hur man får sjukförsäkring i Virginia

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-01
Du behöver komma sjukförsäkring i Virginia. Men vet du då börja? Granska alternativen nedan för stora idéer och tips om hur man ska få det bästa värdet för dig och /eller din familj. Bara några visdomsord innan vi börjar. De flesta av oss inte har råd den typ av täckning vi minns från våra dagar på en "grupp" plan på jobbet, med låg eller ingen självrisk, en liten copay för läkarbesök, vision och tandvård täckning, etc. Vi måste inse att de arbetsgivaren betalade 50% eller mer av kostnaden för vår plan-vi bara betalade vår del, inte hela kostnaden för vår täckning. Nu när vi är i de enskilda marknaden kommer vi att vara ansvarig för att betala det hela. Med detta i åtanke, att få bästa täckning som du har råd, och aldrig fatta beslutet att avstå från täckning eftersom du inte får det "premium" täckning du minnas att på ett jobb i det förflutna. Att ha en hög självrisk begränsa den hälso-försäkring är obestridligen bättre än att ha någon försäkring och ingen gräns alls. Få omfattas
1.
Börja med att lära "citat". Du kan få offerter själv, eller låta agenter göra jobbet åt dig genom att gå till en hemsida på nätet, skicka in din information, och omedelbart bli kontaktad av försäkringsagenter. För att göra det så här, skriv bara in "sjukförsäkring" i en sökmotor och välja någon av de många resultat du får. Om du är en gör det självare, http://www. ehealthinsurance. com är en bra utgångspunkt. Du kanske vill kolla Assurant Hälsa på http://www. assuranthealth. com, och två andra regionala företagen, Optima på http://www. optimahealth. com och södra hälsa på http://southernhealth. com att se om du är i deras tjänsteområden och vilka planer de har tillgängliga. Tyvärr finns det ingen hemsida som ger dig en komplett lista över alla planer.
2.
När du har citat och en uppfattning om de planer du vill ha, kontakta en oberoende agent sjukförsäkring representerar som de stora transportörerna i Virginia. Med komplexa politik sjukförsäkring och industrin, är det klokt att utnyttja tjänster av en utbildad, erfaren agent. Kontrollera i telefonboken eller ringa upp ett eller flera av de aktörer som redan har ringt dig. En bra oberoende agent guidar dig till det bästa värdet och hjälper dig genom processen. Om du inte gillar din första agent, få kontakt med en annan, det finns tusentals agenter i Virginia och många av statliga agenter som också tillhandahåller tjänster här
3
Diskutera. . med din agent, er och era familjer "längd /vikt, några tidigare eller nuvarande medicinska tillstånd, och alla mediciner som har eller vidtas nu. Alla dessa faktorer kan påverka kostnaderna för er politik, så är det viktigt att din agent vet upfront om dem så kan han /hon ge dig en bättre uppfattning om kostnaderna för din plan. En till synes stor $ 400/månatlig familj plan kunde bli en dyr $ 600/månatlig plan. Planering för dessa räntehöjningar baserat på din riskfaktorer är avgörande för att hålla sig inom din budget.
4.
Om det inte finns inget sätt du har råd med täckning, kolla de program som kan hjälpa dig. Länkar finns i avsnittet Resurser längst ner på sidan.
5.
Nu när din agent har rekommenderat en plan, är du redo att gälla. Numera behöver agenten inte att komma till ditt hus för att ta din ansökan. Agenten kan hjälpa dig via telefon och skicka ansökan till dig för granskning och signaturer. Du kan också ansöka direkt till de försäkringar-vilket snabbar på processen genom att omedelbart skicka in din ansökan till försäkringsgivare. En annan fördel med online-applikationer är att det finns färre misstag som långsam godkännandeprocessen. Datorn varnar för information som saknas, och inte tillåter inlämning tills allt är klar. Fråga din agent för detaljer om du vill ansöka online.
6.
Du är nu i godkännandeprocessen. Beroende på din situation och vilket företag du söker, kan översynen vara 24 timmar eller mer än 24 dagar. Om journaler begärs ytterligare information eller blanketter som behövs, eller om det saknas information, då processen tar längre tid. En försäkring representativ kan kontakta dig om förtydliganden eller mer information. Alla frågor som rör försäkring bör du alltid tala sanning. Men kom ihåg, är försäkringen rep inte din vän därför skvaller bör hållas till ett minimum-endast diskutera de specifika frågor. Inte frivilligt någon extra information om de inte direkt ombedd att göra det. All information som samlas in används för att utvärdera din "risk" till försäkringsbolaget. Om din risk blir för hög, kommer du att minskat. Se min artikel om "Hur får hälsa täckning om du har minskat med en försäkringsgivare" Om detta är fallet för dig.
7.
Du är nu godkänd. Granska alla dina försäkringar material noga så att du har full förståelse för din täckning. Din agent ska kunna besvara eventuella frågor du har. En bra agent kommer att fortsätta hjälpa dig när du behöver under livet av er politik. I steg 2, lyssna noga till agenter som de pratar med dig och välja den som volontärer där framme att fortsätta att vara där för att hjälpa dig i det långa loppet.

