hur man kan minska mobila rök hem kemisk

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-20
Husbilar anses ofta en ekonomiskt effektiv bostäder lösning. Vad som ofta inte beaktas är den enorma mängden av gasning från mobilen hemma själv och från produkter som används i husvagnar som kan skicka skadliga kemikalier i luften. Detta blir en ohälsosam situation snabbt på grund av den ursprungligen tätningar, och brist på ventilation. Här är 5 sätt att minska kemikalier som husbilar av gas, och reducera dessa kemikalier kommer att hjälpa dig och din familj vara frisk.
1.
Undvik mattor om möjligt. Ny matta är ökända för den "nya mattan lukt". Som luktar är ofta av gasningen av skadliga kemikalier såsom formaldehyd. Utan ordentlig ventilation, du och din familj är föremål för formaldehyd ångor som kan orsaka dina ögon och näsa för att bränna, halsont, huvudvärk, yrsel och illamående och frekvent exponering för högre än normala nivåer av formaldehyd har visat sig orsaka allvarliga länge sikt hälsofrågor.

Äldre matta är en fristad för många föroreningar som dammkvalster, sällskapsdjur ilska, och små partiklar av smuts och /eller sand, som alla är svåra att få bort med en vanlig vakuum, och gå luftburna med dagliga verksamhet. Dessa mikroskopiska föroreningar kan kraftigt förvärra existerande problem som allergi och astma, och kan orsaka symptom som bara gör dig olycklig såsom nysningar, rinnande ögon, och trafikstockningar inte olik den som en förkylning.
2.

Ventilera. Använd en fläkt för att flytta luft genom ditt hem, och om vädret tillåter, vill öppna Windows Hjälp avgaser från ditt hem. Det är viktigt att byta luften i stället för att bara återcirkulera det.
3.
Hålla temperaturen och luftfuktighet Stable. Många av de störande kemikalier som t. ex. formaldehyd påverkas av ökningar i temperatur och fuktighet. Hålla både fuktighet och temperatur låg minskar mängden formaldehyd som kommer att stänga av gas i din luft.
4.
Tillåta att produkterna Off Gas någon annanstans. Om du planerar att köpa produkter som nya mattor eller som är kända för att innehålla lösningsmedel, lim, exponerade spånskivor, be att de öppnas och får sitta i lagret till off gas innan de kommer till ditt hem.
5.
Använd en luftrenare för att ta bort kemikalier. Alla bostäder fortsätta att avveckla efter uppförandet. När husbilar lösa tätningar lossna och kemikalier och material som tidigare har förseglats är nu otätade och kan avdunsta till luften. Använda en luftrenare som är särskilt utformade för att avlägsna luftburna kemikalier såsom formaldehyd kommer hjälpa till att försäkra att inomhusluften dig och din familj andas är den hälsosammaste det kan möjligen vara.


Previous:nothing Next:hur man väljer en miljövänlig luftrenare

Relaterade artiklar


 • hur lätt klara ett drogtest
 • hur man identifierar vad det okända piller verkligen är
 • hur man identifierar fetalt alkoholsyndrom
 • hur du lägger till mer aktivitet i ditt liv
 • hur man förstår viktökning efter klimakteriet
 • hur man gör en kall pack
 • hur man undervisar yoga för barn
 • hur man gör en gonggong klubba
 • hur man kan behandla intrahepatisk kolestas av graviditeten
 • hur du gör din egen öra torkning droppar och förhindra simmare öra
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com