hur man får sjukförsäkring i virgina om du har minskat med ett försäkringsbolag.

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-01
Individuell sjukförsäkring skiljer sig mycket från gruppen (arbetsgivaren sponsrade) sjukförsäkring. Olika regler och krav kvalificering tillämpas. Du behöver aldrig oroa dig för nuvarande medicinska tillstånd eller tidigare sjukdomshistoria när du arbetar och redo att få gruppförsäkring genom din arbetsgivare. Du behöver bara uppfylla kraven anställning, vara anställda i 30, 60 eller 90 dagar arbeta mer än 32 timmar, osv, oavsett företagets krav. Men när du ange det egna marknaden, se upp, de djurhälsovillkor och historia är nu faktorer på om du kommer att "kvalificera" för täckning. Om du befinner dig i en situation där du har minskat täckning baserat på din nuvarande villkor och /eller sjukdomshistoria, du fortfarande har alternativ att utforska. Granska stegen nedan för att se vilken som (s) kommer att fungera för dig

Du behöver:. .
Telefon
Telefonbok.
Dator med tillgång till internet.


1.
Din första alternativet är att tillämpas på andra företag. Alla försäkringsbolag har olika normer och förfaranden. Anthem Blue Cross Blue Shield försäkrar dig eller minskar du. United Health One /gyllene regeln är mer benägna att utfärda "ryttare" som utesluter täckning på din befintliga skick (s) och därför fortfarande erbjuda dig försäkring. Varje försäkringsgivare har olika organ riktlinjer mass index-Assurant är mer liberal i fråga om längd och vikt. Om du inte arbetar just nu med en oberoende försäkringsagent, kontakta en eller flera. Fråga vad företagen de representerar och kontrollerar att de är "oberoende" och kan hjälpa dig med alla de stora försäkringsbolagen i Virginia. (Anthem, CareFirst, Humana, Aetna, Unicare, gyllene regeln. Och Optima, Kaiser och södra Hälsa om du är i deras tjänsteområden) En bra agent kommer att kunna avgöra varför du avvisades och vad andra bärare (s) till som du bör tillämpas.
2.
din nästa alternativ är att hitta en arbetsgivare med en god hälsa förmånsbestämd plan, så du kan få på deras grupp försäkring. Faktor i din hälsofördelar som en del av "total ersättning". Till exempel, om arbetsgivare "A" betalar $ 15/hour med några fördelar, och arbetsgivare "B" betalar $ 12/hour med full hälsa förmåner tillgängliga, vilket är det bättre jobb? Under vissa omständigheter, som eventuellt din, gå med den lägre utbetalande bolaget har faktiskt ett bättre val eftersom du har möjlighet att få sjukförsäkring till en mycket rimlig kostnad. Du kommer ut bättre i bolaget B på grund av förmåner.
3.
Om det inte är möjligt för dig att ha ett jobb eller byta jobb, anser Virginias "garanterade" acceptans försäkringsprogram. Genom Blue Cross Blue Shield, i Virginia kan du få sjukförsäkring, även om du har blivit avvisad täckning på grund av hälsotillstånd eller historia. Den garanterade täckning (med endast ett fåtal icke-medicinska kvalifikationer). Täckningen absolut inte är laddad med fördelar, men det ger dig ett bra skydd och en del politik har utmärkt förebyggande vård fördelar. Räkna med att det ska vara dyrare, eftersom det är utfärdat utan hänsyn till "risk", så du betalar ett mycket högre pris. Kontakta Anthem på 1-800-304-0372 och fråga om standard garanterade emissionen planer. Eller om du bor i Fairfax området runt Washington, DC, ring CareFirst på 1-866-520-6099 och fråga om de olika Open Enrollment garanterade emissionen planer.
4.
Tänk dig en "Mini-Med" eller förmånsbestämd plan. Även om dessa planer inte erbjuda omfattande täckning en traditionell sjukförsäkring politik gör det, kan en bra mini-Med plan erbjuder omfattande skydd i många situationer, förse dig med förebyggande vård, läkare förmåner besök, sjukhusvård och kirurgi täckning och kan vara mycket mer billigare än de planer som nämns ovan. Till skillnad från traditionella försäkringar kan du köpa med två eller fler planer från olika företag och "stack" upp dina förmåner. För mer information om denna typ av plan se "länkar" nedan.
5.
En bra ansedd rabatt plan kan förgyller din "förmånspaket. " Agera på egen hand med bara en rabatt plan erbjuder dig just detta, bara rabatter, inga försäkringsskydd alls. Det är vettigare att kombinera en mini-med plan med en rabatt plan för att utöka din totala vinsterna. Även en budget prissatta mini-Med planen med en rabatt plan ger betydligt bättre skydd än inget skydd eller en rabatt plan för sig själv. Ameriplan är en av de bättre, välrenommerade rabatt planer med flera alternativ att välja bland

tips och varningar


 • Det finns ingen regel som säger en man och hustru och /eller barn måste vara på samma politik. Om du har fått veta att du kommer att avvisas, din make /maka och /eller barn kan få möjlighet att få rimliga täckning. Du utforska alternativen ovan, du får dem traditionell sjukförsäkring genom en av de stora försäkringsbolagen.
 • Om du inte har råd något av dessa alternativ, kolla in Virginia biståndsprogram. Se länkar nedan.
 • inte lyssnar på nejsägare när det kommer till "Mini-Med" planer. De är inte i din situation. En hög grad av skydd är oräkneligt bättre än inget skydd. I många situationer en bra ansedd Mini-Med planen är absolut det bästa alternativet.
 • Varning för okända rabatt planer. Rabatten industrin har varit kända för att ha sin scammers. De arbetar hårt för att rensa upp i industrin, men det finns fortfarande några tvivelaktiga planer där ute. Stick med välkända, långvariga, etablerade företag /planer som Ameriplan.
 • Akta dig för "fångenskap" agenter som bara fungerar för ett enda företag. Du inte får nytta av objektivitet. En bra oberoende agent kommer att få ditt bästa för ögonen, inte hans /hennes företags.


 • Previous:nothing Next:hur man får sjukförsäkring i Virginia

  Relaterade artiklar


 • hur man gör en het ris väska
 • hur man väljer vuxen blöjor
 • hur man gör naturliga solskyddsmedel
 • hur lätt till att köra
 • hur man rengör babyleksaker
 • Hur får man en god natts sömn
 • hur man ska hantera Friedreichs ataxi
 • hur de-stress från jobbet
 • hur man hittar BPA-fria dryckeskärl
 • hur gå ner i vikt med vatten aerobics
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com