hur man ska leva passerat menopausen

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-11
"Förändringen" är på väg att varje kvinna på planeten, om hon välkomnar det, eller inte. Klimakteriet tenderar att göra kvinnor cranky, särskilt till dem hon älskar. Det är nästan som det bara händer med dig, och du inte gillar det en bit. Men det finns åtgärder du kan vidta för att minimera effekterna av klimakteriet för både dig och dina kära

Du behöver:.
Tung stekpanna
. 1 /2 kopp alla ändamål mjöl.
Spatel.
Plast plastpåse.


1.
Hitta sätt att lugna dig själv. Om tränar gör susen, gå med i en hälso-klubb eller YMCA. Eller om utbildning är det som gör dig slappna av, ta en kurs, eller två, på din lokala college. Både unga och gamla kinesiska folket, lika, har bedrivit Tai Chi, som använder långsamma övningar för att få deltagarna att slappna av. Leta efter en sådan grupp i ditt område.
2.
Få mycket motion och börja äta mer av vad som är bra för dig. Visst, dessa är saker du borde göra, oavsett din ålder, men nu kan de bromsa åldrandeprocessen och vända några av de skador som kan ha gjort att kroppen tidigare i livet. Dessutom, eftersom osteoporos är ett stort problem för kvinnor att gå igenom klimakteriet, tänk på att komplettera din kost med kalcium, med välsignelse från din läkare, naturligtvis.
3.
Skära ned på användning av alkoholhaltiga drycker och lugnande medel om du använder dem att slappna av. Det socker som producerats av alkohol kommer att påverka ditt system, särskilt under den "förändring av livet. " Om du använder lugnande medel, besöka en butik som säljer naturliga örter och förklara ditt problem. De kan rekommendera en naturlig ersättare som är mycket bättre för dig.
4.
Titta till din familj och vänner för stöd. Leta efter någon nära dig som nyligen har upplevt klimakteriet. Frånvarande denna person, luta sig mot medlemmar av din "inre krets" eftersom de vill vara till så mycket hjälp för dig som möjligt.
5.
Åstadkomma något. För många kvinnor börjar klimakteriet sker vid exakt fel tidpunkt. Mer än sannolikt, ni sagt farväl till din sista barn som är kvar hemma, och som har skapat en känsla av att livet inte längre har ett syfte. För att motverka den känslan, gör något du alltid velat göra. Till exempel lära sig att sticka eller måla, hålla på med en lokal välgörenhetsorganisation eller hjälpa människor som studerar för sin GED eller för amerikanskt medborgarskap. Var och en av dessa verksamheter kommer att resultera i insatser som hjälper dig att återfå din känsla av värde.


Previous:nothing Next:hur man ska bekämpa symptom på klimakteriet med yoga

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av en rinnande näsa och hosta snabb hjälp hem avhjälpa
 • hur lätt menstruationskramper
 • hur man identifierar piller märkningar
 • hur man kan låta din unge hemma vuxna ledighet utan att bli deprimerad
 • hur man hanterar nefropati
 • hur man spelar guppade för äpplen utan att starta en epidemi
 • hur att mata en patient
 • hur man stanna hydrerade under vågor sommarvärmen
 • hur man förlorar barnet vikt
 • hur man upptäcker löss under en hotellvistelse
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com