framgångsrikt, utan användning av mediciner, här är hur det kan göras

Hur ta upp en ADD barn utan medicin


1.
Utbilda dig själv. Ta reda på allt du kan om ADD. Ta reda på orsakerna och vet statistiken. Prognosen är inte positiva för barn som inte behandlas medicinskt, mening med droger. De står en större chans att använda olagliga droger, för att hamna i problem, etc. , Men om du beväpna dig med kunskap, kan alla dessa saker kan förhindras, och det finns många böcker tillgängliga som kan bryta ner ADD så att det är lätt att förstå.
2.
Kämpa för ditt barn. Det kommer att finnas många som starkt kommer att uppmana dig att placera ditt barn på medicinering. Många av dem kommer att vara lärare och rektorer i skolan barnet går. Kom alltid ihåg, men, du är ditt barns enda försvarare. Du vet vad som är bäst för honom. Alltför ofta vill skolorna den lätta vägen vidtas, även om det inte är i bästa intresse för barnet. Låt inte detta hända med din ADD barn.
3.
Hitta henne en handledare. En av de största orsakerna föräldrarna medicinera sitt barn som har fått diagnosen ADD är så hon kan vara framgångsrika i skolan. Och en av de största utmaningarna dessa barn ansikte lärande, särskilt i större grupper. De flesta lär sig bättre i en en-på-en inställning. Därför, om det är inom möjligheternas ram, hitta en handledare för ditt barn. Detta kommer att bidra till att minska mängden frustration hon känner när det kommer till hennes skolarbete, och hon kommer att uppleva större framgång i det långa loppet.
4.
Ändra hans kost. Allt oftare dessa dagar, hör vi om hur ändra kosten för ett barn som har ADD är alternativ behandling för att medicinera dem. Det har bevisats att man genom att utesluta vissa livsmedel och lägger till andra är symtomen antingen minskas dramatiskt eller försvunnit. En underbar hemsida för att titta på är www. oneaddplace. com. Sajten har ett urval kost som kan hjälpa dig att komma igång på vägen till en enklare tid med ditt barn.
5.
Ta ett steg i taget. Precis som den här artikeln är uppdelad i steg, så att måste alla instruktioner du ger ditt barn med ADD. Om du vill att han ska rengöra sitt rum, ladda diskmaskinen och vika sina kläder, måste du ge honom en uppgift i taget. Hans hjärna helt enkelt inte kan fokusera på mer än en sak åt gången, och ibland är det inte att göra det för mycket länge. Vet att du behöver tålamod och förståelse om du väljer att inte medicinera honom.
6.
Beröm henne ofta. De flesta av de utbrott som inträffar med barn som har ADD hända eftersom hon blir frustrerad över sin oförmåga att uträtta eller förstå något. Så när hon gör något så det måste göras, beröm henne. Detta kommer att öka sin självkänsla och få henne att inse att om hon kan göra en sak rätt, kan hon bara kan erövra en annan uppgift hon trodde var omöjligt.
7.
älskar honom. Oavsett hur illa han kan handla ibland är det så viktigt att alltid låta honom veta hur mycket du älskar honom. Du måste hålla i minnet att en majoritet av tiden, kan hans beteende inte hjälpas. Medan jag inte stödja ignorera hans handlingar, jag stödja en positiv disciplin. Barn med ADD lär annorlunda än andra barn. Därför tror de på ett annat sätt också. Alltid visa din kärlek till dem kommer att göra en enorm inverkan på deras beteende.


Previous:nothing Next:hur man gör vax hårborttagning

Relaterade artiklar


 • hur att hålla sig motiverad under vintern
 • hur du får ut mesta möjliga av din läkarbesök
 • hur man väljer rätt hemtjänst anläggning för seniorer
 • hur man behandlar brännskador och minska ärrbildning!
 • hur man sparar pengar kyla ett hem
 • bästa sättet att ta ut kontaktlinserna
 • hur som lindrar baksmälla
 • hur man kan bli av mjölkskorv
 • hur man kan förebygga rakhyvelsutslag på benen
 • hur du kontrollerar din egen puls
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com