Hur effektivt är Nioxin?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-30

Vad är Nioxin?

Nioxin är egentligen inte en viss kemikalie, men är ett helt märke av hårvårdsprodukter som hävdar att använda revolutionerande vetenskapliga genombrott för att behandla vanliga hårvårdsprodukter problem . De Nioxin hårvårdsprodukter, som produceras av Nioxin Research Laboratories, Inc. , är extremt dyrt och är i allmänhet köps på salonger eller specialbutiker. Även om företaget inte faktiskt göra det specifika påståendet att Nioxin hårvårdsprodukter hjälper dem med gallring hår, är det ett vanligt påstående om förespråkare av produkten och av dem som säljer den.

Vad är Nioxin ska göra?

Det finns många olika påstådda fördelarna med Nioxin hårvårdsprodukter och det finns flera olika produktlinjer att välja mellan. Det finns i Nioxin produkter som är tänkta att hjälpa radera effekterna av åldrande på hår, för att ge användaren en allmänt friskare hårbotten, för att skapa mer volym i håret, lägga till mer kontroll till håret när du är klar och för att behandla några potentiella orsaker till manligt håravfall. Vissa Nioxin produkter göra mer än en av dessa saker, medan andra är specialiserade på och är tänkta att behandla endast en speciell sjukdom.

Hur effektiv är Nioxin?

Effekten av Nioxin beror på vad det är, exakt, att personen i fråga vill att produkten ska göra. Såvitt producera volym, styling kontroll och frisk hårbotten hud, Nioxin produkter verkar fungera mycket bra. Naturligtvis dyraste hårvårdsprodukter brukar fungera bra för sitt avsedda ändamål-annars skulle de inte sälja. Tyvärr Nioxin, som ett botemedel mot skallighet, är inte särskilt effektivt. I huvudsak Nioxin produkter helt enkelt lägga mer volym i håret, gör det verkar som om det fanns mer hår. För dem med allvarliga manliga mönster skallighet, kommer dock Nioxin stamceller inte strömmen av håravfall kommer inte heller att vända processen. Det finns långt mer effektiva produkter, t. ex. Propecia eller Rogaine, för att behandla allvarliga håravfall för dem som är villiga att betala de pengar som krävs.

Previous:nothing Next:gör elektrolys ont?

Relaterade artiklar


 • naturliga sätt att förmå labor
 • hur Njut av tystnaden
 • hur man förebygger Rett syndrom
 • hur man ser ut som du har ett timglas figur och inte ser fett
 • hur man får en stroke offret att utöva
 • hur man överlever graviditetsillamående
 • hur man använder honung för att läka ärr
 • Hur vet man att barnet är beroende
 • hur man förlorar barnet vikt
 • Hur man förbereder en sömn studie
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com