Hur Håruträtare arbete?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-06-29

Förstå hur Plattång Arbete

Håruträtare ofta kallas "uträtning strykjärn" eftersom de fungerar på ditt hår på ett liknande sätt som ett järnbruk på kläderna . Håruträtare platta och släta håret på samma sätt som ett strykjärn skulle ta bort veck och veck på tyget på din favorit tröja med hjälp av värme och tryck. Precis som locktänger, rakpermanentningsmedel använda värme för att forma håret i önskad stil, de kan sättas in i väggen för att värme i ca 1 minut före användning. De flesta Håruträtare har flera inställningar som finns att välja de bästa värmen för din hårtyp.

Göra Plattång Arbete på håret

När uträtning järn har nått önskad värme nivån, kan du räta ut ditt hår genom avsnitt, tills hela huvudet är gjort eller tills du har slutfört processen tillräckligt för att uppnå din optimala utseende. Om du är uträtning alla i ditt hår, kan det vara bra att börja från basen på huvudet och arbeta dig upp, klippning hälften av håret ur vägen att börja, så du kan nå alla delar under. På så sätt kommer du inte att gå över de delar du har slutfört. Kom ihåg att avsnitt av håret i rimlig storlek bitar, så hela avsnittet kan passa in i plattången. Försiktigt klämma en del av håret i tången, hålla det stängt och ett lätt tryck med handen. Flytta alltid plattången från basen av roten, nära hårbotten, till slutet av håret. Uträtning håret kräver tålamod eftersom rakpermanentningsmedel inte fungerar om du försöker flytta tången för snabbt på håret.

riskfaktorer för Plattång

Varje hårtyp varierar något i den tid som värme måste tillämpas på håret. Det är viktigt att komma ihåg att värme kan vara skadligt för håret om det används ofta och som överstiger för styling ändamål. Det är därför är det viktigt att avgöra hur mycket värme behövs för att göra ditt hår rakt, med lägsta möjliga nivå reducerar risken för skada på håret. Var noga med att kontrollera varningstext på etiketter av alla stylingprodukter som du använder innan du använder plattång. Vissa produkter, särskilt professionell salong produkter och finisher, indikerar inte att använda värme på håret efter det att produkten har applicerats. Ta varningarna på allvar. Kom ihåg att stänga av och koppla plattången från väggen när du är klar med den, alltid låta den svalna innan du ställer undan den, eftersom det kan smälta eller bränna andra objekt om lägga undan när den fortfarande är varm.

Previous:nothing Next:kan du ta Zoloft under graviditeten?

Relaterade artiklar


 • hur man kan minska stress och oro
 • Hur rökning skadar din kropp?
 • Hur man sover bra under graviditeten
 • hur man överlever en resa till ER
 • hur man identifierar vaginal cystor
 • hur man kan förhindra akut cerebellär ataxi
 • hur man ska behandla mässling utslag efter en MPR-skott
 • hur man kan minska svullna fötter under graviditeten
 • Hur påverkar rökning ditt liv?
 • hur du skyddar dig från matförgiftning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com