Tips och varningar


 • Välj den agent som "säger som det är", även om du kanske inte vill höra det. Om en agent lovar en stor politik för $ 200/månatlig, och en annan säger att samma politik kommer att vara $ 300/månatlig för dig-plocka agenten som säger $ 300. Varför? Eftersom kostnaderna för den politik regleras av Virginia därför agenter har absolut ingen kontroll över det. Den andra agenten är "att säga som det är"-du har faktorer som kan öka din risk och höja kostnaden för politiken. Du vet att han /hon alltid kommer att vara rakt upp och helt ärlig med dig. Den första agenten försöker "lowball" dig, att inte vilja säga att försäkringsbolaget kommer att höja kostnaden eller inte kunnig nog att veta att.
 • Lyssna noga på agenternas introduktioner. Välj en som begår längst fram till den nivå av service som du förväntar dig, utan att du behöver be om det. Många agenter är endast "försäljning" agenter. De säljer du vad de kan och är borta. Bra agenter är full service-de kommer att vara runt för att hjälpa dig i varje situation för livet av er politik
 • Om du har vissa redan existerande förhållanden, fråga din agent om du behöver lämna in ytterligare en blankett. om ditt tillstånd. Vissa försäkringsbolag har dessa former för diabetes, astma, kolesterol, högt blodtryck, etc, och det hjälper dig att lämna denna information på framsidan.
 • flesta politikområden är pris garanteras under minst 1 år. Därefter räknar regelbundna höjningar, så planera in det i din budget. Om du inte har råd med en nickel över $ 200, sedan inte får en politik rätt pris på $ 200. Chansen finns, att efter 1 år som politik kommer att öka över $ 200. Den nuvarande trenden är sjukförsäkring kostar ökar mer än din lön.
 • Sjukförsäkring handlar inte om huruvida du är frisk nu och aldrig gå till doktorn. Det handlar om att skydda dig från en katastrofal händelse, saker som orkaner, översvämningar, olyckor, brott, som du inte alltid kan förutse eller kontrollera. Du skyddar din bil, ditt hem, dina ägodelar, med försäkringar, du behöver skydda vad som är mest värdefulla, din hälsa och liv. Sjukförsäkring ger dig ekonomiskt skydd och ger dig omedelbar tillgång till världsklass livräddning vård i fall du behöver det. Lämna inte hemmet utan den.
 • Se upp för "fångenskap" agenter. En fånge agent är ett call-center agent eller annat ombud som arbetar för ett företag utgör endast det enda företagets produkter. Du behöver inte alltid få bäst valuta om du bara presenteras med ett litet urval av ett enda företags erbjudanden. Oberoende agenter representerar flera olika företag. Fråga alltid vad företag en agent representerar
 • inte har råd att ha en $ 5000 -. $ 6. 000 avdragsgill? Tänk bara på att för en stund. Har du råd att inte ha någon gräns för din vårdkostnader? Jag tror inte-med en $ 5000 medicinsk lagförslaget är mycket bättre än att ha en $ 50,000 ett. Få $ 5000 avdragsgill och får förmåner och sinnesro du får med sjukförsäkring.


 • Previous:nothing Next:hur man vet om du har hemorrojder

  Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga återkommande blåskatarr
 • försöker bli gravid
 • hur man kan förbättra kvaliteten på din röst
 • hur man ska hantera period kramp
 • hur man kan bota din katt av mjäll
 • hur man får bättre kondition utan att drastiskt förändra din livsstil
 • hur man identifierar symtom på kronisk diarré
 • hur du spårar din historia familj hälsa
 • hur att ta reda på effekterna av rökning under graviditet
 • hur man köper försäkring resa hälsa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com