hur man får bra, oavsett vad läkaren säger!

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-06
En säker eld metod för att bli frisk är tillgänglig och det är lättare än en over-the-counter köpa
1.
Hyr sju av de roligaste filmer du någonsin sett. Håll inte tillbaka! Om du inte kan tänka på något då be om hjälpen. Google "roliga filmer lista" och plocka bort. Titta åtminstone en film per dag för nästa vecka.
2.
Hug minst en person per dag under en hel vecka! Det stämmer, även om du inte vet vilka de är. Bara gå ut och leta efter kram-kunnigt folk. Du kommer inte tro hur många som skulle älska att få en kram av dig. Om du nu hittat någon som du verkligen gillar och sedan bjuda in dem över att titta på en av dina roliga filmer med dig, jag garanterar att du kommer göra en ny vän och ha skitkul!
3.

Hitta en bra massör och få massage! Den mänskliga kroppen reagerar otroligt att "touch". Nu är jag inte föreslå en SMUSSEL här, du kommer att ha ansvar här-ok? Huden på den mänskliga kroppen är full av nervändarna att när smekte och masserade producera otrolig kontinuitet i kroppen och stimulera välbefinnande. Några av mina favoriter är fot och hårbotten massage, och ja, en bra djup ryggmassage . . . . Ummmm!
Ok, innan du lämnar ditt massör ge honom eller henne en kram! och sedan bjuda över dem för att se en av dina roliga filmer!
4.
Titta på dig själv i spegeln varje morgon och bryter ut i ett stort stort leende! Tack Gud för en annan ny dag-hey, det finns en hel del folk som inte var vakna, men banne-ni gjorde, så var glad och tacksam över det.
5.
vara positiva! Leta efter det positiva i allt du kan under dagen. Detta kommer att göra fantastiska saker för din syn på livet. Om du upplever en negativ person utan leende, ge dem din, och ge dem en kram också! Sedan bjuda in dem över att se en av dina roliga filmer.

Tips och varningar


 • För att lyckas med denna process måste du Tillåt dig själv att inte bara detta, men även att njuta av upplevelsen. Släppa din vakt är inte alltid lätt, men det kan vara en del av orsaken till en mängd olika sjukdomar. Låt gå och ha kul och upplev en annan sida av livet och du kommer aldrig att gå tillbaka till något mindre.
 • VARNING! Detta kan bli vanebildande! Ok-ni måste förstå att detta mycket väl kan skapa en hel del förändringar i ditt liv från och med nu, men de kommer att vara bra sådana. Du kan till och med på dig själv med att gnugga av sig på andra människor, du vet-alla dessa livsmedelsbutiker shoppare går ner öarna som aldrig få ögonkontakt med allt utom bankomaten vid den kontroll som utförs monter. Väl skruva upp sin rutin och ge dem en stor lycklig "Hello!"-Då gosa med dem och uppmana dem att se en lycklig film med dig. När allt har de en stor matkasse som måste ätas.


 • Previous:nothing Next:hur man kan stoppa överdriven svettning

  Relaterade artiklar


 • hur man identifierar symtom på magsår Gerd
 • hur man njuter av vardagen
 • hur tvillingar amma
 • hur defunk din stinkande tonåringar
 • hur man gör tid att träna.
 • hur du utför fostrets kick räkna
 • hur man kan bota den snarka
 • hur motion som en familj
 • hur man behandlar en bröst-infektion
 • Hur får man en kirurgisk abort
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com