hur man förbereder en plan familj nödsituation

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-26
Katastrofer kan drabba snabbt och utan förvarning. Många gånger, familjer isär när sådana saker händer, så det är bra att arbeta fram en plan med din familj så att de vet vad de ska göra. Här är hur man arbetar med din familj på en beredskapsplan

Du behöver:
Sitt ner vid middagen, och utarbeta en beredskapsplan
. .


1.
Det första man måste göra är att få alla tillsammans vid middagsbordet och pratar om vad som bör göras i händelse av en nödsituation. Dina barn redan har gjort detta i skolan, så det är en bra idé att arbeta med dem för att skapa en plan när de inte är i skolan. Låt dem veta att din familj kommer att skapa egna plan om en nödsituation händer.
2.
Först detta för att skapa i planen är en familj kommunikationsplan. Helt enkelt tala med alla om hur de kommer att kontakta varandra i en nödsituation om du inte är tillsammans. Skriv en kontaktlista på alla nummer som du kan tänka dig där du och dina barn är under dagen. Inkludera arbete, skola, dagis, barnvakter, vänner och familj. Hålla denna lista hands och ge dina barn dessa listor har i skolan. Du bör också ge dina barn ditt mobilnummer så att de kan nå dig i en nödsituation.
3.
Nästa steg i att skapa en plan familj nödsituation är att skapa en personlig Support Network. Tänk på folk på kontaktlista som du nyss skapade, och låt dem veta att du skapar en plan familj nödsituation, och att du vill inkludera dem på akut stödjande nätverk. Få dem delaktiga, eftersom de också vill skapa en plan, och de kan lita på dig och i händelse av en nödsituation. Med en grupp av människor som är redo att hjälpa är alltid det bästa sättet att snabbt ta itu med ett problem.
4.
Tredje steget i att skapa en plan familj nödsituation är att diskutera om det inte din familj står kvar i ditt hem under en nödsituation, eller om du behöver alla träffas på en lokal kvinnojour i ditt område. Eftersom olika områden är utsatta för olika typer av katastrofer, det här kommer att vara relevanta för era familjer geografiska läge och den typ av nödsituationer som du stöter på. Om det någonsin livshotande nödsituationer som skadar ditt hem, bör du planera att ha alla samlas på ett skyddat boende som en mötesplats. Skapa en utrymningsplan för att hjälpa alla att komma till skydd, och diskutera detta med dina nätverk av stöd.
5.
När du skapar din plan för räddningsinsatser, bör du också tänka i förväg vad du ska göra om att skydda några husdjur som du har också. Tänk former av skydd, eller djurhem skyddet du kan använda för ditt husdjur om du inte kan ta dem med dig.
6.
Det är också mycket viktigt att arbeta med medlemmarna i din familj på planer hem säkerhet. Var noga med att diskutera vad man ska göra med din familj i händelse av brand, översvämning, tornado, eller andra katastrofer. Diskutera utrymningsvägar, och hur man ska möta lokalt först om du någonsin behöver få ut av ditt hem under en nödsituation.
7.
Slutligen skapar en nödsituation kit som du kan ha klar i ett ögonblick meddelande. Ha detta i hemmet, och låta alla veta var den finns. Tilldela någon att plocka upp den i händelse av en nödsituation. Jag har skapat en eHow artikeln på länken nedan som visar hur du skapar en nödsituation kit:

http://forms. ehow. com/contribute. aspx?P=10 id=4562533


Previous:nothing Next:hur man tips att börja utövar

Relaterade artiklar


 • hur man byter en sängliggande person
 • hur du lagrar dina vitaminer och vitaminer kosttillskott
 • hur man identifierar pierre robin syndrom
 • hur man kan minska din libido
 • hur man kan förebygga intrauterin tillväxthämning
 • hur man kan förhindra uttorkning hos barn
 • hur man köper destillerat vatten
 • hur man kan hantera läckande mjölk
 • hur man hanterar nefropati
 • hur man avgör tillräcklig vikt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com