hur man förbereder för en influensa skott

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-12
Influensasäsongen-det är säkert att säga ingen välkomnar det. Istället för att spendera din tid dreading den hotande influensa skott, använda den tiden mer produktivt att förbereda dig för vaccination. Förberedelser är nyckeln till sprida den ångest och öka din hälsa. Skott orsaka ångest hos många människor, och medan det finns ingen magisk formel som kommer att göra en influensavaccination en rolig upplevelse, om du ägna en liten ansträngning och tid att förbereda sig för det, kan du kraftigt minska stress

Du behöver. :
multivitamin.
Favoritmusik.


1.
boka en tid med din läkare minst 2 veckor i förväg. Om din arbetsgivaren ger din vaccination mot influensa, ta reda på så tidigt som möjligt vad dagen är planerad. Det kan tyckas märkligt att du faktiskt vill ha en sträcka av tid mellan schemaläggning och ta emot din influensa skott, men det finns metod till galenskap. Om du bara har ett par dagar i förväg, det är mer troligt att hoppa över eller avbryta skott. En sista sekunden shot ger dig inte möjlighet att förbereda dig mentalt eller fysiskt.
2.
Välj en energisnål favoritlåt. Jazz, klassisk, easy listening eller andliga sånger fungerar mycket bra. Gör det till en låt som du kommer att lyssna till i slutet av varje dag för att slappna av. Använd den här låten vid samma tid varje kväll när du förbereder för sängen.
3.
Öka kroppens immunförsvar. Fråga en betrodd apotekare att rekommendera en bra multivitamin. Du kan också försöka använda melatonin på natten för att hjälpa dig att känna dig mer utvilad om du känner dig orolig, tillsammans med stretching övningar eller yoga. Om du tar receptbelagda mediciner för att sova, lägger inte någon over-the-counter rättsmedel eller kosttillskott utan att först kontakta din läkare.
4.
Minska raffinerat socker och koffein i din kost . Om du normalt har en koffeinhaltiga drycker efter middagen, byta till en koffeinfritt dricka. Koffein och socker skapa instabilitet i energi nivåer och kan leda till att du känner dig skakis. Få din kropp detoxed från de flesta av dessa kommer att hjälpa dig att slappna av innan och under förfarandet.
5.
Relax. Under din vaccination mot influensa, är målet att vara lugn. Använd de verktyg du har gett dig själv. Minns den låt du har använt för att lugna dig på natten. Spänna musklerna kan göra injektionsstället mer anbudet, så försök att medvetet slappna av så mycket som möjligt.
6.
Använd en kall kompress i 10 till 15 minuter åt gången om du har ömhet efter skottet.

tips och varningar


 • Undvik att diskutera ditt vaccin med andra. Du behöver inte deras information om tidigare erfarenheter som du försöker lugna din egen ångest.
 • undvika så mycket onödig stress som möjligt leder fram till din vaccinet.
 • Om du har rodnad, svullnad, feber eller någon annan kritisk biverkningar, kontakta din läkare omedelbart. Biverkningar är sällsynta men kan inträffa.


 • Previous:nothing Next:att skriva en levande kommer

  Relaterade artiklar


 • hur till återvinna känslomässigt från ett kejsarsnitt
 • hur man väljer leksaker som stimulerar barnets sinne
 • hur man köper fertilitet piller
 • Hur berätta om du är i arbete
 • hur man kan förhindra förlust hjärnan minne och hålla kroppen ung naturligt
 • hur man gör mjällschampo
 • hur man får sjukförsäkring i virgina om du har minskat med ett försäkringsbolag.
 • hur man kan undvika att bli sjuk
 • hur man behandlar en bröst-infektion
 • hur man hanterar förlust och smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com