hur man överlever en identitetskris

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-25
Ibland befinner vi oss mycket fjärran från det liv vi trott ha. Ibland är livet kastar oss förödande nyheten och vi är tvungna att acceptera omöjliga situationer. När livet ändrar plötsligt på grund av dödsfall, skilsmässa, förlust av jobb, eller sjukdom, kan vi befinner oss mitt i en identitetskris. När våra förväntningar på sig själv förändras, kan vi befinner oss kämpar för att hitta tillbaka. Läs vidare för att ta reda på hur att göra just det

Du behöver:.
Emotionellt stöd
Tålamod.
Positiva influenser.
Tro.


1.
Utvärdera din nuvarande situation. Definiera förväntningar andra har av dig. När du vet vad andra efterfrågan eller förväntar sig av dig, är det mycket lättare att omdefiniera ditt liv. Anser att det är i din makt att upprätthålla en strukturerad existens trots förödelse. När din självkänsla verkar ha försvunnit, reflektera över gamla foton och brev. Lista senaste prestationer, stora eller små. Kom ihåg vem du var . . . och påminna dig själv om att du fortfarande den personen.
2.
acceptera din situation. Tillåt dig själv att vältra sig i självömkan, men stannar inte i mer än 24 timmar. Bestäm dig för att vara stark och du kommer att finna styrka. Tro på Gud, och han kommer att hålla din hand.
3.
Plan för att göra din situation uthärdlig. Vad det än är, oavsett sjukdom, dödsfall eller skilsmässa, måste du planera att göra det så positivt som möjligt. Ge dig själv tillåtelse att njuta av en favorit aktivitet eller mat en gång i veckan. Klappa dig själv på ryggen för någon visning av mod. Om du är missnöjd med ditt jobb eller bostad, vidta lämpliga åtgärder för att ändra på detta. Merparten av tiden, skapa en plan är det svåraste steget. Väl har genomförts kommer du att ge dig med struktur.
4.
Genomföra din plan (er) för framtiden. Omge dig med stödjande och positiva människor. Vi är sociala varelser och direkt påverkas av stämningar av andra. Till självhjälp finns det några saker du kan göra för att slå otrygghet, rädsla och ångest:

Skicka dig ett email varje kväll, som erbjuder stöd som du skulle göra en "vän" och Don ' t check till morgonen. Du kan skicka dig en knuff framåt med någon eller flera av dessa meddelanden:. . .

Allt kommer bli bra
bara tro
Livet är bra
Du är Värdefull .
Du frågan till andra.

annat sätt att öka sig är att skriva meddelanden i din kalender eller planerare. Använd roliga etiketter och ljusa färger. Påminn dig själv för att hantera statsskulden, och hålla koll på deadlines.

Ta en dag i taget, och modigt hitta tillbaka. Du kan göra det!

Tips och varningar


 • Om du har barn, säg att du älskar dem varje dag. Devote 5 minuter per dag, varje barn, ge dem din odelade uppmärksamhet. Aldrig ångra ditt barn, även om du vill retirera från resten av världen.
 • inte ger upp. Ge aldrig upp.


 • Previous:nothing Next:hur man får passa med lite hjälp från en högre källa

  Relaterade artiklar


 • hur man tvättar händerna med vaselin
 • hur du håller din lägenhet svalare på sommaren
 • hur man kan minska kostnaderna för bensin
 • hur du lagrar dina vitaminer och vitaminer kosttillskott
 • hur man förfalskar vara sjuk till skolsköterskan
 • Hur identifiera ett fläckiga utslag på ett barns ansikte
 • hur man ska behandla Poison Ivy
 • hur man behandlar en solbränna
 • Hur får man en god natts sömn
 • hur man kan bli av psoriasis under naglarna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com