hur man överlever på sjukhuset - del 2 - dina behov som "barnvakt"

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-01
Din älskade ligger på sjukhus. Han kom genom kirurgi "bra", men han kommer att vara på sjukhuset ett tag.

Din huvudsakliga uppgift är att se till att han får den bästa vården. För att göra det, du måste ge dig själv åtminstone god vård

Du behöver:.
Tröja eller kasta
. Tablett och penna.
$ 1 räkningar.
Tepåsar och sötningsmedel.
Snacks.
Saline spray.
Litteratur.
Rullande resväska.


1.
Temperaturen kan vara 103 utanför, men sjukhuset kommer att bli som en kött skåp. Ta en tröja eller jacka, helst en färg som du kan bära med allt.

Du skulle kanske även vill ta ett kast för att hålla dig bekväm om du kan ta en tupplur på rummet.
2.
Fortsätt registreringen varje liten sak som går vidare. Håll koll på NAMN.

Skriv namnen på patientens sjuksköterska och teknik för varje skift. Personalen är tänkt att skriva denna information på en whiteboard-tavlan i rummet, men detta sker inte alltid. De har svårt att hänga med i en whiteboard-markör på golvet tydligen. (Ja, de skrattade också om hur dumt det är. ) Varje anställd bär ID-taggar med namn och positioner, men dessa är ofta vände tillbaka på sina små klipp. Så bara be och skriva ner det. Du kan också vilja skriva dig själv lite beskrivande anteckning som hjälper dig att komma ihåg vem som är vem. ". Kelly, rödhårig, gravid" "Amber, mager blond, Musse Pigg klocka"
3
näring. . : Kontrollera att du har en god tillgång på $ 1 räkningar och förändring för varuautomater. Om du inte är en kaffedrickare (eftersom jag inte är) ta en leverans av din favorit tepåsar och sötningsmedel. Du kan få varmvatten på sjuksköterskor "station, samt kaffe.

Pack lite frukt-till exempel ett äpple eller banan-ett par bitar av ost, ett kokt ägg. De är bättre än automat mat eller kafeteria priser. Drick mycket vatten.
4.
Hjälp din kropp att bekämpa tsunamin av bakterier på sjukhuset.

Tvätta händerna. Håll med en sprayflaska med koksaltlösning för att skölja ur och återfuktande, bihålorna och halsen. Tvätta händerna. Rör inte något du inte behöver, och tänka på hur man röra vad du behöver. Använd vävnader eller pappershanddukar så mycket som möjligt för att täcka dörrhandtag och handtag. Och tvätta händerna.

Rimlig om hur många timmar att spendera på sjukhuset. Även om du vill bo sängen dygnet runt, är det inte alltid rimligt. Om du avgas dig själv och bli sjuk, kommer du inte att kunna spendera tid med din patient. Och du kommer inte att vara redo att ta hand om honom när han går hem.
5.
Ta lektyr att hålla dig sysselsatt och för att hjälpa fördriva tiden. En tidning av ordet spel är också en bra omväxling.

Ta din bärbara dator. Sjukhuset i vårt senaste besök hade Wi-Fi i kafeterian, men inte i patienternas rum. Om du har ett trådlöst kort eller trådlöst modem till din bärbara dator som ger en säker anslutning via din mobiltelefon, kan du stanna kvar i verksamheten. Åtminstone kan du arbeta offline.
6.
Det tog mig en dag att lära sig att jag inte kunde hålla släpa allt det här fram och tillbaka. Så jag grävde min hjul handbagage fall ut ur garderoben. Jag önskar att det var en röd Tumi, men det är inte. Jag fick den på Target, och det var perfekt för att hålla allt. Det naturligtvis tog vikt av mina rygg och axlar. Och-lite plus att jag hade inte förväntat-det fick mig att se ut som en säljare med ett möte. Jag gick regelbundet i ICU utanför vanliga öppettider.
7.
Klä upp. Jag vet att detta låter konstigt, men det gör skillnad.

Jag menar inte svart slips skrud, naturligtvis. Men jag upptäckte att, genom att titta trevligt, jag bjöd större respekt, och därefter förvärvat närmare uppmärksamhet för min patient. Jag fortfarande bar bekväma kläder, men de var trevliga bekväma kläder, inte svettningar. Jag visade upp varje dag med min stylade hår och mitt ansikte gjort, och bär vackra smycken. Det inte bara fick mig att må bättre, gjorde det min man leende också (när han var vid medvetande. )

Tips och varningar


 • tvätta händerna! (Jag tror jag har nämnt detta. )
 • Använd koksaltlösning som spray generöst.
 • Drick mycket vatten.


 • Previous:nothing Next:hur du håller ditt blodtryck ner under graviditeten

  Relaterade artiklar


 • hur du torka håret i bra sätt?
 • hur man kan hantera ett missfall
 • hur man skapar en plats du kan ringa ditt space
 • hur man handskas med PMS (premenstruellt syndrom)
 • hur man hanterar klimakteriet symtom hemma
 • hur platsen symptom på interstitiell cystit
 • hur man kan bli av ett blister
 • hur man förebygger Klinefelters syndrom
 • hur man förebygger keloider
 • hur man hanterar mat cravings under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com