hur man skär ner på fett till en hälsosammare kost

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-26
Genom att nu har vi alla hört och hade det dunkade in i våra huvuden hur viktigt det är att skära ned på tunga fetter och därmed leva friskare och förhoppningsvis gå ner i vikt, även om bara lite. Ät mer frukt och grönsaker, gå till nyttiga snacks och mycket mer. Tja, förhoppningsvis kan jag ge dig några tips

Du behöver:.
Olivolja
. örter.
fantasi.
olika grönsaker.
lite kött.
salt och peppar.


1.
första dra ner på såser och såser. Du kan krydda kött med kryddor, citronsaft, chutney och marinader gjorde ingen-fett. Just detta kommer att slå ut en hel del med hög fett och kalorier.
2.
Vid matlagning använder teflonpanna beläggning i stället för smör. Du kan få naturliga i livsmedelsaffären. Var noga med att läsa etiketten och välj en som bara innehåller olja och inga drivgaser eller konserveringsmedel.
3.
För dina grönsaker, kanske borsta på lite olivolja och en shake på en lite salt och peppar istället för smör, ost eller de tjocka såser. Du kan även göra det från början och inte ge din familj ett val. Jag älskar grillad grönsaker! Bara skära upp din favorit grönsaker (jag älskar rödlök, grön och röd paprika och kanske sparris, men du kan använda alla grönsaker du vill). Klä grönsakerna lätt med olivolja, salt och peppar, kasta tillsammans. Sedan ut på en plåt och halstra dem i ugnen. Yum! Eller så kan du helt enkelt ånga grönsaker i stället för att steka i en pool av smör. Toppa med örter och kanske tunt lager olivolja.
4.
Skär ner på kött helt och hållet. Du kan göra detta genom att helt enkelt byta till någon vegetarisk "kött". Din livsmedelsbutik erbjuder nu vegetarisk korv, hamburgare, bitar kyckling, italiensk korv, Soyrizo, falska bacon och mycket mer. Utforska och prova dem. Morning Star Farms har en bra linje som gör Boca, Yves och flera. Prova en i taget tills du hittar dem du gillar. Yum, veggie pepperoni!
5.
Om du inte äter kött, skär ner. Suppleant bönor för köttfärs i några recept som chili eller lasagne. Eller så kan du köpa vegetarisk "marken runt". Använd alla vegetariska marken runt, eller blanda den med köttfärs att sträcka den ytterligare med mindre fett. Blanda upp det. Använd din fantasi och vara kreativ i köket.
6.
Om du försöker gå ner lite i vikt Prova att äta en bit färsk frukt före middagen. Det kommer att bidra till att minska hungerkänslorna och du kommer att äta mindre.
7.
Använd rikligt med örter i din matlagning. Torkade örter kan göra allt smaka bättre, även sallader. En lätt släng med vinäger och olivolja och ett stänk av din favorit örter kommer att vakna som sallad upp och skära ner på kaloriintaget. Färska är bra, men hålla en torkad leverans till hands för snabb sätta sammankomster.
8.
Slutligen, titta på din tallrik när du sätter dig ner för att äta. Minst hälften tallriken ska fyllas med grönsaker och då menar jag inte potatis! Och kom ihåg att skära ner på bröd. Om du måste ha några, prova att doppa den i lite olivolja med salt och peppar eller örter i stället för smör.

hoppas att dessa tips hjälper, njut!

tips och varningar


 • Ät mindre rött kött, mer kyckling och fläskkött om din familj är OFÖRBÄTTERLIG köttätare
 • Försök att skära ner även med den på allvar kött-addicted
 • Håll massor av torkade örter till hands -. få dem billigare i bulk till hälsokostbutiker, men unna dig färska eller odla dem på din fönsterbrädan.
 • Det kan vara lätt att halka tillbaka i början. Fortsätta experimentera och du hittar smaker är bra.


 • Previous:nothing Next:hur man förbereder en plan familj nödsituation

  Relaterade artiklar


 • Bästa sättet att rengöra plast glasögonglas
 • hur man ska hantera akut cerebellär ataxi
 • hur du skyddar dig runt fyrverkerier
 • hur man förebygger Klinefelters syndrom
 • hur man identifierar tecken på Parkinsons sjukdom
 • sig att slappna av när hon födde
 • hur man kan bota en baksmälla från vin
 • hur motion som en familj
 • hur man ska behandla hemorrojder
 • hur man får valuta för pengarna med din sjukförsäkring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com