hur man kan stoppa överdriven svettning

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-06
Har du lider av överdriven svettning? Det vetenskapliga namnet för denna relativt vanligt tillstånd kallas hyperhidros och det kan vara en källa till stort obehag och social skam för dem som upplever det. Det uppskattas att upp till tre procent av befolkningen lider med någon form av hyperhidros
1.
Även överdriven svettning kan orsakas av en mängd olika medicinska tillstånd
inklusive en överaktiv sköldkörtel, i de flesta fall någon uppenbar medicinsk orsak kan hittas. Finns det ett botemedel mot hyperhidros? Även om det finns något botemedel mot överdriven svettning, det finns effektiva behandlingar för denna socialt pinsamt skick. Vilka är de tillgängliga behandlingsalternativ för denna sjukdom?
2.
Over the Counter antiperspiranter.

Detta bör alltid vara ditt första behandling av överdriven svettning. Välj en antiperspirant som innehåller klorid ingrediens aluminium som är den mest effektiva ingrediensen finns i över disk antiperspiranter för behandling av överdriven svettning. Applicera antiperspirant på natten eftersom det är den tid du svettas minst som tillåter antiperspirant att bilda ett bättre band med din hud. För vissa människor denna behandling av överdriven svettning kan vara ganska effektiva.
3.
Botox injektioner.

Om över disk antiperspiranter visar sig vara ineffektiva, kanske du vill överväga Botox injektioner. Det kan inte kännas bra att få det tjugotal injektioner behövs för att behandla kraftiga svettningar men det kan hjälpa till att stoppa din överdriven svettning under en period av sex till åtta månader. Bieffekterna inkluderar blåmärken runt injektionsställe.
4.
Jontofores.

Denna procedur används för att behandla överdriven svettning i händer och fötter. Det handlar om att placera händerna i en grund bricka med vatten genom vilka en elektrisk ström leds. Den elektriska ström som verkar tjockna hudytan, hindrar blodflödet svett. Detta förfarande måste utföras flera gånger efter varandra för att vara effektiva inledningsvis. När den första serien av behandlingar är klar, kan du vara sätta på en underhållsschema med upprepning av behandlingen efter några veckor som överdriven svettning avkastning.
5.
Kirurgi.

Som en sista utväg
om alla andra behandlingsalternativ har misslyckats med att framgångsrikt behandla hyperhidros, kan operation göras för att undanröja de sympatiska nerver som innerverar svettkörtlar. Denna operation utförs nu genom att göra ett litet snitt i bröstkorgen, så att en laparoskop ska införas. Genom laparoskop, är kirurgen kunna visualisera och klipp lämpliga nerver som leder till svettkörtlarna. Du kan oftast återgå till dina vanliga aktiviteter inom några dagar efter operationen och framgång är nästan 100%.


Previous:nothing Next:hur man klär sig varmt

Relaterade artiklar


 • hur kan man få pengar till medicinsk behandling
 • hur man handskas med burrigt hår på fuktiga dagar
 • Hur berätta om ett barn behöver mer sömn
 • hur till fil dina naglar
 • hur man förbereder för ett möte med en neuropsykolog
 • tips för växande ansiktshår
 • hur man byter en blöja
 • hur dra nytta av exponering för negativa joner
 • hur man behandlar en bebis värmeutslag
 • hur man avvärja säsong sjukdomar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com