hur man väljer en miljövänlig luftrenare

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-20
Att välja ett miljövänligt luftrenare innebär att du får nytta av luft som ständigt är filtrerad av skadliga luftföroreningar som damm, kvalster, sällskapsdjur ilska, pollen, så att du kan andas den renaste möjliga inomhusluften i ditt hem eller kontor. Välja en luftrenare som är miljövänlig betyder att du gör din del, och reningsverket har designats för att göra sin del genom att lämna ett mindre fotavtryck på miljön. Här är 3 viktiga egenskaper att leta efter att försäkra att de luftrenare du väljer är effektiv samt miljövänliga.
1.
Kontrollera att filtren är helt biologiskt nedbrytbara. Biologiskt nedbrytbara filter är vanligen tillverkade av giftfri polypropen som frisätter bara till koldioxid och vatten som de upplöses. Och eftersom polypropylen är vattenfast motstår filter naturligt förgiftning från bakterier, virus och mögel utan användning av kemiska tillsatser eller tvättar.
2.
Leta efter Energy Star Seal of Approval som bevis att reningsverket har erkänts av USA Miljöskyddsåtgärder byrån som överlägsen i sin energi-användning eftersom den förbrukar mindre energi än andra luftrenare i samma klass. Mindre energiförbrukning innebär bevara våra naturresurser, och gör det mindre kostsamt att förbättra din inomhusluftens kvalitet.
3.
Välj livstidsgaranti
en livstidsgaranti på renaren är en indikation på att renaren väl är gjord och kommer att stå sig genom tiderna, och att tillverkaren står bakom sin produkt. Detta mhttp också: //i. ehow. com/images/Contribute2. jpgeans att snarare än en disponibel RENARE som kommer endast att pågå ett år eller så, du har en produkt som går att återanvända på obestämd tid. Detta blir ett mindre produkt att täppa våra deponier.


Previous:nothing Next:behandla PMS eller PMDD med naturligt progesteron

Relaterade artiklar


 • hur man känner sig bekväma ställer en gynekolog frågor
 • hur man bränner fett ännu snabbare genom att dansa bort pounds! det fungerar snabbt!
 • hur man skapar en portabel medicinsk journal
 • hur man får bättre kondition utan att drastiskt förändra din livsstil
 • hur du kan styra ditt blodtryck naturligt
 • hur man hittar orter familjen nudist
 • hur man hittar presenter till vårdhem invånare
 • hur man kan sluta röka på en femöring
 • Hur man vet om du är deprimerad
 • hur du ändrar din menstruationscykel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com